VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 082
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
При някои култури като кажеш три пъти талак и се развеждаш, пък тук за едната сила на Ричи стана чудо. Smile

# 1 681
Дантеленият тоалет на цветя ми харесва много повече от дългия пуловер вчера Simple Smile

# 1 682
При някои култури като кажеш три пъти талак и се развеждаш, пък тук за едната сила на Ричи стана чудо. Smile
Хахаха. Три пъти е разковничето? Тя хубаво Роузи искаше изброяване на "жалък". Защото три и още три може да се самоунищожават, разваля се магията един вид.

PS   Сега се сещам, че Божана, като говореше за "едноправното раво", спомена и нещо, че мнението на всеки трябва да бъде "заченато".

# 1 683
Изобщо няма да се учудя колко са вървежни магиите по места, при това далеч не само сред ромското население. За справка една простотия като "Стопанката на Господ" се радва на безумен интерес за мое изумление. Пу-пу-пу!

# 1 684
Петко обяснява как 2-3 удара са му влезли в муцуната , ама Ричи тъпото " с тия ръкавици не боли толкова, Папи недей с тия реакции ... с тия ръкавици въобще не боли толкова и въобще тия удари не изглеждат толкова тежки" ПФФФ Наско можел да се извини след като напсувал, ами той извини ли се на Рози, че я нарече курва ... олеее как ме дразни това същество гнусно ...
Божана пък ще се насере, че Папи победи

а Петко като започна да налага и вече е пред оргазъм
Ваня плю 4 пъти, Мира защо казва 3 ? и изобщо кой ги знае тези вещерски простотии?!
Май само Наско не ме дразни много на фона на другите ...

# 1 685
Чак сега изгледах промото - бас държа, че Ваня Костова преосмисля мнението си за Кулагин.
Надявам се някои хора да понесат сериозни негативи, след като излязат.

# 1 686
Петко обяснява как 2-3 удара са му влезли в муцуната , ама Ричи тъпото " с тия ръкавици не боли толкова, Папи недей с тия реакции ... с тия ръкавици въобще не боли толкова и въобще тия удари не изглеждат толкова тежки" ПФФФ Наско можел да се извини след като напсувал, ами той извини ли се на Рози, че я нарече курва ... олеее как ме дразни това същество гнусно ...
Скрит текст:
Божана пък ще се насере, че Папи победи

а Петко като започна да налага и вече е пред оргазъм
Ваня плю 4 пъти, Мира защо казва 3 ? и изобщо кой ги знае тези вещерски простотии?!
Май само Наско не ме дразни много на фона на другите ...

Да, но пък Папи се обиди на Мира, че твърди, че заради магията на Ваня не е победил Ричи и отсече "Той Ричи изгуби, защото никога не е държал боксови ръкавици"... Такива ръкавици, никой от тях не е държал, пък и Ричи си го млатеше отначало ама после защо омекна, не знам

# 1 687
  • Испания
За мен това пу-пу-пу-пу на Добринка не беше никакъв опит за магия. Според мен тя започна да дава кураж на , но се усети, че е от противниковия отбор и затова се коригира.

# 1 688
За мен това пу-пу-пу-пу на Добринка не беше никакъв опит за магия. Според мен тя започна да дава кураж на , но се усети, че е от противниковия отбор и затова се коригира.

Тя каза... " Пази се Ричи. Пази се Папи. Пу-пу-пу-пу"... Последното име, което спомена, е прякора на Константин, а не Ричи Рич

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 17:40 от Трънче

# 1 689
Аз смятам,че Папи не се боксираше в началото,защото той по принцип не е агресивен тип,това е игра и ще поскачат малко и готово,обаче като видя онова добиче Ричо,как го млатеше и подскачаше като петле,после и Папи включи юмруците и как е доста по-едър го надви.При Наско по същият  начин,само дето тук добитъка беше Петко,и е  сигурно 20 кг по-тежък,нормално надви.Обаче не може да губи този човек,не можеш нищо да му кажеш,той всичко знае и може,а изобщо не е така.Двамата с Божка са много смешни и дразнещи,тя повече естествено,тази анти жена.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 10:41 от *Амбър*

# 1 690
Начииии от плюване не мога прегазя, бре...тц,тц...Joy
ДоЪр ден, доплувах Се пак...
От вчерашната плюнка затвърдих мнението си за Божанчиту...Не става от ней нит черпак,нит тиган,нищо.
По злоба ще класирам
-Божана/ Ванчето
-Пепа/ Лорчету
-Наситу
-Миричка
Стефун се рее над нещата,него няя го закачам Joy ама и не искам.

# 1 691
  • София
Начииии от плюване не мога прегазя, бре...тц,тц...Joy
ДоЪр ден, доплувах Се пак...
От вчерашната плюнка затвърдих мнението си за Божанчиту...Не става от ней нит черпак,нит тиган,нищо.
По злоба ще класирам
-Божана/ Ванчето
-Пепа/ Лорчету
-Наситу
-Миричка
Стефун се рее над нещата,него няя го закачам Joy ама и не искам.

Петкан и Ричката са извън класацията начи Simple Smile))
Аз пък на първо място класирам Мира и Божка, сребърен медалист Ванчето и от там всички останали, кой за което място се уреди.

# 1 692
Аааа, благодаря за преразказа Kissing Heart
Значи не съм изпуснала кой знае какво - това за Спасовден го видях в клипчето и че се млатеха нещо в двора, но не бях разбрала защо, а те дечицата се били биели Simple Smile
Ваня е неуравновесена, истерична, лицемерна и не особено лоялна. Характерче! Тя май доста е опъвала нервите на колегите си в Тоника СВ. Тези дни покрай нейното участие четох в нета за тях - оказа се, че останалите 4ма единодушно поставили ултиматум - или тя напуска, или те! Според обясненията на Диомов, който си тръгва възмутен заедно с нея, били й завиждали, защото имала самостоятелни изяви, извън формацията. Може и вярно да са завиждали, но че е доста чепата, претенциозна и им е лазила яка по нервите няма съмнение вече Simple Smile Вероятно по същата причина се разделя и с Фамилия Тоника СВ по-късно.
Мира открих, че много прилича на моя приятелка от ученическите години и затова много ме е яд, че е такава откачалка Sad
А Ричко? Какво пак направи или наприказва вчера, че го плюхте 20 страници?

Верно си й завиждаха - останалите нямат гласове. Тя беше лицето на Тоника СВ и в интерес на истината, пее по-добре от Ева. А Ева и Гого бяха силни, защото са семейство. Между другото съм чувала, че другите изпълнители от Тоника са правили цупки на Диомов и затова, че пише песни за Тони Димитрова и нея никак не я долюбват от фамилията Тоника. Сега, Ваня, че се звездее, звездее се, но има защо. А на останалите певци от Тоника никой от по-младите поколения не им знае имената, с изключение на Ева и Гого, които станаха  лица на Фамилия Тоника без Ваня и ги канеха за интервюта във връзка с този проект.

# 1 693
Петкан И Ричитуууу са ми толкова простовати, че чак съм ги забраяла..Joy
Ама Ванчету шми прости...знам си аз.
А всъщност и двамата така ми опротивяха,че даже не искам си занимавам мислите с тези двамина михлюзина...

# 1 694
Да си "говорим" реално-кой вътре в тая кочина не таи злоба в себе си?Ричи!И точно той трябва да спечели Simple Smile
Другите са адските тюфлеци!

Общи условия

Активация на акаунт