VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 075
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 650
Ами, първо отиде при Стефан, после каза на Божана и Петко, и след това на още някой. Разбирам един път да го каже, докато е под влияние на емоции, но като повтаря така, изглежда все едно наистина вярва в черни магии и иска да убеди и другите.

# 1 651
Ами, първо отиде при Стефан, после каза на Божана и Петко, и след това на още някой. Разбирам един път да го каже, докато е под влияние на емоции, но като повтаря така, изглежда все едно наистина вярва в черни магии и иска да убеди и другите.

Тя тая, ако наистина има такива познания, сега след ВБ, мъжа й няма да може да си намери любовници... Ще й бъде верен до края на живота си. Grinning

# 1 652
  • софия
Пусни си епизода и го гледай пак. Радваха се, че са сложили черна точка. А отиде при Стефан по очевидни причини. Не харесвам Мира, нито когото и да било, но не обичам да се преиначават събитията.

# 1 653
  • Варна
teta75, не съм!

# 1 654
Пепа Транс видя Насчето тъжен и объркан емоционално, и веднага налита. Яде й се наденица на тая, пък уж знае, че е мек кренвирша. Grinning
А всички сте отвратени от Ваня и от Петко...

# 1 655
Аааа, благодаря за преразказа Kissing Heart
Значи не съм изпуснала кой знае какво - това за Спасовден го видях в клипчето и че се млатеха нещо в двора, но не бях разбрала защо, а те дечицата се били биели Simple Smile
Ваня е неуравновесена, истерична, лицемерна и не особено лоялна. Характерче! Тя май доста е опъвала нервите на колегите си в Тоника СВ. Тези дни покрай нейното участие четох в нета за тях - оказа се, че останалите 4ма единодушно поставили ултиматум - или тя напуска, или те! Според обясненията на Диомов, който си тръгва възмутен заедно с нея, били й завиждали, защото имала самостоятелни изяви, извън формацията. Може и вярно да са завиждали, но че е доста чепата, претенциозна и им е лазила яка по нервите няма съмнение вече Simple Smile Вероятно по същата причина се разделя и с Фамилия Тоника СВ по-късно.
Мира открих, че много прилича на моя приятелка от ученическите години и затова много ме е яд, че е такава откачалка Sad
А Ричко? Какво пак направи или наприказва вчера, че го плюхте 20 страници?

# 1 656
Пепа Транс видя Насчето тъжен и объркан емоционално, и веднага налита. Яде й се наденица на тая, пък уж знае, че е мек кренвирша. Grinning
А всички сте отвратени от Ваня и от Петко...

Аааааа, не. Тези хора са много плитки, за да могат да ме отвратят. Аз какви хора съм срещал през живота си...

Гледах промото за довечера - Значи Мира се обижда, когато я сравняват с Гала, а тя си позволява да сравнява Ваня с Лили Иванова... Двойният стандарт не я пуска тази. Спомням си, че и мъжа й се правеше на много набожен и цитираше на Емануела библията, понеже тя спи с различни мъже, пък той изневерява на жена си и се гордее с това.

Такова поведение не ми е библейско, на мен.

# 1 657
Ричко предложи на Рози пак да се гушкат, но тя отказа. Добре, че е прост - вече му е минала депресията..

Ако Мира каза това за магията само заради черната точка, пак е добре, но ако го вярва наистина, е тревожно.

# 1 658
Трънче, гнусен е езикът ти. Но гледам, че никой не се шокира от хамалския ти изказ.

# 1 659
  • Варна
Най-много Мира ме отврати мен на снощната постановка. Чела-недочела, броила-неброила и прас черна точка. Някъде из вещерските книги пишело, че ако три пъти плюела вещицата... Та оплю набързо Ваня, после Божана пред Стефан, мазнейки се да я разберял, след това пък се похвали на Божана и Петко колко е добра, ужас. Хареса ми Стефан как я отсвири тотално обаче, бравос! Спечели си номинации Мирчето май от противниковия лагер.

# 1 660
Аз пък не виждам нищо шокиращо и гнусно в последното му изказване. Всичко си е така.

# 1 661
  • софия
Ако Мира каза това за магията само заради черната точка, пак е добре, но ако го вярва наистина, е тревожно.
Не останах с впечатление, че го вярва. Преди това обсъждаха дали не трябвало да поискат за това, че Стефан не бил направил забележка на Наско, че псува и това не било възпитателно. По типично детски начин искаха да сложат черна точка и трябваше да намерят причина, а Ваня с нейната мнителност и праволинейност прие всичко за чиста монета.

# 1 662
  • София
Какъв детски начин като знаят всички, че Ваня се засяга на тема вещерство.
Направо целенасочено си го направи Мира.
Проклета е колкото опонентката си, а може и повече.

# 1 663
Ахааа, но пък Мира откъде знае за това, че Ваня смята, че Ева й е правила магии? Имаше го във визитката й, която Мира не би трябвал да е гледала.Ваня пак е разказвала ли, забравила сум
Това е доста интересна теория. Значи Мира не е луда, а злобна. Набара слабо място у Ваня

# 1 664
  • София
Показаха тази част от визитката пред всички, още когато Ева беше там, с цел скандал.

Общи условия

Активация на акаунт