VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 474
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 015
  • 221B Baker Street
Ох, извинете! Патриарх Евтимий, естествено! С едното око спя, с другото пиша, с третото гледам среднощния епизод! JoyJoyJoy

# 3 016
 На Мира какъв и е проблемът всъщност? Така и не разбрах защо почна да се заяжда безсмислено с Ваня?

# 3 017
Правописът има общо с правоговора само в първи клас.

Даа, ти говори и си диктувай на див диалект и чакай да пропишеш вярно във втори клас. Grinning  Доста народ и тук, във форума, си е още в първи клас, явно.

# 3 018
  • 221B Baker Street
Мира си е нарочила Ваня за следващия Сатана, след Кулагин. И докато с Кулагин в преките двубои беше по-внимателна някак, (или по-страхлива, не знам) с Ваня вече се отприщи! Още повече, че според мен Мира е информирана какви са мненията за нея отвън, че вечно се прави на жертва, сега с цялата си мощ се стреми да изкара Ваня такава, за да замаскира своето поведение. Обачеее, късно е , мандалото хлопна!

# 3 019
да си беше стояла мирно Мира. Сега само се изложи още повече. Нито спечели симпатиите на зрителите, нито блесна с акъл, тъкмо обратното.

# 3 020
Хайде всички - марш към класната стая Bowtie

# 3 021
  • густо майна Филибето
Правописът има общо с правоговора само в първи клас.

Даа, ти говори и си диктувай на див диалект и чакай да пропишеш вярно във втори клас. Grinning  Доста народ и тук, във форума, си е още в първи клас, явно.
Предполага се, че след като се научат да четат, ще трябва да им се изясни, че говорят неправилно. Другото е до интелект.
Имам личен опит със сина ми, който в предучилищна пишеше по скайп на дядо си. Говорните му проблеми с ш,ж,ч,ц,щ и р веднага  проличаха в написаното - беше страшна каша от заменките. В първи клас вече пишеше правилно, нищо , че години след това още леко шъшка.

# 3 022
Кулагин все пак е мъж, а пък Мира се държи по-внимателно с физически по-силните от нея. Там се оплакваше на други мъже и чакаше да я защитят, докато в тази ситуация е преценила, че може да се справи и без чужда помощ))

# 3 023
  • София
По никакъв начин не може да ми стане жал за Мира.
Хайде Ваня си е проклета, но поне държи една линия. Куку се сменява с пипе Joy
Но Мира с нейните претенции е гола вода. Притворена и гадна. Няма да я обиждам на лисица, че животното не ми е виновно.

# 3 024
Ми шокира се Мира...от несправедливостта Костова.
Еми то голям шок - да кажеш пред всички , че е злобна бабичка и после да я довършиш Joy
*ного библейско .

Да...като преди това си й се правила на приятелка, мър мър до полата й, а после си я предала и то пред всички при първата отворила се възможност (възникнал спор между "бабичката" и Петко).
Бррр, добре че нямам такива приятелки. Своевременно отстранявам подобни хора от обкръжението си.

П.С. Ваня й каза тогава, че ако е имала да й каже нещо, по повод на нейния спор с Петко, не трябваше да й го казва пред всички, а на четири очи. Така постъпват "приятелите". А Мира побесня и тръгна на кръстоносен поход срещу нея.
Странно разбиране за предателство. Значи, за да съм добра приятелка, или не трябва да имам различно мнение по никой въпрос или като ме питат, да излъжа, че тя е права, нищо, че друго мисля?!
Мира не натрапи мнението си, питаха я и отговори така, както и ние бихме отговорили в ситуацията. И не почна тя кръстоносния поход, опита се даже да се извини, че е изразила това мнение, ама не на Ванчето тия. Не си ли с нейното виждане, значи си враг.

# 3 025
Ако са приятелки, можеше да не я нарича агресивна бабичка зад гърба й. Просто никога не са били приятелки и всичко при тях е било поза.

# 3 026
Грешката си е сериозна, понеже Гурко е свързан с Руско-турската война, а те питат за Византия.
😉

# 3 027
Това с животните го имаше и миналият път.

# 3 028
Грешката си е сериозна, понеже Гурко е свързан с Руско-турската война, а те питат за Византия.
Изобщо не са питали за Византия! Питаха кой е водил съпротивата в Търново при нападението на османците. Отговорът е Паисий. Ваня се обърка, помисли, че питат кой е освободил Търново по време на Руско-турската война.
Патриарх Евтимий Grinning

# 3 029
Аз затова казах - прибързан отговор на недобре осмислен въпрос. Не сте ли отговаряли понякога първосигнално. Чува Търново, чува османско и без да види за кога става дума, рипа да отговаря.
Както и да е, това не е толкова важно. Видя се, че по-младите знаеха още по-малко. Те и за Гурко не се сетиха Wink

Общи условия

Активация на акаунт