VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 94 402
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Абсолютен паляк е Ричи,дори на визия не ме кефи.

# 271
Ваня потъна в размисли, също като Кали...

# 272
Обаче...Биг Брадър попита Рози ''Защо лъжеш заради него?" А на камерите много добре се вижда какво и как са правили. И от екипа знаят. Значи Брадъра казва, че Ричи лъже. Ние видяхме само малка част от това, което се случи под завивките между Рози и Ричи...

# 273
  • Стара Загора
Розмари от една седмица е с тази прическа. Явно се пази у тях си при годеника да се къпе.

# 274
Костова не млъква, някой да ѝ предложи фъстъчки....

# 275
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много си деликатна. Искаше да кажеш, преживяйки, нали?
Исках, но тъкмо препрочитам Библията и се чувствам бяла, добра и извисена, и не можа да ми се обърне езикът да назове нещата с истинските им имена.  Blush Laughing

# 276
Обаче...Биг Брадър попита Рози ''Защо лъжеш заради него?" А на камерите много добре се вижда какво и как са правили. И от екипа знаят. Значи Брадъра казва, че Ричи лъже. Ние видяхме само малка част от това, което се случи под завивките между Рози и Ричи...

Какво се случи? Аз видях той да се клати и да я целува по лицето в същото време. Той е 20см по-нисък от нея. Чудно ми е как се е случила пенетрацията.

# 277
Не ми се гледа Ваня разплискана и тъжна в леглото.

# 278
  • Ню Йорк
Маданското селянче наистина ли си мисли, че някой би го задържал в къщата?!

# 279
  • Испания
Идват ми в повече многострадалните  физиономии.
Обаче си изпроси Благодарност,Ванчету от жужету... Че видиш ли, съдействала великата тя,той да говори с Роузи...
УжасТ,бе!

Да ги скриват тези двете, че пломбите ми изпадаха от мъка.

То и кой ли ми се гледа!

А, сетих се: Карузо, Карузо ми се гледа.

# 280
Че Розмари излиза е ясно, ама дано не даде щита пак на Ричард....

Невярвам такава глупост чак да направи. Ще го даде на Ваня според мен.

# 281
  • София
РозмариН рязко се сети за гаджето си, май.
Оня глупак пък мислил много и решил, че ще остане докрая.
Как се става световна манекенка, как мислиш ти? От ивет фешън до фешън седмици из целия свят... С закачване. Приятелят й 100% я знае що за стока е - като всички германки ...
Доколкото разбирам, мисията ти, започнала тази вечер,  е да изчистиш имиджа на пресметливия хитрец Стефанаки, и да ни посочиш кого да изгоним , така ли!?  smile3508  love001

# 282
  • София
Цитат
- А защо избра да дадеш щит на Ричард, за когото вече излезе и песен с рефрена "Ти си жалък"?

- Това е една късно осъзната грешка от моя страна. Изглеждаше ми добро момче, но се оказа лицемер и безхарактерен. Това го разбрах, чак като излязох. Ричард много държи с цената на всичко да остане във формата, дори наивно вярва, че може да го спечели

# 283
И Папи май не обича водата....
Не млъква, Боже, не млъква, не бих я изтраяла, честно! Как е легнала, как се е разперила и с тези присвити очички....Scream

# 284
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Костова не млъква, някой да ѝ предложи фъстъчки....
Че тя е още по-отвратителна, когато преживя и каканиже едновременно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт