VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 448
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Испания
Сега да чакам ли Петко във форма на крем пита или да си лягам?

Не. Във формата на интимен гел. Но... него Божка го чака. Ти къде се буташ в класацията, м?

# 3 331
Не е ли забранено да коментират за номинациите?
Ам кво ти пука вече...то всичко е извън пътя...Joy

# 3 332
То в този сезон има ли изобщо правила

Ае, хора , Ваня дали не излъга за тозии диабет ? Аз не съм много наясно , но щом тук пишат , че трябва да не се яде вредност, тя защо- то толкова храна в тази къща, тя лебец муа. дори Стефо спомена , че не яде хляб.

# 3 333
  • 221B Baker Street
А Мира, с тая нейна мания да си остане вечно на 20... Ами, не може, мойто момиче! Кожените якенца и шапките-идиотки няма да върнат времето, сори! Понякога е с толкова неадекватен аутфит тая госпожа...

# 3 334
  • София
Помислих, че вече са имали включвания на зрители и те са им казали истината в очите, но се сетих, че тепърва съобщиха на хората във Facebook. Та тези критики май идват от самите тях и най-вече от Мира.

# 3 335
Ам кво ти пука вече...то всичко е извън пътя...Joy

Така е. Този сезон всички правила се нарушиха.
И сега като гледам половината от съквартирантите са навън.
Губи се смисъла.

# 3 336
  • Испания
Коментиращите клюкарки споменаха, че Добрева нещо била разказала, та зрителите щели да реват с нея.

Я го излъчат, я не.

Съвсем не могат да се дишат вече един друг.

# 3 337
Трендафила като се замисля цял сезон се стара да е обран, да не се издъни, контролира се, и баш накрая да го изкарат най нечистоплътния, гадничко му е, как излиза сега пред нас, мисля, че му е обещана победата и си моделира поведението спрямо победителя, в случая да изглежда такъв отдалече, ама дано греша

# 3 338
Нещо е ставало .
За съжаление , ще разберем чак в понеделник.
И, момичета , в събота и неделя предлагм даидием фафли и супишка , а не помежду си .
Щом има алтернатиФ- вместо изолатор, да се казва къде е и да ходим там в молитва . Може и с три поплювки.

# 3 339
  • Кърджали
Куку-Руку вафла чудна,
пълна с течен карамел
хапнеш, пръднеш, па се гръмнеш,
тя навсякъде е с нас.

# 3 340
О , това са солови изпълнения на номинираните Joy
Стефо как се пУаши, че ще е аут.

# 3 341

smileys,що така с кофтия? Оряза ми крилата! Мога да псувам,малии особено по светофарите.Чорба мога да правя,кво пък Божка та Божка? Еее...

# 3 342
Така е, нямат търпение и те да се свършва това"нещо" Joy
Сигурно сто пъти съжаляват всички,не само Стефун, за подписа си върху договора с ББ. Но освен на ББ,трябва да се сърдят и на себе си. По-безинтересни,скучновати,тъповати, спрели хорица не е виждала тази къща. Изключвам Кулагин,ъфкорсЕ.
Все е имало тъпотии в други сезони,но имаше и емоции, радости, смисъл,разговори/а не сплетни/импулсивност...абе живец. Тез,басси и умрелите скумрии...

# 3 343
  • 221B Baker Street
Обаче, забелязвате ли, Мира вече не цитира Библията, не я чете през сълзи и не спи с нея под възглавницата. Сега просто обвинява Ваня, че навсякъде и за всичко намесвала Библията и Господ! И къде, по-дяволите, (ох, простете!) им изчезна общата молитва преди всяко ядене?! Ваня ли я излапа?

# 3 344
Нещо е ставало .
За съжаление , ще разберем чак в понеделник.
И, момичета , в събота и неделя предлагм даидием фафли и супишка , а не помежду си .
Щом има алтернатиФ- вместо изолатор, да се казва къде е и да ходим там в молитва . Може и с три поплювки.

Ми то вече няма за кво да се караме - нещата са от ясни, по-ясни. Тюх, тюх, ще ми липсва драченето тук. Обаче, живот и здраве, нов сезон - нов късмет. Не знам дали ще ми хване окото, щото понякога пропускам по някой сезон, като не ми дойде отвътре да го гледам. Предпочитам "Ремонти за милиони долари" по Файн ливинг. Simple Smile

Ай хапвайте по едно Карузо за сладки сънища и лека и полека.

Общи условия

Активация на акаунт