VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 454
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 315
Край няма гаврата с Ричко... Почвам да си мисля, че някой от продукцията си е падал по Рози и сега отмъщава гадинката. Grinning

# 3 316
Чайка? Куку-Рукуто не беше ли с глазула? Май,не.
Кофти реклама на вафлата.Подтекста ясен,ама тъпичко ми идва.

# 3 317
  • Испания
Лорка май е на работа, а Ваня на участие Simple Smile

...което са две различни неща ли? Въпросът ми е риторичен.

Радвам се, че/ако кака ви Добринка е на работа. Поне сега няма да трови от екрана, но за сметка на това ехото ѝ е тук.

# 3 318
Лорка май е на работа, а Ваня на участие Simple Smile

Лора е на участие, а примата Ваня прави Па-дьо-дьо на някоя промоция на "Орехите".
Ооуухххх Joy
Делте,бе,ами в някаква супер-юпер мисия са сега. Знайм ли ний простосмъртнитИ,квай гениалната мислА. ЧакамИ в трепет да разберем.
Едно ей ясну... Ричиту е нео-тра-зим Joy

# 3 319
То не е много за радост, защото ще се върне изгладняла, като стръвница и в тъмното може да налази Ричиту да го яде.

# 3 320
ББрадър не спря да се гаври с Ричкото . То верно останаха само бого/брадъризбрани там.

Мира се муси , в пълна изолация е.
Какво нещо е играта . Лъска си притворството , лъскаааа.

# 3 321
Да, разбира се, нарочно писах така, нали Лорка каза в петък съм на работа, после някой спомена, че Доби ще има и тя същата вечер участие

# 3 322
  • Испания
Край няма гаврата с Ричко... Почвам да си мисля, че някой от продукцията си е падал по Рози и сега отмъщава гадинката. Grinning

...или си е паднал по

# 3 323
Сега да чакам ли Петко във форма на крем пита или да си лягам?

# 3 324
Куку руку , който трижди чуку
трижди  после  става куку.Joy

# 3 325
  • 221B Baker Street
Аз все още съм в шок (тих и кротък, разбира се!) как Ваня с тоя диабет може да изяжда по няколко филии хляб на ядене! Вече, затворя ли очи, виждам само Ваня как яде поредната филия! А на всичкото отгоре си върна лекарствата за диабет на ББ! Дано да излезе жива от къщата тая жена!

# 3 326
Знаят какво мислим за тях? GrinningБраво!Изпуснала съм този кеф да им видя тъпите муцуни.
Лора в сряда при включването в полунощ спомена за излизането си тази вечер.Ега ти социалният експеримент.Седят,ядат,пърдят в скучната къща и взимат луди пари.Отделно си излизат на работа,разходки и пр.Сигурно сме единствената страна,където има такива глезотии и всичко се разминава сериозно с концепцията на формата.

# 3 327
Пепа не го закопа интимния гел, а Кулагин Joy Който пък ин лайф в директно предаване показа на Пепа трите /3/ тестера за коса, с които се нанесъл у къщЯта да живурка близо два месеца Joy

# 3 328
Не е ли забранено да коментират за номинациите?

# 3 329
Пепа ще се заинати и ще спре и зъбите да си мие, какво го успокояват като госпожица.
Ричко изкара своята казарма тука, ще помни Бб вечно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт