VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 353
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 450
Те безгрешните са в другата стая, четат библията и си чатят с главния герой. И ръфат бяло хлебче на корем. Заради диабета буква Щ.

# 3 451
  • София
Естествено, че не е като нея.
То и собствените ми деца не са като мене. 
Но е намерила нещо в този човек, и аз също.

# 3 452
  • София

Не мога да повярвам, че Божана и Мира са били участниците, даващи "етикетите", за които всички бяха обидени в живото излъчване от петък. Все си мислех, че са били Мира и Ваня. Божана да каже , че Петко си бърка в носа. Open Mouth Обратът на сезона.

# 3 453
  • София
Къде се чу, че Божка е казала, че Петко си бърка в носа?
Бях добре със слуха, ама явно вече не съм...

# 3 454
Е, какъв е етикета за бъркане в носа? Бърконос?

# 3 455
Пепа Транс като лепеше етикети на Ричко, му беше забавно, пък сега се е обидил нещо...

# 3 456
  • Испания
Miglena Angelova
25 de octubre a las 21:55 ·

Лицемерието винаги взема жертви. Първата жертва обикновено е самият лицемер..., когато го хванат. Правиш се на герой пред някого, зад гърба на другия, но нямаш нито характера, нито зъбите да издържиш да съобщиш мнението си директно. И, когато те спипат - започваш да се въртиш като мишка в колело и да извърташ, да извърташ, обясняваш се... и все повече се заравяш в собствената си кал. Тъпо, тъпо.
Тъпооооо.

# 3 457
  • София
Къде се чу, че Божка е казала, че Петко си бърка в носа?
Бях добре със слуха, ама явно вече не съм...

Явно са им задавали въпроси на Мира и Божана (съдя по това, че бяха в изповедалнята двете) относно съквартирантите. В петък Папи обясняваше, че са му лепнали етикета "най-немърлив", за Стефан Мира е казала, че е "сухар" (от там разбрах, че едната, която е давала етикети е Мира). И Петко сподели на Папи, че и на него му е било неприятно, че са споменали, че си бърка в носа (говореше в множествено число, т.е. освен Мира - и Божана).
Сега осъзнавам, че това са били лични мисии на четиримата номинирани. Мира и Божана заедно да "лепят етикети", Стефан да танцува в изповедалнята, облечен като Папи и Ричард да носи костюм на вафла. Може би на Мира ще ѝ пуснат видео с нещата, които тя е казвала зад гърба на останалите, съдейки по последния кадър от промото.

А може и всичките ми асоциации между живото излъчване и тази последна реклама да са грешни.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 22:52 от La Vikinga

# 3 458
  • Испания
В петък Папи обясняваше, че са му лепнали етикета най-немърлив

Немарлив - не /това е съвсем друго нещо/. Казали са, че е нечистоплътен. Т. е. пак са разбрали, че Кулагин е бил прав.

# 3 459
  • София
Разбрах.
Всеки си "прочита' промото както му е изгодно.
Ама истината е една.

# 3 460
Разбрах.
Всеки си "прочита' промото както му е изгодно.
Ама истината е една.

И тя е... Че Карузо спряха да си рекламират десертчетата по време на ВБ. Grinning Драмата им дойде в повече. Grinning

# 3 461
  • София
Ааа, няма такова нещо.
Карузото съм си го свалила и  записала, и си го пускам всяка сутрин.
Как ще закусвам иначе Simple Smile)))

# 3 462
Така и не можах да харесам Кулагин. По принцип не харесвам хора, които лепят етикети. Научил някакви жълтини за всеки и сипва с големия черпак. Друго щеше да е, ако използваше нечия издънка и на момента съобразително му отговаряше по темата на разговора. Така наистина би разкрил и ни убедил в нечий прикрит недостатък, тогава бих му признала креативност и интелигентност. А неговото си беше най-обикновена грубиянщина.

# 3 463
  • Испания
Обичаният падна в неравната борба с ББ. Откакто писахме, че е единственият победител в сезона на - те, му видяха сметката.

# 3 464
За мен Кулагин е моралния победител на тазгодишното недоразумение ВБ, направи шоу, каквато е целта на формата и излезе с усмивка.

Дали? К. не е научил един важен житейски урок.
"Абсолютната откровеност не винаги е най-дипломатичната, нито безопасна форма за комуникация с емоционални същества." Роботът Тарс от филма "Интерстелар"
Absolute honesty isn't always the most diplomatic nor the safest form of communication with emotional beings.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 14:47 от DeltaAzimut

Общи условия

Активация на акаунт