VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 102
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 695
Какъв детски начин като знаят всички, че Ваня се засяга на тема вещерство.
Направо целенасочено си го направи Мира.
Проклета е колкото опонентката си, а може и повече.
Абсолютно целенасочено, но и доста креативно. Joy Търсеше как да й лепне черната точка и го измисли. Не понася тя критика и не прощава, докато не си го върне.
Не знам какво ви хареса в отговора на Стефан, вбеси се от точката и надрънка куп празни приказки, уж е над нещата, ама не е. Любопитна съм дали ще устиска без да сложи и той черна точка, както се заричаше или ще избълва куп причини да се отрече. Grinning

# 1 696
Да си "говорим" реално-кой вътре в тая кочина не таи злоба в себе си?Ричи!И точно той трябва да спечели Simple Smile
Другите са адските тюфлеци!

Как така... Ричито си е най-злобен, но като най-прост, не може да ни покаже какво чувства. Той се кефеше колкото Божка, че Шефа бие Рапърчето.

# 1 697
Стефун е толкова над нещата,колкото аз съм Джулия Робъртс Joy
Постоянно върти тези големи очи,кой знае как е наострил слуха.. Тез червени бузки дан са от супиШка? МтцЪ..От кръвно най-вероятно. Всичко вижда и чува той...Само се прави на умрял лисунгер...КАкто му е заръчала Галка..
Пелли,сакЪн... Ей,на ,сега заради теб ши трябва и аз да плюна...ПУ, ПУ, ПУ, ПУ...Joy

# 1 698
Като цяло Брадъра не можа да осъществи скандал между Ваня и Ева , но определено даде отговор на това защо е била нежелана..ако и тогава е било такова чудо, всичко е обяснимо.
Пуснала съм си сега епизода от вчера и просто се дивя на реакцията на Ваня, Петко определено е правил много неуместни коментари, но този път реакцията и' бе предизвикана от една напълно невинна шега. Такива думи, с такъв патос -  "Да бях умряла"😣. Плаши ме тази жена.

А, за Стефчо ..забавлява ме как такъв прикрит и хитър човек, все пак бива издаван от физиологична реакция, извън неговия контрол. Природата си знае работата!
Като матрьошка е!

# 1 699
Купих вудиШка като на Ванчето

Такава ли беше?
Значи..с нея мога да бухам който сваря и не е наказуемо...нЪл правилно съм разбрала Thinking
Че има едни тетки в данъчното...лазят ми яко по нервите...

# 1 700
Лошото е,че тетките в данъчното и др.,са като Ванчето...и кат' са забухатиии...

# 1 701

И аз купих такова, даже и пих от нея, май нищо ми няма.

# 1 702
Шъ са пробвам да ги пречистя...Joy
Ку не стане с шишето; ще ги плювна Joy

Ко да ти има..тя е за Биене, не за пиене...

# 1 703

И аз купих такова, даже и пих от нея, май нищо ми няма.

Тя тази вода не е за пиене, бе. Това е оръжие. Ама четете ги тия етикети. Не е християнско. Grinning

# 1 704
Не четат...не гледат и по телевизора кво прожектират...мани, мани...

# 1 705
Да си "говорим" реално-кой вътре в тая кочина не таи злоба в себе си?Ричи!И точно той трябва да спечели Simple Smile
изобщо не съм съгласна ... постоянно му се чете злоба в очите, дори и къв ВБ ( пролича си когато го поправяше как казва "каза") ... ревеше от яд и злоба, че Рози не го подкрепяше в простотията му и като малко дете почна да се тръшка като не получи своето ... злоба имаше в очите му и когато Кали му говореше (имах чувството, че ще й забие един) ... той е тъп, гнусен и злобен, а смехът му
много е гнусен като се озъби и почне да се смее , мега олигофрен ...

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 18:32 от elle.n

# 1 706
Тя тази вода не е за пиене, бе. Това е оръжие. Ама четете ги тия етикети. Не е християнско. Grinning
И сега какво, не съм я използвала по предназначение ли? Хахаха, аз се чудех защо всичко около тия шишета беше празно.

# 1 707
Мира е много странен човек, първо "ооо, извинявай Ванче, искам да сме приятелки" (прегръдки, целувки) и после зад гърба ѝ, била зла бабичка... 🤷🏻‍♀
Какво е това лицемерие? Окс, не харесваш някой, ами поне не му се мазни... Ама, че човек!Иначе, много тънко обидна.
 Ваня и тя се държи по-същия начин, поне се намериха.

# 1 708
изобщо не съм съгласна ... постоянно му се чете злоба в очите, дори и къв ВБ ( пролича си когато го поправяша как казва "каза") ... ревеше от яд и злоба, че Рози не го подкрепяше в простотията му и като малко дете почна да се тръшка като не получи своето ... злоба имаше в очите му и когато Кали му говореше (имах чувството, че ще й забие един) ... той е тъп, гнусен и злобен, а смехът му
много е гнусен като се озъби и почне да се смее , мега олигофрен ...

Напълно подкрепям!!!

# 1 709
  • София
Ма то да ти пили така някой в къщи на главата и за десерт да вземе да ти попее направо ще ти иде да го разцелуваш Joy
Пу, плюх си в пазвата. Така знам аз, против уплах Stuck Out Tongue Winking Eye
JoyJoyJoyHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт