VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 447
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 045
На Мира какъв и е проблемът всъщност? Така и не разбрах защо почна да се заяжда безсмислено с Ваня?
дадоха й мисия да направи ипредаване относно изказванията си, че Ваня е вещица (Ваня наплю Ричард, което било като някакво проклятие). И Вместо да се снижи и замаже Мира реши да покаже какъв телевионер е - направи го много професионално  и провокативно, но изглеждаше доста грубо в предаването.

# 3 046
(Ваня наплю Ричард, което било като някакво проклятие).
Тя не плю ли на земята? Пък и беше "Пу, пу", не беше истинско плюене.
А от баба ми знам, че да кажеш "пу, пу", е против проклятие".

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 19:02 от Elmindra

# 3 047
(Ваня наплю Ричард, което било като някакво проклятие).
Тя не плю ли на земята? Пък и беше "Пу, пу", не беше истинско плюене.
и беше 4 пъти, а не 3

# 3 048
Точно така беше, ама откачалката Мира се намеси и "ойде конят у реката" Simple Smile Ваня се опита да се обясни, но то с глупави и злобни хора, които при това са ти вдигнали мерника, не се излиза лесно на глава. Пък после коя била лудичка Wink Ваня може и склероза вече да има, ама тази по- младата...

# 3 049
  • София
Не разбирам анкетата.

За мен това пу, пу, пу пу, означава пу, пу, пу , да не му е уроки или пепел ми на устата, че съм се изпуснала да кажа нещо грешно..

# 3 050
Аз малко да изместя темата, но има ли някакви слухове относно участниците в Ол старс?

# 3 051
Вие я изкарахте съвсем бабичка. На 60 години е смешно да я оправдавате с възрастови изменения. И как само елегантно неглижирате злобната й неадекватност с това, че била на възраст... Такава си била. И щом е такава, другите трябва безропотно да търпят? Получи си, каквото заслужаваше, от собственото си подобие.

# 3 052
  • София
Нямам ни най-малка представа, кои биха се навили да се излагат повторно.

# 3 053
  • Варна
Голям мъж Ричо скочи на Ваня, скочи на Божана с новия си лаф "Те ритат падналия"(ама не ангел).
Браво Ричо, хитър Ричо, ритни падналите, защото ритат падналия(ама не ангел)! Simple Smile
Май си мислиш, че не е важно колко си паднал, ако наоколо има по-паднали ... хммм
Кой е супер жалък?
Да да да ти! Notes

# 3 054
  • София
Вие я изкарахте съвсем бабичка. На 60 години е смешно да я оправдавате с възрастови изменения. И как само елегантно неглижирате злобната й неадекватност с това, че била на възраст... Такава си била. И щом е такава, другите трябва безропотно да търпят? Получи си, каквото заслужаваше, от собственото си подобие.
Ами всеки остарява различно, аз съм една година по-голяма от Мадона, но повече приличам на Ваня, с купища болести, скапана, депресирана.Но  гледам да се сдържам колкото мога, да не се заяждам.Общо взето, като съм засегната,повече мълча и всичко трупам вътре и не се знае кога ще избие.Но в повечето случаи докато трупам нови ядове, сръдни и обиди, то предишните ядове и обиди вече съм ги забравила.Не понасям викане и развика ли се дъщерята на внука, винаги се намесвам, дори само с едно "не викай", но се намесвам.

# 3 055
Голям мъж Ричо скочи на Ваня, скочи на Божана с новия си лаф "Те ритат падналия"(ама не ангел).
Браво Ричо, хитър Ричо, ритни падналите, защото ритат падналия(ама не ангел)! Simple Smile
Май си мислиш, че не е важно колко си паднал, ако наоколо има по-паднали ... хммм
Кой е супер жалък?
Да да да ти! Notes
Много добре казано. Така нареченият "Ричард", ако не излезе, когато там е вотът, много зле говори за цялстната ни система ли, държава ли... Ама то има и една Божана, която гледа нагло.

# 3 056
Тайне, според мен всеки остарява какъвто си е бил по характер, стига да няма ментални изменения. Само дето с възрастта задръжките падат все повече и човекът лъсва в цялата си прелест. Ето, ти, със сходни болежки, не се изживяваш като център на вселената, около който и в съответствие с моментното му настроение, трябва да се върти света.

# 3 057
  • В Космоса
Правописът има общо с правоговора само в първи клас.

Даа, ти говори и си диктувай на див диалект и чакай да пропишеш вярно във втори клас. Grinning  Доста народ и тук, във форума, си е още в първи клас, явно.

Ай, ся. Мекоговорящите пишат с "ь" сигурно - "здравьейтиии". Макар че другите "мекащи", като нищо да пишат "ходиме" вместо "ходим". Но като цяло, няма кой знае каква зависимост. Аз съм от изток и всички си говорихме на източен диалект в ученическите години, но много добре знаехме правописа. Поне тези, които го знаехме, де.Blush

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 19:50 от Акаша

# 3 058
  • София
Тайне, според мен всеки остарява какъвто си е бил по характер, стига да няма ментални изменения. Само дето с възрастта задръжките падат все повече и човекът лъсва в цялата си прелест. Ето, ти, със сходни болежки, не се изживяваш като център на вселената, около който и в съответствие с моментното му настроение, трябва да се върти света.
Не обичам да съм в центъра на събитията, нито център на вселената, ако може така, по края да си седя, докато ми мине.И да си мълча, да си мълча, като пукал. Simple Smile Но например, не ,че одобрявах тризначките, но ги защитавах, ей така, за провокацията и да видя как ще реагират другите.Simple Smile  Забелязвам,че с всеки следващ сезон, тук в темата, има все повече изнервени и крайни мнения, а преди беше само забавление.

# 3 059
Не обичам да съм в центъра на събитията, нито център на вселената, ако може така, по края да си седя, докато ми мине.И да си мълча, да си мълча, като пукал. Simple Smile Но например, не ,че одобрявах тризначките, но ги защитавах, ей така, за провокацията и да видя как ще реагират другите.Simple Smile  Забелязвам,че с всеки следващ сезон, тук в темата, има все повече изнервени и крайни мнения, а преди беше само забавление.

Това е, защото обществото става по-агресивно. Забелязва се и по участниците в брадъра. Минали години също не бяха така агресивни и изнервени вътре. Падат задръжките.

Общи условия

Активация на акаунт