VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 553
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 880
Аз все още съм за Розмари - ако я върнат, ще гласувам за нея и не защото е умна. Simple Smile

Аз също харесвах Рози, но я изгониха от завист.

# 2 881
Миглена Ангелова е пуснала това на стената си с коментар "Вдъхновена от мисията в ББ" Mr. Green

https://www.facebook.com/miglena.angelova.965/videos/10214904118454608/

Ха, ха, що да мислят нови въпроси сценаристите, като вече са си научили отговорите на тези. Grinning

# 2 882
  • София
Ако съм Данчо Караджов, ще се обеся, честно!:)
Остави Данчо сега... Тази жена отглежда и възпитава дете... Бащата на детето да се намеси и да си го прибере.
Моля те, не давай такива идеи... пък и откъде да знаем, може да е по-голям дебил...  Sick
Абе, щом е зарязал Лора, значи е по-добре, да ти кажа...
А щом преди това я е взел, какво значи? А и е взел решение да има дете от нея... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 883
Остави Данчо сега... Тази жена отглежда и възпитава дете... Бащата на детето да се намеси и да си го прибере.
Моля те, не давай такива идеи... пък и откъде да знаем, може да е по-голям дебил...  Sick
А щом преди това я е взел, какво значи? А и е взел решение да има дете от нея... Stuck Out Tongue Winking Eye

То и Стефан може да вземе такова решение, ако стане грешката... Grinning Айде ся...

# 2 884
Миглена Ангелова е пуснала това на стената си с коментар "Вдъхновена от мисията в ББ" Mr. Green

Ха, ха, що да мислят нови въпроси сценаристите, като вече са си научили отговорите на тези. Grinning
Ще пускат едни и същи въпроси, докато им научат отговорите.

# 2 885
  • Испания

И правилно. Миглена е... Миглена.

# 2 886
  • София
Скрит текст:
Моля те, не давай такива идеи... пък и откъде да знаем, може да е по-голям дебил...  Sick
То и Стефан може да вземе такова решение, ако стане грешката... Grinning Айде ся...
Тц, няма... той не обича деца... Joy

# 2 887
Ама какъв сезон беше - то Миглена Ангелова, то Стрина Ирина, то Ути, то Лявата шия, то оня дърт коцкар Михов, то Рени Нобела, то леля Лара...

# 2 888
  • Испания
Ама какъв сезон беше - то Миглена Ангелова, то Стрина Ирина, то Ути, то Лявата шия, то оня дърт коцкар Михов...

Гледах, само заради Миглена.

# 2 889
Ама какъв сезон беше - то Миглена Ангелова, то Стрина Ирина, то Ути, то Лявата шия, то оня дърт коцкар Михов...
И Емануела и актьора. Не се забравя лесно тяхното усамотяване в банята Grinning

# 2 890
  • Враца
Брррр, а от Ирина ме побиват тръпки.
За мен тя е най-противният участник на всички времена.  Tired

# 2 891
Брррр, а от Ирина ме побиват тръпки.
За мен тя е най-противният участник на всички времена.  Tired
За мен е Аня Пенчева.

# 2 892
Леле. Едно към едно въпросите 😂😂😂 Бях забравила колко тъпа и противна е най-добрата майка 😂

# 2 893
Тя лората поне да се засрами, че е  тъпа да каже е много проста жена съм., тя седи и се хилоти като варена  пача, тапанарка. .

# 2 894
  • Варна
Който се излагал, излагал! Резултатите:
Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, Лора! Ограничена е доста, дано щерка й внимава в час, че вкъщи нищо няма да научи!
Браво на Наско! Идеално се справи! Може да не се напряга да грейва в къщата, но не е тъпак - завършил е Математическата гимназия във Варна (а там не се завършва ей-тъй-на), пък и е студент по медицина.
За другите няма да си хабя думите - колкото-толкова, стана ясно кой колко знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт