VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 492
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 030
Да, и аз така - мисля за едно робство, пиша за друго... Във всеки случай, поне разпознавам генералите, за сега...

# 3 031
  • София
Цял сезон чета темите и само гласувам в анкетите понеже някак ми изглеждаше "тролски" да се включа с коментари чак накрая на сезона. Но споделям преобладаващите нагласи в темата, не вярвах, че чак толкова ще се отрази излизането на Кулгаин, но някои от последните епизоди са почти негледаеми от повторения. Та, не се сдържах да не споделя, че отдавна не ми се беше случвало да нямам фаворит при наличието на толкова останали участници, но уви.

И за да не е съвсем 'празнословен' постът, оставям едно клипче от ексклузивните, в което Петко говори за Яна, не с кого да е, а с Божана, как ѝ харесвал всичко - от секса до сандвича с масло (на Яна, разбира се). И каза, че вече 6 години живеят заедно, а те се срещнаха във Vip Dance и през април 2013г. той още отричаше връзката им. Както и да е, годините не са му силната страна, след като вчера каза, че е завършил преди 40 години... т.е на тригодишна възраст. Sweat Smile

Скрит текст:
Относно слуховете, че отношенията му с хубавата танцьорка Яна са излезли и извън дансинга, Петко обясни, че "Яна си има приятел и им пожелавам да са щастливи". За снимката, на която двамата са в басейн, той каза, че това е снимано само за визитката им в Dancing Stars, но тя така и не е била излъчена.

15.04.2013
https://www.actualno.com/showbusiness/petko-dimitrov-prizna-zash … -news_421428.html

Скрит текст:
Може би затова се олицетворява с Ричард, който просто е бил "по-активен", и обвинява Розмари, която е тази с приятеля и отговорността си е нейна (според Петко).

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 16:04 от La Vikinga

# 3 032
Ако са приятелки, можеше да не я нарича агресивна бабичка зад гърба й. Просто никога не са били приятелки и всичко при тях е било поза.
Тя , Мира , в стремежа си да се харесва на всички , накрая няма да харесва на никого. То така не става- вЪрти , сУчи и все праведен.И да го играеш все отборно.  С какъв кеф си изпълни мисията , с какво задоволство. Имам чувството , че изобщо няма самооценка - досега се е оглеждала за блясъка си  у другите. Еми , така е , това не е кой да е -това е Мира Добрева.
Тя най- много ще се сгромоляса след предаването , според мен.

М, нищите знанията . Аз пък имам частично оправдание за Лорка - ами Симеон малко го обърка с Крум. Не е далече от истината хаха. И не  едалече от истината кой е създал първите закони. Joy
Петко с паветата много подсказа. Голям смях беше.

# 3 033
Умирам от смех със сценката на Ванчето която наричам Разговор с Бога. Явно има публиката за много наивна и смята, че някой ще и се върже на лъжите. Изводът ми е, че тази жена не само че не вярва в Бог, ами тя наистина не осъзнава, че това което прави реално е богохулство, гавра с всевишния, чието име използва за да манипулира съквартирантите и публиката. Аз не съм най-отявлената вярваща, ама поне имам страх от Бог и сериозно съм загрижена опасната заигравка с Господ на Ваня какви страшни проблеми може да и натресе и накрая ще гледа рая през крив макарон.

# 3 034
  • Испания
Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - На кафе (26.10.2018)

# 3 035
... ама поне имам страх от Бог и сериозно съм загрижена опасната заигравка с Господ на Ваня какви страшни проблеми може да и натресе и накрая ще гледа рая през крив макарон.
Ти сериозно ли Simple Smile

Ваня не е единствената, която под път и над път се сеща за бог и щом нещо не й допада, започва да се кръсти, моли и вие. И да се изкарва силно вярваща. В народопсихологията ни е.
При нея обаче малко ме изненадва, защото тя е всъщност точно от атеистичното поколение в България. Което влиза в църква, когато има да се пазари нещо с господа Simple Smile Но пък причини за това нейно поведение може много - от родното място (малък град/село), семейството, житейски неволи, професията и какво ли не още. Основното при Ваня е, че е лабилна психически, според мен. Загова е и това непрекъснато тръшкане, неспособност на равни отношения с хората и мятане от една крайност в друга. А и е, както сега е модерно да се казва, пасивно агресивна. Ама много Simple Smile Е, и не винаги само пасивно Wink
И все пак ми е по-симпатична от Мира или Божана. Мира с нищо не е по-различна от нея, просто е по-млада и доста по-хитра лисица, а Божана отсега каквото чудо е, представям си я на 60 какво ще бъде...

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 17:10 от птица

# 3 036
Позагледах аз коментарите от Бермудския тъпоъгълник при Галка.
И си се чудя сега...Какъв е тоз стрес,та да не се сетиш 8по9 колко е аджеба...Голяма баданарка пак се опитват да баданосват. Само Патрашката го играе Кулагин днес Joy
Ама защо така хората се опитват да се самозаблуждават,бе? По-добре ли се чувстват? Това е мега тъпо. Поне за мен. Не мога да да си обясня такова поведение и отношение,честно. Решаваш,че е от стреса,пляскаш с ръце и всичко е наред. Аз ли не бивам, отварата ли ми е слаба? Но това не мога да го приема. Анатема!!!

# 3 037
От техните коментари разбрах, че е заради тока. Мен само веднъж ме е бил ток, не мога да кажа дали е възможно...

# 3 038
Някои от участниците перманентно ги бие токът, така че надали ще е от това. Simple Smile

# 3 039
  • в резерват
Като се загледах как е изглеждала тогава Ирини, сякаш сега си е правила нещо с лицето. Много и е различна физиономията.

# 3 040
  • На морето!
Преди ВБ наистина вярвах на версията на Ваня за Тоника, въпреки слуховете, че точно тя е била проблемна, вечно недоволна и сърдита, отказвала репетиции и дърпала групата назад и накрая я изгонили. Ако това е вярно, а все повече мисля, че е така, мога само да поздравя останалите от групата и най-вече Ева за злялото си отношение към този човек.

Мира твърде дълго потиска същността си, очаквах такова държание от нея.

Иска ми се Яна да влезе при Петко и тогава да видим реакциите на Божана.

# 3 041
  • Испания

Обърнете внимание, че новата тема е 2 в 1: кой смятате, че ще бъде изгонен и кой искате да бъде изгонен. Може да посочите по един отговор под всеки въпрос. В понеделник може да изгонят и двама, но това, засега, са само слухове.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 18:24 от smileys

# 3 042
Ричард какъв фитнес маниак и инструктор е , постоянно иска шоколади, торти, банички, боза, принцеси ???
Мира искала да й остане чувството в устата 🤣🤣🤣

# 3 043
бОжа, доста е налапала въдицата по Перко! Хихии, и нали е проста, не мое и да се прикрие кат хората!

# 3 044
Бавен бил, интроверт бил, скучен бил. Има защо, защото е интелигентен. Това от бързите и много отворените не се оценява, защото са нахални, тъпи и безпардонни.
Знанията по история нямат нищо общо с интелигентността. Не е показал нищо в къщата което да ме наведе на мисълта, че е интелигентен.

Човекът е приет да учи медицина. Това е огромно постижение.

Не е приет, плати си за да влезе без изпити
Няма проблем да си плати, за да влезе без изпит, ако след това не излезе задължително дипломиран.

Общи условия

Активация на акаунт