VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 722
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 520
Преди 30 минути ВБ е качил на страницата си във Фейса:
💥Напрежението между всички Съквартиранти и Ваня става все по-осезаемо, а пропастта все по-дълбока. ⚡️

💣Ваня дори обяви гладна стачка в Къщата⚠️

Напрежението не ме интересува, но СТАЧКАТА, СТАЧКАТА...

Да не би, като Кулагин, да има 10кг храна в стаята, и да я мързи да ходи до главната сграда, и да се прави на стачкуваща?

# 2 521
  • София
art deco - не, не, не я карай, че ще си изпълни заплахата, а съм чувствителна днес!
Скрит текст:
"ще ги насера"
Пак като няма да ни
Скрит текст:
наеве
Абе... май второто е за предпочитане...  Embarassed
Хаххахаха, ми - не... Ние тук сме 500 човека, като се наредим най-накрая, до нас няма да стигне. Първи ще наредим тролчетата и ще излезем ЧИСТИ от ситуацията. Grinning
Тъй като те подозирам за трол, ти май ще си първата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 522
  • Испания
💥Напрежението между всички Съквартиранти и Ваня става все по-осезаемо, а пропастта все по-дълбока. ⚡️

Това го има и в промото.

Да гладува! Хич не може да ме трогне. Нито ѝ вярвам, нито ме вълнува. А и това няма да изгони бесовете ѝ.

# 2 523

Това го има и в промото.

Да гладува! Хич не може да ме трогне. Нито ѝ вярвам, нито ме вълнува. А и това няма да изгони бесовете ѝ.

От лечебното гладуване, нали идва приток на енергия... Та тя как тича без тази енергия - представи си само, ако наистина не хапне 5 дни. Ще е като ракета.

# 2 524
  • София

Това го има и в промото.

Тебе може и да не те вълнува, но я как добре си плете кошницата маман. Знае, че жертвите стигат до финал и се вживя...  години наред сугестира аудиторията и се прави на жертва... добре владее материята ... Само от една "баба" половината тема обърна в своя полза, а с глад ще превземе и останалата... Хич не си поплюва... Sunglasses

# 2 525
  • Испания

Тебе може и да не те вълнува, но я как добре си плете кошницата маман. Знае, че жертвите стигат до финал и се вживя...  години наред сугестира аудиторията и се прави на жертва... добре владее материята ... Само от една "баба" половината тема обърна в своя полза, а с глад ще превземе и останалата... Хич не си поплюва... Sunglasses

Като ѝ се връзва някой на пииииииииип номерата, негов проблем. Аз я знам отпреди формата, та...

# 2 526
Да вметна, че не Ваня е обърнала темата в своя полза. Миричка сама си го направи. Не мисля, че поведението на Ваня (което и аз не одобрявам) може да й е извинение да е толкова злобна.

# 2 527
  • София
Не виждам кой е обърнала в своя полза. Да,  съчувствах и аз само заради мисията, и това, което "преподобна" Мира сътвори.
Ваня за мен е същия човек, изплискала си е легена и толкова.

# 2 528
Обърна...обърна.
От сутринта чета как я жалите Добринка.
И не разбирам как лошотията на Мира превърна Ваня в добра и бяла.
Ами плъзнете го тоя поглед по-далеч от носовете си малко....вижте цялата картинка, не половината...
Ваня е двулична и това е първото. Това че Мира се е изложила не коригира първото Rolling Eyes
Уж умни жени сте, пък логиката ви мухъл дето има една приказка...

# 2 529
  • София
Скрит текст:
art deco - не, не, не я карай, че ще си изпълни заплахата, а съм чувствителна днес!
Скрит текст:
"ще ги насера"
Пак като няма да ни
Скрит текст:
наеве
Абе... май второто е за предпочитане...  Embarassed
Хаххахаха, ми - не... Ние тук сме 500 човека, като се наредим най-накрая, до нас няма да стигне. Първи ще наредим тролчетата и ще излезем ЧИСТИ от ситуацията. Grinning
Тъй като те подозирам за трол, ти май ще си първата... Stuck Out Tongue Winking Eye[/quote]

Трънче, току-що ме информираха, че си мъж...  #Crazy
Мъж!?
Настина!?
И си си избрал нейм "трънче"!? Не трябваше да си трън!?  newsm03

Поднасям извинение, за това, че ти смених пола...  Wink

# 2 530
  • Испания

Поднасям извинение, за това, че ти смених пола...  Wink

Ти пък! Чудо голямо! Хората сами си сменят пола и оченцето им не мига.

# 2 531
Скрит текст:
Скрит текст:
"ще ги насера"
Пак като няма да ни
Скрит текст:
наеве
Абе... май второто е за предпочитане...  Embarassed
Тъй като те подозирам за трол...

Пу-пу-пу-пу! Аре, и ти си чао Grinning

# 2 532
Нито Мира, нито Ваня могат да ми се видят някога бели и добри. За мен са изтрещели, егоцентрични, циклофренични и садистични жени, без каквито и да било качества, които да позволят да им се размине поне малко лошотията. При такива жени лошите качества се проявяват още по-силно с възрастта и малкото социално лицемерие, което им е държал образа пред околните, изчезва и съвсем лъсва кофти характерчето.

# 2 533
  • София
Съгласна съм и двете не ги понасям ама има едно голямо но...
Ваня Костова си е Ваня Костова, проста тъпа каквато и ще , но нейните песни остават.
коя е обаче мира добрева, някаква си журналистка, то вече не е ясно дали ще е такава

# 2 534
Съгласна към с теб, само не мога да си затворя очите че някой като човек хич не го бива само защото е талантлив. В този смисъл представяш ли си какво явление в българската музика щеше да е Ваня Костова ако не беше такова... рядко и неприятно...

Общи условия

Активация на акаунт