VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 526
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 255
Много дебели жени съм виждала, но всяка има все по нещо хубаво - лице, очи, устни, тоалет, гърди, смях, мозък ... е тая Ваня, нито едно хубаво няма. И гласа и ме нервира адски вече, и като я видя да пее ми е гадна кожата и раздутата на гушата, как се тресе ... Сега беше седнала на стола си, в някакво одеало, квича си там нещо на,на,на,на, с гадна физиономия ... ми цялата е гадна.
😂😂😂😂😂😂😂😂 Топ

# 3 256
Бо-то е ужасно. Толкова грубо и неуравновесено създание, и вечно с тази чаша в ръка. Наистина е като чичо. Чичо Бо, кварталния пияница, който се заяжда с всички.
Ние значи имаме късмет и с кварталните пияндета, колкото повече пият, толкова по-мили и учтиви стават, поздравяват всеки минал покрай тях, комплименти правят. Simple Smile

То май и ти си вдигала градуса заедно с тях, щом ти се струват все по-мили, с напредването на чашките.

# 3 257
  • София
Не мога обаче да пропусна, че Кулагин се оказа отново прав ... за хигиената на Папи!
Петко тактично му намекна, че мирише на боклук, не си беше измил добре косата ... сигур е свършил тестерчетата  Worried
Това си е сезона на Кулагин. Нищо, че го няма в къщата.

# 3 258
Е то три тестерчета, с големината на капки за нос ... колко да я мият тая четинка, свършили са отдавна.

Или пък си ги пази, да се изплакне за финала?

# 3 259
  • Испания
Не мога обаче да пропусна, че Кулагин се оказа отново прав ... за хигиената на Папи!
Петко тактично му намекна, че мирише на боклук, не си беше измил добре косата ... сигур е свършил тестерчетата  Worried

Ами да ползУва интимния гел на Плетко! И без това има още едно цяло шише, а сезонът свършва в пЛетък!

# 3 260
  • София
Скрит текст:
Бо-то е ужасно. Толкова грубо и неуравновесено създание, и вечно с тази чаша в ръка. Наистина е като чичо. Чичо Бо, кварталния пияница, който се заяжда с всички.
Ние значи имаме късмет и с кварталните пияндета, колкото повече пият, толкова по-мили и учтиви стават, поздравяват всеки минал покрай тях, комплименти правят. Simple Smile
То май и ти си вдигала градуса заедно с тях, щом ти се струват все по-мили, с напредването на чашките.
Няма как, никога не съм пила алкохол, а с Кока-кола не се вдига. Миналата година една малка бира я пих 4 дни,купих я заради цацата, тази година и една не съм пила.Заради мигрената, пък и не ме влече, винаги съм се чудила на хората, какво харесват в  алкохола.

# 3 261
Азис е като един голям,дебел Венци-Венц.Кого ли вече не изкопира.Пълно творческо безсилие,напълно лишен от индивидуалност,а какъв беше...да си беше останал жена.
ДАНО тези мижитурки не са водещи и на Ол старс!

# 3 262
Много дебели жени съм виждала, но всяка има все по нещо хубаво - лице, очи, устни, тоалет, гърди, смях, мозък ... е тая Ваня, нито едно хубаво няма. И гласа и ме нервира адски вече, и като я видя да пее ми е гадна кожата и раздутата на гушата, как се тресе ... Сега беше седнала на стола си, в някакво одеало, квича си там нещо на,на,на,на, с гадна физиономия ... ми цялата е гадна.
+100 Изобщо не намирам нищо хубаво и уникално в гласа и.Къде,къде по-добри има,но не са ''звезди'' като нея.Редовно посещаваме караоке бар и съм чувала страхотни изпълнения от певци аматьори.
Е то три тестерчета, с големината на капки за нос ... колко да я мият тая четинка, свършили са отдавна.

Или пък си ги пази, да се изплакне за финала?

Той е над тези неща. NaughtyНе издребнявайте. Mr. Green

# 3 263
Скоро видях в Инстаграма на Мегз,че това куче ,което осинови за пред камерите е родило и имаше доста кученца,на които търсеше дом.
Нали част от тези кампании е,кучетата са кастрирани,когато ги дават за осиновяване.Ако е било малко,имам бегъл спомен,защо не е проследено това.Някой провал ли да осиновява?
Нямам представа,но ето това е поста. Доста критики отнесе ,че не са кастрирани кучетата. Сега прочерох,че то било мъжко,а пък тя си имала женско и станала работата.
https://www.instagram.com/p/Bo67qvfCIAW/?utm_source=ig_share_she … hid=1mg5uadgull5j
Извинявам се за чаршафа,но през телефона не мога да скрия.

# 3 264
Какво я възхвалявате толкова Яна? Има причина да избере Пртко пред Орлин. Знае си тя какви са й приоритетите. И е ясно защо Орлин спечели тоя формат, а късият мъжкар само ще мирише първото място.

# 3 265
СалсишО, накара ме да си се смея като зелка Joy

А сега сериозно Joy ББ превъртя тъпомера достатъчно пъти вече. Предлагам още в понеделник да спрат тази мъка невиждана досега.
Кулагин излезe,завесите паднаха. Толкова ли е сложно да се проумее Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 266
Не знам, как може да го спрем това предаване ... Да подадем сигнал до Валери Симеонов освен, че Лора грачи след 11, а Ваня вие от глад към луната? И не мога да спя вече месец и половина? Да върви със шумомера и да ги затваря.

# 3 267
Joy За шумомера не знам,но ако тръгне с тъпомера,ще успее Joy

# 3 268
Момичета, пиша и в един друг сайт, ама там няма такова настроение. Защо е така тук?

# 3 269
Момичета, пиша и в един друг сайт, ама там няма такова настроение. Защо е така тук?
Що,  кво ни е?

Общи условия

Активация на акаунт