VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 747
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 415
Костюмите на мажоретки, които им дадоха са адски грозни. Не, че е важно, но няколко пъти ми направи впечатление.
 Аз съм виждала "истински" само по филмите, но определено изглеждат по-добре. Тези на участничките, все едно са от тънко трико и са непрекъснато смачкани...Особено на "плисираните" поли изглежда ужасно.

# 2 416
Цитат
Аз затова в по-преден пост казах, че бих гласувала за човек, който покаже уважение и интерес към музика, литература, изкуство, дори мода ако щете, в лицето на участниците в шоуто, представящи съответната област, към която област той самия се стреми.

Абе Делта, ти дори и да проявяваш интерес към изкуството, или някоя друга сфера, от кой точно човек вътре да почерпиш опит, който е капацитет? За литература да си говоря с Папи, който е написал една книжчица и няма елементарни познания? Ако се интересувам от журналистика да почерпя опит от Мира, която незнайно как се е добрала да води някакво тъпо предаване по БНТ и видяхме, че в интервютата й няма грам мисъл? Ако се интересувам от музика да искам Лора да ми грачи по цял ден? Ще кажеш да се допитат до Ваня - ок, тя има хубав глас, но не съм сигурна колко точно разбира от музикален бизнес, според мен не много. Ако искаш да ставаш бизнесмен сигурно трябва до Петко да се допиташ, той много добър бизнес развива - заведения дето фалират за 2-3 години, ако приемем, че има въобще някакъв пръст в управлението им.

# 2 417
Амчи от лазанята не остана ли, тя нъл беше за обяд.
В краен случай, нещо лекичко така - малко бял лебец, сиренце, маслинка, торта, паста, ъхъъъ такова де, млекце.

# 2 418
  • София
Яйца Joy ама със сиренце.

# 2 419
А нещо сладолед, тортичка? За нищо не ставате, ей, какви родители сте вие...мълчете, мълчете...обидена съм пък

# 2 420
А нещо сладолед, тортичка? За нищо не ставате, ей, какви родители сте вие...мълчете, мълчете...обидена съм пък
Нидей така чадо, не се гневи, храната ще ти загорчи.
Чакай, сега с много любов ще ти пръжна яйчице със сиренце.

# 2 421
Амчи от лазанята не остана ли, тя нъл беше за обяд.
В краен случай, нещо лекичко така - малко бял лебец, сиренце, маслинка, торта, паста, ъхъъъ такова де, млекце.

Ето обяда се готви ...

Скрит текст:

# 2 422
  • Варна
Тежък характер е Ваня, но като пее - пее! Сигурен съм, че много големи артисти са с тежки характери, но те не се оценяват по характера, а по таланта. Ето защо:
Грима дето го маца Селягин всяка вечер се качва на някой памук и отива в коша.
Фитнеса при Ричо си отива с първото парче торта.(или яйца със сиренце)
Храната на Божана се изяжда и ... е ясно е къде отива.
Но след 100г. песните на Ваня и Тоника пак ще слушат и никой няма да помни ВБ. Simple Smile

# 2 423
Стига с това пеене, това да не е Мелодия на годината. Да пее и да мълчи през останалото време, цена няма да има, ама не. Последния път плюскаше докато пее.

# 2 424
Да ти имам логиката, и рецепта можеш да си запишеш и приготвяш ако ти е допаднала, и снимки с идеи за грим може да гледаш, и песен може да пуснеш. То ще кажеш, че сега всичко живо само Тоника слуша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 425
  • София
Но след 100г. песните на Ваня и Тоника пак ще слушат и никой няма да помни ВБ. Simple Smile

Много надценяваш следващите поколения.

# 2 426
Обаче Мира се държа невероятно грозно и искаше да изкара , че цялата случка е театър, заради мисията.
ако беше заради мисията защо се обърна към Ваня с Ваня Костова, в мисията е Николова?
защо каза, че е голяма певица?
защо каза, че е на 65?
излезе извън сюжета на мисията ... мм да, това е много професионално 🤣 повтаряше само някакви заучени фрази .. .
вчера много се смях на този клип, как веднага влиза в роля 🤣😁😂

А вие забелязахте ли, че на номинациите Божана не седи до Петко 😂 , да не би да е заради коментара на Ричард

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 13:54 от elle.n

# 2 427
Определено сега не искам да манипулирам никой,но
... За мен Ваня трябва да спечели.А ми беше и си остава фаворит Валентин. Котаракът си има и Котаранка, а всички други са и ще си останат мишленца.

Искаш да спечели, заради някакви нейни качества или просто не искаш някой от другите да спечели? И ако е първото - кои точно качества?!
.            Просто не искам другите. Само едно качество може да посоча, пее божествено... А ако може Божана да си ходи и Ричито да е на финал. Тогава бих простил на ББ, че ми изгони Валентинчо. 😜😂😜

# 2 428
Мира се оправда, че е заради мисията, защото Стефан я помоли да го направи, за да нямат скандали до края и т.н., някой гледа ли изобщо или само по диагонал? Естествено, че не е заради мисията, нито е искала изобщо да се извинява.

# 2 429
Мира се оправда, че е заради мисията, защото Стефан я помоли да го направи, за да нямат скандали до края и т.н., някой гледа ли изобщо или само по диагонал? Естествено, че не е заради мисията, нито е искала изобщо да се извинява.
това за мен ли се отнася?

Общи условия

Активация на акаунт