VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 576
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 105
То вече незнам и кой ще ходи да тренира при него. Той стана за подигравка.

# 3 106
  • София
Мекицата е толкова хлъзгав, че ще оправи. Хич и не го мислете.

# 3 107
Айде пак с лебчетооо...писнА ми да я гледам как нагъва хляб диабетичката

# 3 108
Божана не мога вече да я понасям. Барабар с Петко.

# 3 109
  • В Космоса
Ох, на Наско творчеството е под всякаква критика, но това не ми пречи да мисля, че има доста повече интелект в него от доста от съперниците му в момента.
Ваня и Мира ги харесвах много преди ББ. Сега вече не толкова, да не кажа хич. Този Стефан, на Гала, все бях чувала какъв е сульо, образно казано, хм, на мен ми се струва много адекватен, въздържан и възпитан. Божана - в началото си мислех, че е готина пичка, нооо не, ужасна е - лицемерна и груба, все реве като жертва, пък е хейтърка отвякъде. Лорчето горкото, думи немам. Петко ми беше антипатичен преди, а сега ми се подобри малко мнението, все пак ми се струва, че не е лош човек, макар да мразя подобни нему типажи. Папи също печели симпатии от мен, харесвам креативни и нестандартни идеи, подплатени с доза грамотност.
Всичко това на общ фон - подборката на ББ. Иначе, харесвам и оценявам съвсем по-други типажи и личности.

# 3 110
  • Испания
Само с храна могат да я примамят.

# 3 111
Я да видим дали Ваня ще се зарадва на кучетата. Имаше голям екшън със сина й преди години. Беше се бил със съседка заради куче.

# 3 112
  • Испания
Големи сладурчета са кученцата.

# 3 113
  • София
Аз не харесвах Стефан и Петко, ама май те са ми фаворитите. Харесва ми Стефан как мисли и разсъждава, опитва се да е ясен с всички, без да е мекотело като другите. А Петко пък, евала. За толкова време с толкова провокатори само Кулагин го изкара от релси май веднъж. Другите му лазиха по нервите, обаче реагира много сдържано и адекватно. Също ми харесва.

# 3 114
  • София
Ваня май не пипна куче.

# 3 115
Ох, на Наско творчеството е под всякаква критика, но това не ми пречи да мисля, че има доста повече интелект в него от доста от съперниците му в момента.
Ваня и Мира ги харесвах много преди ББ. Сега вече не толкова, да не кажа хич. Този Стефан, на Гала, все бях чувала какъв е сульо, образно казано, хм, на мен ми се струва много адекватен, въздържан и възпитан. Божана - в началото си мислех, че е готина пичка, нооо не, ужасна е - лицемерна и груба, все реве като жертва, пък е хейтърка отвякъде. Лорчето горкото, думи немам. Петко ми беше антипатичен преди, а сега ми се подобри малко мнението, все пак ми се струва, че не е лош човек, макар да мразя подобни нему типажи. Папи също печели симпатии от мен, харесвам креативни и нестандартни идеи, подплатени с доза грамотност.
Всичко това на общ фон - подборката на ББ. Иначе, харесвам и оценявам съвсем по-други типажи и личности.
Няма какво да коментираме "творчеството" на Наско. Но е факт, че е един от най-адекватните. Стефан също.

# 3 116
 Оффф, аман от това лицемерие и този популизъм с кучетата. Не искам да гледам помиярчета и да ни учат от Вип Брадър на гражданска съвест. да ни показват сеир, и за оставят кучетата и популизма!!!

# 3 117
Ваня май не пипна куче.
Естествено. Тя и синът й ги мразят.

# 3 118
  • София
Добре,че дъщерята не гледа, че щеше да поиска да вземе всички кучета.

# 3 119
Ваня май не пипна куче.
Естествено. Тя и синът й ги мразят.

Ами не са дръжни всички хора да обичат уличните помияри.

Общи условия

Активация на акаунт