VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 598
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 165
Ваня не погали нито едно куче.

И какво от това?
Нищо,може би харесва риби.
Рибките могат да се пръжнат после, да 😂

# 3 166
Ваня вече прекалява... Егати обсесивно-компулсивната, истерична женица е тази.

# 3 167
Лицемерно ми идва към края на всеки сезон, да се прегръщат и целуват.. И сценаристите с тези социално-ангажирани мисии. Цял сезон излагаха и унижаваха хората и сега са мили и добри

# 3 168
Да имаш куче не е шега, а голяма отговорност. Да играеш с него е най-малкото, което ще правиш.
Въпросът е 'можеш ли да дадеш на кучето това, което то ще ти даде? - живота си''

# 3 169
Ванчету пак превключи Joy

# 3 170
teta, и на мен мисията с кучетата ми дойде малко плоска.
Обичам кучета, но точно ББ да промотира това, който е Царят на сеира... Някак си, не знам.
Отчаян опит за вдигане на рейтинга ми изглежда това.

# 3 171
Ваня не погали нито едно куче.
И аз не бих погалила котка, алергична съм. Но съм къпала улична боядисана котка, после и намерих и дом.Всеки си има предпочитания.Много хора изобщо не обичат животни. Много хора ги е страх от кучета, независимо колко са сладки.
Познавам хора не понасящи кучета,познавам и хора не понасящи котки.Хора страхуващи се.Алергични,не съм срещала.
Но интересно е,че нито едно куче на я доближи.

# 3 172
Да,смятам, че отношението към едно малко беззащитно същество говори много за човек. Това, че е имбецил Ричито, твърдо го мисля, но не е лош човек, просто е болезнено амбициозен,но явно за него това работи в живота. Само да не ми го пробутват за ВИП.

# 3 173
  • Испания
Помиряват се с нея, прегръщат се, а зад гърба ѝ не спират да говорят против нея.

# 3 174
  • София
Радостта им като ги видяха не беше изкуствена. Но всеки вижда каквото може според собствения си капацитет.
Това е единствената мисия, която ме кара да се усмихвам в тоя ББ.

# 3 175
Тъпо е това сега.

# 3 176
  • Испания
ББ: "Време е да изхвърлите боклука". Значи ще се изхвърлят един друг, нали?

# 3 177
Божичко, кой измисли тази простотия !!!

# 3 178
Мой роднина е алергичен от животни с козина - киха и вика, че не може да диша... 

# 3 179
  • София /Абсурдистан
Аз си имам пекинез, но осинових и куче от приют. Сега имам 2 кучета. Отговорност е, но те дават много безусловна обич и си заслужава.
Ваня преди я харесвах, но е много крив човек. То не бяха превземки, то не бяха фасони и лигавщини, вече не мога да я гледам. Това ако ми е в къщата, вече да съм подсъдима.

Общи условия

Активация на акаунт