VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 823
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 370
Много ме е яд, че Лорчето се ската до финал, а не се изложи както умее. 😃
И аз така....много исках да покаже на какво е "способна" и да изхвърчи с 200 още на втората седмица.Ама, уви, тати Караджов яко й е "опънал конците" явно....Много противно човече е тя....евтина и мазна.

Ох, ще ми се да гледам всички коментиращи в някой брадър.Очаквам да гледам перфектния брадър с перфектните, красиви и безгрешни участници.
Аз понеже съм Неперфектна, Некрасива и Многогрешна, никога не бих си причинила подобен публичен линч.   Laughing  Собствената ми съвест е препредостатъчна.

# 2 371
Ваня снощи каква ли магия направи, да се развали така времето? Не смея да отида до магазина, ей... А е на 350метра...

# 2 372
  • Варна
Ох, ще ми се да гледам всички коментиращи в някой брадър.Очаквам да гледам перфектния брадър с перфектните, красиви и безгрешни участници.

Няма как да стане. В това предаване е Кариера да си Злобен изрод. Някой роди клишето "Да сваляш маските на звездите!" и знайни и незнайни злобарчета се втурнаха да стават известни на чужд гръб. Обаче обикновено злобата е просто злоба. Приел съм, че това е просто една игра и като прочета, че Кулагин има стотици фенове се радвам, че не са хиляди. И все пак е жалко ...

# 2 373
Хиляди са, Свети Веско, сигурно има защо.

# 2 374
И мен! Тати доста се е постарал, да налее акъл за месец- два, макар, че всички знаят колко и е пипето! За

# 2 375
Скрит текст:
И мен! Тати доста се е постарал, да налее акъл за месец- два, макар, че всички знаят колко и е пипето! За

Аз за себе си установих, че Лора е незлоблива повърхностна личност. Приятна компания за кОпоооон и толкова.

Няма как да стане. В това предаване е Кариера да си Злобен изрод. Някой роди клишето "Да сваляш маските на звездите!" и знайни и незнайни злобарчета се втурнаха да стават известни на чужд гръб. Обаче обикновено злобата е просто злоба. Приел съм, че това е просто една игра и като прочета, че Кулагин има стотици фенове се радвам, че не са хиляди. И все пак е жалко ...

Проблемът на злобарите е, че са неталантливи, а това явно е голям комплекс за хора, които искат да са нещо по-така в живота си. И понеже няма с какво друго да се похвалят, решават, че унижавайки другите, особено талантливи хора, ще се извисят над тях. Истината е друга - един диамант и в калта продължава да е диамант. А тези, които удрят с токовете на обувките си върху диамантите в опит да ги смажат, всъщност са просто едни елементарни глупаци, които не осъзнават удоволствието от това да се наслаждаваш на красотата на диаманта, а не да се опитваш да го счупиш. Което така и така не можеш да направиш, защото диамантът е най-твърдият материал на Земята. Толкова с метафорите.

# 2 376
  • Варна
Хиляди са, Свети Веско, сигурно има защо.
Няма как да съм светец ... злобата ражда единствено злоба. И ето защо от един Кулагин се пръкнаха хиляди злобеещи със или против него. Както казах жалко е ...

# 2 377
Абе тия нашите звезди само по ресторанти ли ядат или си имат готвачи в къщи? Моите деца сами правят лазаня, а Ванчето вече на преклонна възраст не знае как се прави. Много ми се вдигна самочувствието - въпреки че нямам никакво готварско образование ще изляза супер готвачка на фона тия смотаняци.

# 2 378
Ха добрутро....снощи се заприказвах с майсторите ми, от приказка на приказка...и отървах шоОто.
До 144 стр. изчетох, ида да се изкажа и се връщам да дочитам...

Чудя се как защитавате Ваня - имам предвид интервю някакво, което Мира правила с Добринка.
Да ви кажа, не съм го гледала, но така като ви чета ми се струва, че и това й е малко на Светицата, и че си е заслужила всичко, което й се случва.
Но аз не съм добър човек, никак даже...нищичко не ми трепва за Ваня, ако ще да се спъне и да се претрепе.
Даже изпитвам удовлетворение, че са я нагънали по подобен начин...с кеф ще изгледам подир малко и епизодчето...

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 11:51 от teta75

# 2 379
  • София
Патрашката говори за Мира при Гала.
Изпитала неудобство от нея, направо да не повярваш. 
Не посмя да я наплюе повече, макар че и беше на върха на езика.

# 2 380
Но аз не съм добър човек, никак даже...нищичко не ми трепва за Ваня, ако ще да се спъне и да се претрепе.

Ти пък... Тя и да падне, дори няма да усети. Даже може да заподскача, да запружинира. Grinning

# 2 381
И двете са гнусни
ББ показа колко ниско може да падне "журналист" в името на сензацията. От къде си ги изсмука от пръстите тия глупости. Да, и Ваня си го заслужава, защото е кофти характер. Но! Човек с обидите си излага най-вече себе си. Така че Мира се изложи като човек и журналист- готова е на невероятни "плюнки". Ваня си се излага перманентно с постоянното търсене на внимание и драма. Да, много възрастни хора са така, но безброй пъти се сподели, че тя винаги е била такава. Вероятно неведнъж е получавала обратна връзка за поведението и характера си, но не желае да се промени. А и защо да го прави- известността и таланта й са карали много хора да я търпят, а близките й нямат избор и поддават бързо на атаките й, за да си спестят драмата. Егоистично и инфантилно поведение
Да, Мира след няколко години ще е същата. Само дето и таланта й ще е ептен увяхнал- демек хубавата й муцунка.

# 2 382
  • София
И двете са отвратителни, но Мира за мен води класацията.
И това се води "журналист". Селяндурка от класа.

# 2 383
Какво ми направи впечатление в сегашния ВБ:
В къщата има хора, които желаят да са музиканти. Как един от тях не отиде да почерпи опит от музикалните звезди (Ваня и Ева, докато беше там) във формата? Как не пожела да послуша хубава музика, за която хората плащат пари, за да слушат? Как не засвидетелства уважение на доайените в попрището, в което самият той се стреми да се издигне? А и другите - толкова комплекси показаха, а не показаха, че могат наистина да се радват на живота. Вярно е, че благодарение на К., атмосферата в къщата стана отровна. Но отровата си има антиотрова и начинът да го спрат беше, да се обединят В ДОБРО. Да му покажат, че не се интересуват от махленските му драми, а имат по-възвишени интереси - музика, литература, изкуство. Там той е слаб, там щеше да потъне. Обаче установих, че май и самите те са слаби, та се намериха...

Както и да е - ако имаше такъв човек, който наистина е над нещата, наистина е в мир със себе си и уверен в своите възможности, може да се радва на живота, да уважава и да бъде уважаван, да е спокоен за бъдещето си, защото има самочувствието на можещ и знаещ, бих гласувала за него. Може би, донякъде Наско е такъв, въпреки, че май за него е по-добре да си продължи в лекарското поприще и дано да е добър там, а с музика да се занимава като хоби. Не прояви интерес към музикантите във формата, означава, че музиката не е неговият живот. Останалите не му разрешиха да се разгърне, защото е млад, но смятам, че има потенциал.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 10:36 от DeltaAzimut

# 2 384
Няма как да е същата Мира, след няколко години. Нито повечето жени на тая планета, няма как да са същите, като Ваня, това изисква години упорит труд - запускане, плюскане и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт