VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 544
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 180
Мен пък ме кефи и тази мисия. Колко от тях хвърлят разделно? Да се позамислят малко. Малко обелки от картоф и морков, няма да им стане нищо.

# 3 181
Скоро видях в Инстаграма на Мегз,че това куче ,което осинови за пред камерите е родило и имаше доста кученца,на които търсеше дом.
Нали част от тези кампании е,кучетата са кастрирани,когато ги дават за осиновяване.Ако е било малко,имам бегъл спомен,защо не е проследено това.Някой провал ли да осиновява?

# 3 182
  • София
Скрит текст:
Ваня не погали нито едно куче.
И аз не бих погалила котка, алергична съм. Но съм къпала улична боядисана котка, после и намерих и дом.Всеки си има предпочитания.Много хора изобщо не обичат животни. Много хора ги е страх от кучета, независимо колко са сладки.
Познавам хора не понасящи кучета,познавам и хора не понасящи котки.Хора страхуващи се.Алергични,не съм срещала.
Но интересно е,че нито едно куче на я доближи.
Кучетата усещат кой ги обича и кой не. Не знам дали е точно алергия, но се обривам, сърбежи навсякъде, кихане, носа ми протича.

# 3 183
Гледам на запис, но искам само да вметна, че Папи наистина е талантлив. За пореден път ми обра точките, браво!

# 3 184
  • софия
Егати и тъпотията! Кой ги измисля тези мисии?

# 3 185
Комично е. Grinning

# 3 186
Що,бе забавно е Joy
Маска с морков и банан,после се позабърсват с дрешки...Амчи Ко?Joy

# 3 187
Поредната тъпа мисия.

# 3 188
  • Испания
Божка пак докопа Плетко.

# 3 189
Боклуци разнаят боклуци ))

# 3 190
  • София
Мира получи признанието, което искаше "Най-добрата майка".

# 3 191
Мира получи признанието, което искаше "Най-добрата майка".
Как не припадна не знам Joy

# 3 192
Мира е фалшива дори в кратките клипчета, които пускат след определени акценти от епизода.

Нейните клипчета са най-зле заснети (и на Ричко), а най-готини бяха на Кулагин Simple Smile

# 3 193
Ако най- добра майка се ставаше с разделно събиране... много гнусна мисия. Ваня се ненаяде.

# 3 194
  • Испания
Плетко само дава козметични съвети на Драскача.

Общи условия

Активация на акаунт