VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 657
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 565
Защо на Кулагин му разрешиха да даде щита си /спечеления/ на маданския левент, а на Ваня - не, това негодувам в момента. Исках да е номинирана торбалана.

# 2 566
  • Испания
Защо на Кулагин му разрешиха да даде щита си /спечеления/ на маданския левент, а на Ваня - не, това негодувам в момента. Исках да е номинирана торбалана.

Защото знаят, че тя реално не иска да се раздели с него. За какво се пъна толкова да се прави на добра с РозмариН!

А и за да може да се изложи още повече и да ѝ изкарат хонорара през носа.

# 2 567
  • София
Кулагин е извън ББ. Да се благодарят, че беше той и се гледаше.

# 2 568

Защото ББ й хвана играта - едва ли не изнуди Роза да й даде щита, а след това тръгна да го подарява, за да излезе много добра и бяла...

пс. Със смайли сме писали едновременно

# 2 569
Трябваше да и разрешат, то ясно, че Ричи ще хвръкне преди нея, но поне щеше да театралничи на макс, ако е номинирана. Че всяка допълнителна седмица и увеличава бюджета за сладоледени торти навън.

# 2 570
Трябваше да и разрешат, то ясно, че Ричи ще хвръкне преди нея, но поне щеше да театралничи на макс, ако е номинирана. Че всяка допълнителна седмица и увеличава бюджета за сладоледени торти навън.

Сега, като ти прочетох коментара се замислих... Защо не предложи да даде щита си на Ричи, на който му е МЕЧТА (той каза, че като малък си е мечтаел да влезе във ВБ и да спечели) за да стигне на финала, а искаше да го даде на Стефан, който на всички е ясно, че е лице на Нова тв...

# 2 571
  • Испания
а искаше да го даде на Стефан, който на всички е ясно, че е лице на Нова тв...

Защото /снощи го писах/ рязко се сети за пчелата-майка.

# 2 572
Интересно, ако трябва да кажа коя е музиката на моето поколение, не съм сигурна какво означава това - когато съм била тинейджърка ли? Тогава трябва да е чалгата (беше в абсолютен пик), но от нея не знам нищо, освен няколко песни, които харесваха на мои приятелки...По собствена воля не съм слушала нищо и не разпознавам певиците... Затова пък знам известни песни на Сигнал, БТР, Щурците, Диана експрес и т.н., както и мога да различа гласовете на Кичка Бодурова, Мая Бежкова, Мими Иванова, Йорданка Христова, Ваня Костова... И от всички естрадни певици, не мисля, че най-великата и добре пееща е Лили Иванова, нито че нейните песни са най-култови (хайде де - избройте 15?)....

Ваня Костова е страшно неоригинална - имитира Кулагин. Щеше да е по-интересно да се хване за сърцето и да се строполи насред хола, за да видим колко бързо ще отреагира "малката злобарка" Simple Smile

# 2 573
  • Испания

Ку-ку!

# 2 574
  • Варна
Здравейте,
Предварително се извинявам за дългия пост.
Напоследък гледам шоОто със закъснение (защото не ми е интересно вече) и не се включвах в коментарите, но сега не мога да се въздържа и смятам да излея всички лоши впечатления, които имам.

Скрит текст:
Баба Ванка е ужасно досадна старица! Постоянното мрънкане и ломотене е едно на ръка; друго е безспирната игра на жертва; трето е желанието да вменява вина във всеки един от съквартирантите... За потресаващия начин на обличане на певицата ще кажа само "Е, не! Дрехи тип парцелана-дебелана не ѝ отиват!".
Баба ти Ванка е манипулатор и страшна актриса. Не вярвам някой да ѝ се връзва на постоянното реване, тръшкане и молене... Мила и добре е само с някои и то когато ѝ изнася, с другите е същинска хала!
Не я харесвам. Искам да си ходи. Веднага. Още вчера, ако може!

Божанка... Не, не, не и пак не. Мила ми Петожанке, вземи си го кажи направо "Харесвам Петко", за да може Петкан да ти бие шута и да се приключи. Голямо дупелизане и съгласяване пада. А освен това... леле-мале! Ама си змия отровна! Петожанке-Петожанке... аман вече - все си в някаква схема и все мръсно да направиш! При теб с бясна сила важи "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на съседа да му е зле!"

Лора, Насйето - със или без тях - все тая! Не ги забелязвам.

Константин.... Кон ли бе да го опишеш. Голям интелектуалец се извъди... Много говори - нищо не казва. Но и това не е нищо ново.

Ричард... Ричко-безпаричко е ясен на всички - много напъни да блесне, а накрая оплеска с кафяво навсякъде.

Мира... Идва ми в повече тая хрисима женица. Игра е, ама хайде да сме малко по-искрени... Неприятна ми е, не искам да я коментирам.

Петко и Стефчо... "Мъжкари" били (да, в сравнение с останалите мишки в къщата). Петко не го харесвам.

Виж и Стефчо не харесвам, но все по-добри впечатления ми прави:
1. В мисията "Пирати" - видя, че на Петко му е гадно като губи и (наистина го вярвам) нарочно загуби 1-2 мисии с цел да има мир и Петко да не се цупи като малко дете.
2. В понеделник: кефи ме, че не си слага мнението на другите. Защото тяхното мнение не е никакъв фактор в неговия живот. Хареса ми.
3. В мисията "Семейство" с точките: Мира идва и много доволно "Аз ви сложих черна точка". Ми хубаво. Накефи ме какво ѝ каза Стефан "Слагай, аз няма да сложа"
4. И като цяло ми харесва, че отива и си казва мнението без да го страх кой-какво-защо.

Ох, казах си го.

# 2 575
на Кулагин дадоха щита, защото имаше най-голяма зрителска подкрепа, не беше даден от изгонен ...
Кой ще спечели любима бг звезда ... хмм.. не мисля, че Петко, Стефан и Ричард са звезди изобщо ... на Ваня й е отминало времето да бъде любима бг звезда ... може би залагам на Наско, защото от останалите е най-малко дразнещ и може би най-много заслужава

# 2 576
Кво ку ку...какво ми я показваш тази кукундрела?
И имам забележка към анкета ли се казва...не знам ..това горе - защо трябва да избирам на чия страна съм? Некоректно считам е поставен въпроса..

# 2 577
  • Испания
Кво ку ку...какво ми я показваш тази кукундрела?
И имам забележка към анкета ли се казва...не знам ..това горе - защо трябва да избирам на чия страна съм? Некоректно считам е поставен въпроса..

Доооооообре.

Една скариШка?

# 2 578
Тук Гала непрекъснато се спряга като мерна единица за лош и глупав водещ на тъпо предаване. Обаче сравненията с други водещи са все в нейна полза / не ми се връща да търся цитати на съфорумки /.
Мерилото трябва да е интересчията Стефан - той не би заложил на бита карта и затова е с нея, а не с Мира, Венета или някоя друга. Освен това е много красива жена. А суетният Стефчо няма да се покаже с някоя грозница. Нали трябва да се изфука.
Ох, превърнах се в неин защитник...
Всъщност не ми харесва понякога шантавото й облекло, ама това е от приятелката й - стилистката.  Добре, че на Гала почти всичко й стои добре.
Стефан като нищо може да ни изненада и да грабне приза за любима ВИП на РБ. Независимо, че не ни се вярва, понеже е кадър на Нова ТВ и може да бъде обявен за връзкар. Показва много стабилна линия на поведение, в сравнение с другите участници.
То да го пазят, пазят...  колко пък да го пазят!
Не им е лесно на продуцентите този сезон: кого да пазят по - напред - Лора ли, Папи ли, Стефан ли... За Петко да не говорим. Все си мисля, че Рози и Ричко изгоряха заради ласките на кръчмаря с някой друг.

# 2 579
Скаришка...винаги. Цъъър-пъъър Joy
Дори недъзите на анкетката веч ги забравих Stuck Out Tongue Winking Eye

Ай ся всички 40% дето сте жива ожалили Добринка в анкетата, да сте солидарни тази вечер с вашата любимка и да не вечеряте Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт