VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 196
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 510
Утре викате ще се плюят взаимно, а.....ще хвърчат плюнки, сополи и молитви...

Мира ще прави заклинания с черни сълзи. Laughing

# 3 511
# 3 512
Добро утро  Simple Smile

Гледам, че са започнали слуховете покрай евентуалните участници в Ол Старс. И на мен ми е чудно Албенчето Вулева какво има да покаже. Ако я вкарат ми се иска да я видя в сезон с Кулагин, Миглена Ангелова и Мегз. Тогава мисля, че ще разгърне потенциал. Светлето Гущерова няма как да влезе в къщата, защото май е бременна. А пък и до колкото знам за последното й участие Хриси не е бил особено доволен, та сега, като негова жена съвсем няма да я видим вътре.
Сега, като се замисля Какето Евро би била интересен участник също.

# 3 513
Тея ако наистина ги вкарат в един сезон ще трябва до всеки от тях да има по един S. W. A. T. екип.

# 3 514
Добро утро  Simple Smile

Гледам, че са започнали слуховете покрай евентуалните участници в Ол Старс. И на мен ми е чудно Албенчето Вулева какво има да покаже. Ако я вкарат ми се иска да я видя в сезон с Кулагин, Миглена Ангелова и Мегз. Тогава мисля, че ще разгърне потенциал. Светлето Гущерова няма как да влезе в къщата, защото май е бременна. А пък и до колкото знам за последното й участие Хриси не е бил особено доволен, та сега, като негова жена съвсем няма да я видим вътре.
Сега, като се замисля Какето Евро би била интересен участник също.

Светлана вече беше в ОЛ Старс, Катето - също.

# 3 515
Те Светлана толкова я пазиха, че няма накъде повече.

# 3 516
  • Варна
С тия четирите други съквартиранти не требат ... 
Аз си представям как Албена влиза по бурка, по средата на сезона я хвърля и отдолу излиза Захожаева, която към края си изтрива грима и отдолу е Кулагенчо ...Пу-пу-пу(плюя си в пазвата)

# 3 517
Аз си представям как Албена влиза по бурка, по средата на сезона я хвърля и отдолу излиза Захожаева, която към края си изтрива грима и отдолу е Кулагенчо ...Пу-пу-пу(плюя си в пазвата)

Аз лично искам да видя реакцията на всички в къщата, ако Албена влезе последна, с черна роба крещейки Аллах акбар  Joy

# 3 518
  • Испания
Заиграването с религиите хич не е развлекателно занимание.

# 3 519
  • София
Много си прост. Ама по големи глупости не съм чела тук.
Някой да се направи на интересен, няма как.
Интелекта не го позволява.
Прост на гъдулка Joy

# 3 520
  • София
Кулагин си е победителят. Неговият сезон си беше.
Колкото и да се пънете с разни Папита, Мирки и други ...
Това е.
Това,че много пубери му се кефят, как обижда всички наред, не означава победител.То и на Наско на песента се кефят, и на Криско на песните, и на Папи ханс на песните. Като гледам какво слуша внука, и го питам и това харесва ли ти, той отговаря, нее ... ама това сега е модерно.Добре,че не гледа брадъра.

# 3 521
# 3 522
Видяхте ли тийзъра по нова с Ричи? "Оправил" си песента и сега си пее - "Аз съм супер сладък" Joy

# 3 523
  • густо майна Филибето
Според мен е фейк това за уволнението. Няма лоша реклама.

Как така да няма лоша реклама?! WOW. Аз лично не бих стъпил във фитнес, в който треньор е Вафличката. Видя се, че и за е*ане не става, така че и хомосексуалистите няма да ходят там заради него... Коя жена, пък, ще му плаща за да я тренира, след като се видя отношението му към жените? И цял час да го слушат колко бил известен и са го давали по тивито, че и седмица са отделили само за него...

Не помните ли Мегз, след всяка плювня по неин адрес, продажбите се качвали. Хора всякакви.

Може ли линк за Супер сладък? Joy

# 3 524
  • Варна
Много си прост. Ама по големи глупости не съм чела тук.
Някой да се направи на интересен, няма как.
Интелекта не го позволява.
Прост на гъдулка Joy

Все едно чета цитат на Валери Божинов! Simple Smile
Ама щом казваш, вярвам ти. Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт