VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 471
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Бургас
Нямате право да обиждате Ваня, какво като си хапва ами и тя е човек.

# 2 941
Човек точно тя може да бъде само на някоя безлюдна планета или такава, която се населява от инопланетяни

# 2 942
Ако съм Данчо Караджов, ще се обеся, честно!:)

Остави Данчо сега... Тази жена отглежда и възпитава дете... Бащата на детето да се намеси и да си го прибере.
Споко, баба му и дядо му го отглеждат.

# 2 943
Ако съм Данчо Караджов, ще се обеся, честно!:)

Остави Данчо сега... Тази жена отглежда и възпитава дете... Бащата на детето да се намеси и да си го прибере.
Споко, баба му и дядо му го отглеждат.

Ох... Ми, да са живи и здрави! Мислех си, че тя си гледа детето - някъде-някога това разказваше самата тя...

# 2 944
Добрутро..ставайте бръже да си намажете краците Joy

После съм ви приготвила задачки закачки:
6x8=
5x9=
276+973=

# 2 945
В София,в МУ със сигурност има платен прием.И това дори не е ново.
За да влезеш платено, трябва да изкараш 3 на изпитите, а това само по себе си не р лесно. 3ката покрива 60% от материала.
За да влезеш медицина съвсем по-лесно  без изпити, тогава през Македония като чуждестранен граждани.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 23:37 от Петя Карева 602616

# 2 946
Мира е ужасна още от " Черешката на тортата"  показваше жилище на съфорумка за свое😅 Даже и кафето си пиела на балкона всеки ден. Така лъжеше 😅
Дано да е измила на хората прозорците за благодарност.

# 2 947
Мира е ужасна още от " Черешката на тортата"  показваше жилище на съфорумка за свое😅 Даже и кафето си пиела на балкона всеки ден. Така лъжеше 😅
Дано да е измила на хората прозорците за благодарност.
Извинявайте за грозното ми любопитство, но коя е съфорумката? Може и на лични, моооллляя, някоя добра душа да ме осветли.

Отначалото реших, че Мира, като обръгнат телевизионер, играе ролята на малката , плаха кошута, пощадена от низостите на живота , която ще се шокира от всяка несправедливост и ще го играе чувствителна. А то какво излезе - малък, злобен пинчер, дето ръфа големия шарпей .

Не зная Ваня как я търпят хората около нея, чак такъв обсесивен участник не е имало.
Казах ли добро утро , семейство Маммабулгарови ? Бърже в кухнята, има препечени  филийки против уроки . Rolling Eyes

# 2 948
Ми шокира се Мира...от несправедливостта Костова.

# 2 949
  • Испания

Тете, какви са тези задачи за строителни предприемачи и гинеколози, м? Шъ мъ обидиш, да знайш!

# 2 950
За вход за виШу...Joy

# 2 951
  • Испания

Ще ти подаря един интимен гел и ще ми ги опростиш, наллли?

# 2 952
Еми то голям шок - да кажеш пред всички , че е злобна бабичка и после да я довършиш Joy
*ного библейско .

# 2 953
  • Испания
Еми то голям шок - да кажеш пред всички , че е злобна бабичка и после да я довършиш Joy
*ного библейско .

Тя го каза, а другите хич не се съгласиха с нея. Ньеееее!

# 2 954
Не знаех че шокът можел да бъде само мълчалив и тих Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт