VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 212
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 410
Айде стига излишен драматизъм.Пее Ваня и още как.Евала за тоя все още въздействащ глас и то тия години.Да си останал емоционален на тази възраст е живо постижение ,а не безкруполно дърво.

Съгласна съм. Много малко хора разбират творците, които са раздирани от вътрешни противоречия, че и външни дори - с битието. Един дори си отрязал ухото...обаче гений, кво да го праЙш... Simple Smile

# 1 411
Бях се зарекла да не отговарям на коментари на Делта, но...
Да сравняваш Ваня и Ван Гог? Дъъъ?

Е, няма толкова битова жена, съмнявам се Ван Гог да е изпадал в истерии за супички, за безобидни шеги, да се е барикадирал в леглото си, защото не може да споделя...

Адски жалка е Ваня.

# 1 412
  • София
Да използвам момента да помоля, ако някой знае откъде мога да намеря албумът "Рождество" на Ваня Костова, моля да ми пише на лични. Мерси.
rotfImao

# 1 413
Съгласна съм. Много малко хора разбират творците, които са раздирани от вътрешни противоречия, че и външни дори - с битието. Един дори си отрязал ухото...обаче гений, кво да го праЙш... Simple Smile
Според други източници не бил го отрязал той.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 23:04 от Elmindra

# 1 414
Ваня ще ме вълнува винаги, когато запее. Гласът й е като камбана. Трудно се търпи на моменти, но и Микеланджело не винаги е бил в кондиция.
И преди да пльосне някой: ма ти Ваня с Микеланджело ли я сравняваш?!, аз ще кажа-да, и двамата ме разплакват с таланта си.

# 1 415
  • Испания
Аз за супата да си кажа, че сега го изгледах. Е, тя Божана си пипа носа и после бръкна в тенджерата. Някакси не ми стана комфортно.

Внимавай Добринка да не те наплюе, че тогава наистина ще ти стане кофти.

# 1 416
Бях се зарекла да не отговарям на коментари на Делта, но...
Да сравняваш Ваня и Ван Гог? Дъъъ?

Е, няма толкова битова жена, съмнявам се Ван Гог да е изпадал в истерии за супички, за безобидни шеги, да се е барикадирал в леглото си, защото не може да споделя...

Адски жалка е Ваня.

Ама той и Ван Гог ли е бил във ВБ, че така си го опознала? Пък аз да го пропусна начи...ццц

# 1 417
Внимавай Добринка да не те наплюе, че тогава наистина ще ти стане кофти.
Хахаха, то "мъжката сила" май се губела, така прочетох в някои коментари. :DDD

# 1 418
  • Испания

Хахаха, то "мъжката сила" май се губела, така прочетох в някои коментари. :DDD

Ти се пази за всеки случай, че не знаеш с кой крак е станала и какъв факс е получила.

# 1 419
Ваня че пее, пее. Ужасно лоша услуга си направи с влизането си във ВБ.
Винаги съм смятала, че  е жертва на Гого и Ева .
Вече нещата си дойдоха на мястото.
И ...казах ли ви вече няколко пъти , че ме е яд, че Ева излезе. Тя беше моят фаворит.
Но ще продължа да слушам Рождество и да ме вълнува. И другите и песни. Не мога да смеся нещата, не го допускам.
Папи най- обрано и нормално се държи. Аз тайничко от вас си го фаворизирам Sunglasses

# 1 420
Да използвам момента да помоля, ако някой знае откъде мога да намеря албумът "Рождество" на Ваня Костова, моля да ми пише на лични. Мерси.
rotfImao

Не разбрах кое е смешното?
А и нали знаеш лафа, че е по-добре да те мислят за тъпа, отколкото да се обадиш и да разсееш съмненията 😂 Така че замълчи, ще си направиш услуга 😎

# 1 421
Кой ще влезе след тях? Мегз отново или онзи другият готвач? Ако ще е Мегз, да влезе без перуки, че да не я щипе.

# 1 422
Знаех и преди ВБ, че Ваня не е толкова мила, бяла и добра. Очаквах да покаже и тъмните страни от характера си. Но  ЧАК такова сгромолясване не очаквах. Срам ме е да я гледам.

# 1 423
Папи и на мен ми харесва, но не ми е фаворит, прекалено мазничък хитрушко е и манипулативен, искам да го харесам повече, но просто нямам желание. Наситу е по-естествен. Фаворит не мога да си избера.

# 1 424
Знаех и преди ВБ, че Ваня не е толкова мила, бяла и добра. Очаквах да покаже и тъмните страни от характера си. Но  ЧАК такова сгромолясване не очаквах. Срам ме е да я гледам.
А тва с възглавичената барикада беше еманацията на подлата и същност. С едната ръка гали,, с другаата плющи.

Общи условия

Активация на акаунт