VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 96 172
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 630
Леле,тоя продължава да лъже,маже,извърта. ooooh!Било му приятно до последно.Тъпанар долен.

Че как няма да му е приятно? Той кога друг път ще спи с жена за без пари? Нали стана ясно, че дава по 2000лв на гаджетата си, за да са му гаджета.

# 631
  • София
Роузи как навири гребен след Кали и клипа!
Това е по-старо от влизането на Кали... той се обиди, че не казала добро утро, а не добър вечер...

# 632
Леле,тоя продължава да лъже,маже,извърта. ooooh!Било му приятно до последно.Тъпанар долен.

Че как няма да му е приятно? Той кога друг път ще спи с жена за без пари? Нали стана ясно, че дава по 2000лв на гаджетата си, за да са му гаджета.
Това съм го пропуснала.Ах,тази глупачка РозмариН как му вдига егото! #Cussing out

# 633
  • Бургас
хаха,колко си сладка и вика,на Ричо не му дреме въобще,аз съм убедена,че не съжалява.

# 634
  • София
Съгласна съм със Стефан - Ричи не може никога да измисли стратегията Рози да му даде щита. Joy Горкият... стои и се чуди какво му говорят тези хора. Имам чувството, че дума не разбира от всичко, което се изговори.

# 635
  • Fairbanks, Alaska
Art deco, какво толкова щеше да ти стане ако обясниш като нормален човек? Нали затова е тази тема? Или нямам право да питам. Казах, че не следя предаването. А вие все пак сте в течение на събитията.

# 636
Добре де, а само аз ли не разбирам каква е тази борба за оставане в къщата? Нали така или иначе си взимат хонорар, а победителят накрая печели усмивка.

# 637
Сега разбирам защо Кулагин и Ричи се разбираха. И двамата са подли характери. Но има огромна разлика между тях- Кулагин е умен и хитър, за разлика от смешника Ричи, който чупи тъпомера направо.

# 638
Според мен Рози просто не е злопаметен човек. Дори и да е обидена лесно прощава. В сезон с толкова развяване на библията тя най ми се доближава до представата за милосърдна християнка.

# 639
  • София
Папи е мазен характер, но това не значи, че не е добър криейтив директор Simple Smile

А доказателства има ли? Wink

# 640
Art deco, какво толкова щеше да ти стане ако обясниш като нормален човек? Нали затова е тази тема? Или нямам право да питам. Казах, че не следя предаването. А вие все пак сте в течение на събитията.
Joy

# 641
Пепа е била голямо лайно!

# 642
Добре де, а само аз ли не разбирам каква е тази борба за оставане в къщата? Нали така или иначе си взимат хонорар, а победителят накрая печели усмивка.

Ами, когато хонорара ти е голям, ти е оферта да излезеш рано. Ричи каза на някой, че всяка седмица му носи 1500лв в сметката - явно той получава седмично възнаграждение, а и той каза, че е влезнал да стане известен - това ме води на мисълта, че са му хвърлили някакви пари, колкото да си плати наема за година.

# 643

Може хонорара да им е според седмиците, прекарани в къщата- колкото повече седмици, толкова по- голям хонорар.

# 644
  • Fairbanks, Alaska

Коя сума е по-съблазнителна за теб:10 000 или 200 000 лв? Отделно, че като си победител, ти се отварят и нови хоризонти.

Общи условия

Активация на акаунт