VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 274
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 245

Тъкмо това си мисля и аз. Хвърчи като прилеп с това наметало. Прилеп в истерия Joy
Ама това, че е метнала на Батман наметалото не скрива липсата на сутЮен! Confused

Щот Батман не носи сутЮен. Няма да се излага я.

Обаче хубаво си обиколи всички номинирани, направи се на многострадалка, пусна една сълза и си заслужи щита. По-хитра е от Ричку явно

# 1 246
  • София
Боже мили, Ричад е кух, та дрънка.Как изобщо му идват такива идеи?

# 1 247
ДБУ,да не бях гледала,това ...

# 1 248
Батман Ваня е супер играч!
Учете се жени, така се укротяват мъжете.
Много интелигентна игра показаха всички замесени, в т.ч. и Петко браво, изкефиха ме максимално.
А Папи Ханс като един хитър Макиавели, не пропусна да подчертае, че всичко това било театро. Е, с това ме загуби - ако не може да вярва на хората, че са искрени, значи на него не може да му се вярва, че е искрен.
То, че беше театро, беше, но ми хареса. Човек трябва да си изяснява отношенията. Обаче Папи Ханс ... Hands Thumbsdown
И той си играе играта, де. Дано да не е такъв в реалността, а дано, ама...не знам.

# 1 249
  • Испания
Та и РозмариН Тъпото ѝ даде щита, та да трови още.

# 1 250
  • Бургас
И ние се смеем на Ричко, че драпа за щита! Просто Ваня излезе тарикат и току-що си го заработи, кръжейки около тримата номинирани. Защото както отбеляза някой, тя конфликт със Стефан нямаше!
И повярвайте ми, когато чуя песен на Тоника, че се сещам за участието на Ваня в ББ и резила.

# 1 251
Ричу толкова много искам да го обиждам, но не знам откъде да почна...Само бой за него.

# 1 252
Много интелигентна игра показаха всички, в т.ч. и Петко браво, изкефиха ме максимално.
А Папи Ханс като един хитър Макиавели, не пропусна да подчертае, че всичко това било театър. Е, с това ме загуби - ако не може да вярва на хората, че са искрени, значи на него не може да му се вярва, че е искрен.
То, че беше театър, беше, но ми хареса. Човек трябва да си изяснява отношенията. Обаче Папи Ханс ... Hands Thumbsdown
И той си играе играта, де. Дано да не е такъв в реалността, а дано, ама...не знам.

Тъй ги е укротила, че е сама като мръсно куче, цял живот.

# 1 253
  • Испания
Уффффффффф! Докато дойде сигналът при мен, вие вече сте изкоментирали няколко минути напред.

# 1 254
Ричо Tired Face
Има ли изгонване за скандална тъпота и цинизъм.
Това  е невероятно .
И пак го излъчват този гном .

# 1 255
  • София
Ненавиждам мъже с такива гласчета, но Ричо напълно си е заслужил този "дар" от Господ... Точно му е! Халал да му е! hahaha

# 1 256
  • София
По - лесно е да я наречеш играч, отколкото на глас да изречеш истината за нея. Щом така те устройва, вярвай си.

# 1 257
  • Испания
Ричо Tired Face
Има ли изгонване за скандална тъпота и цинизъм.
Това  е невероятно .
И пак го излъчват този гном .

Грижат се за доброто ни настроение. За баланс. След Костова - Ричард.

# 1 258
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама нали много я защитаваха като удари Кулчо 🤔
Сега защо и викат злобна старица 🧐
Тия възглавници да не падне ли ги е наредила 😄

# 1 259
Ваня как се е барикадирала, това е демагог ! Ужасена съм, честно.

Общи условия

Активация на акаунт