VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 576
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 090
Супер жалкият се мисли за най-изявен. Поне ЛицеМира си намери събеседник на същото "интелектуално"ниво.

# 3 091
  • Испания
Той си мисли, че на опашка са се наредили да го канят в предавания, а не знае, че дори в "На кафе" няма да иде.

# 3 092
В топа ще е...колцина правиха сех в брадъра? Само Найден ли беше...други???

# 3 093
Ричко пак не е на загуба - в топ 5 на най-изявените участници щял да бъде.  Joy
Понякога ме е страх за него, не знае кога да диша и да си поеме дъх.

# 3 094
Ричи се е спазарил за участие в "Черешката". А секс прави и Тишо на Венета. С Мел, която пък имаше заигравка със Зара.

# 3 095
Тоз мАлоумник и той се самонавива...Joy
Божка като н@@@@на...И не,че си взе поука. Просто изрече някакви думи,колкото да каже нещо. Иначе е шокирана,да. Егото и е нетрайно наранено. До след втората чаша.

# 3 096
Пази се Роналдо , че мекичко идва. Развит (натокан, актуален).

# 3 097
Ричко що си мисли, че ще обикаля от телевизия в телевизия, за да дава интервюта?! newsm78

# 3 098
  • София
Пак ли тази мисия с бездомните кучета... поне да редуваха през сезон, пфу.

# 3 099
Ричи се е спазарил за участие в "Черешката". А секс прави и Тишо на Венета. С Мел, която пък имаше заигравка със Зара.
Мда.Сега ще ги разнасят като прани гащЯ из знайни и незнайни предавания. И малоумници като Ричи,ще си мислят,че са топ-а. Едноисъщо всяка година Head Band

# 3 100
Тете, Найден поне нямаше съмнение, че го е правил. Тоя джуджак, ако вдигне спръхналата си мекица ще е успех 😂😂😂

# 3 101
На Мекичи да му предложат работа в някой цирк. Още по- известен ще стане.

# 3 102
На мен ми казаха, че заработват хонорара си с участие по всякакви предавания, не знам вярно ли е, но наистина все едни и същи муцуни се изреждат 🙆

# 3 103
На Мекичи да му предложат работа в някой цирк. Още по- известен ще стане.
Кой ще ходи да го гледа?

# 3 104
  • Бургас
Тете, Найден поне нямаше съмнение, че го е правил. Тоя джуджак, ако вдигне спръхналата си мекица ще е успех 😂😂😂
хаххахаха,е Роза може да му я е вдигнала,хаха

Общи условия

Активация на акаунт