Обсъждане на имотни обяви-6

• 43 077
  • 814
  •   1
Отговори
# 510
Ох, ето нещо, което ми грабна вниманието и винаги съм искала да живея на такова място https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15421540540241 … k=47yjqn&f1=1
Да, цената е височка, апартаментът е за ремонт, но мястото и гледката не може да се подминат. Жалко че не търся имот в момента.

# 511
Моралка, те са на самия булевард Рожен тези блокове, няма начин да не е шумно, според мен. Да, кухнята е много хубава, аз също не обичам холокухните. Балконите можеш да си ги отвориш отново, така и така ще ремонтираш, въпросът е, че ако гледат към булеварда, ще бъде шумно и прашно, а и ап. не е на високо да разчиташ, че няма да стигне до теб шума.
За магазините в Сухата река  не знам, според мен веригите си правят проучвания на пазара и за да не отварят, са решили, че няма достатъчно търсене, иначе нямам обяснение защо ще изпускат потенциален пазар. Но може и просто да не са стигнали до това разширяване и да предстои, не знам.
militana, това е приятно място, но нещо не видях да са показали гледката - ти къде я видя? Само на последната снимка се вижда нещо навън, към улицата, но аз винаги съм нащрек, когато от балкона снимат накриво, обикновено отсреща има сграда и за да я избегнат, не снимат направо, а настрани.  И не пишат колко етажа е, пише 4 етаж но от колко? Пише с асансьор, тоест, би трябвало да е над 5 етажа и да не е последен. Ако не попада в зоната, забрави за паркиране там, а и улицата е доста натоварена заради това, че я ползват за връзка от Черни връх към Козяк -там има много ново застрояване  и от там, много транзитни коли. Това трябва да е в този шестетажния покрай улицата:
https://www.google.bg/maps/@42.667798,23.3169362,3a,75y,46.7h,119.78t/data=!3m6!1e1!3m4!1so3Tll2ncSze7n4oZJ8lbLA!2e0!7i13312!8i6656

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 20:57 от Анонимен

# 512
Попеа, на ул. Елин връх единствената гледка на юг е гората, точно както на ул. Борова гора на пл. Журналист. Познавам много добре мястото, хубаво е. Зона е от 01 ноември и там. Да, вечер е понатоварено с движение, обаче няма пълно щастие, то навсякъде е така вече. Но гората ти е пред прозореца, а метрото на две минути.

# 513
Моралка, те са на самия булевард Рожен тези блокове, няма начин да не е шумно, според мен. Да, кухнята е много хубава, аз също не обичам холокухните. Балконите можеш да си ги отвориш отново, така и така ще ремонтираш, въпросът е, че ако гледат към булеварда, ще бъде шумно и прашно, а и ап. не е на високо да разчиташ, че няма да стигне до теб шума.
За магазините в Сухата река  не знам, според мен веригите си правят проучвания на пазара и за да не отварят, са решили, че няма достатъчно търсене, иначе нямам обяснение защо ще изпускат потенциален пазар. Но може и просто да не са стигнали до това разширяване и да предстои, не знам.

За магазините не знам какви проучвания правят, но за целия ж.к. Сухата река магазините са следните: 1х Билла, 1х Фантастико, 1х Т маркет и 1х Про маркет, като първите три магазина са концентрирани в северната част на квартала. Пак там до тези три магазина е и пазарът. Разни малки бакалии и баничарници ги изключвам от сметката. На практика южната част на квартала си няма нормален магазин, което със сигурност е пазарна ниша в района. Пътят за Христо Ботев също минава през Сухата река, а в махалата магазин разбира се няма. Ако отворят нещо в него ще пазарува цялата махала Христо Ботев + южна Суха река. Аз се надявам, защото наистина е неудобно да нямаш удобен близък магазин и да трява да носиш торби в рейса/трамвая.

За бул. Рожен вероятно си права, не знам. Разглеждайки други обяви в района попаднах на още една интересна.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15417663411356 … k=47yujq&f1=1 И тя е в Надежда, точно срещу Северен парк. Районът не ми е познат, но открих в google maps блока. Ето този е: https://www.google.com/maps/@42.7370874,23.3004973,3a,75y,239.27 … e0!7i13312!8i6656 . Предимството е, че не е панел, СС е, гледката е чудесна към парка и никога няма да бъде закрита. На картата видях, че е сравнително близо до метростанция Бели Дунав, до блока има спирка на трамвай 6 и автобус 85. Недостатъкът е, че вероятно е шумно заради трамвая, а и не знам колко е натоварена въпросната ул. Никола Жеков. От друга страна апартаментът е на 11 етаж и може би не се чува. Гледката от прозореца ми харесва. Мисля, че цената може още да се намали с пазарене, вече веднъж са я намалили с 2000 евро, може би човек може да я докара до 46000-47000 евро. Не познавам изобщо Надежда, но тази част ми се струва много зелена и с простор. Не е и скъпо. Ако човек не робува на имена на квартали може и да се замисли. Жалко, че няма скица с разпределение на жилището.

# 514
  • София, Bulgaria
Ох, ето нещо, което ми грабна вниманието и винаги съм искала да живея на такова място https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15421540540241 … k=47yjqn&f1=1
Да, цената е височка, апартаментът е за ремонт, но мястото и гледката не може да се подминат. Жалко че не търся имот в момента.
Дааа...прекрасно място. В този участък миналата седмица купихме 90 кв.м. тухлена сграда от 80-те години, за ремонт, но с уникална гледка от всякъде и без опастност да я няма в даден момент за цена от 127000 евро.

# 515
Голяма площ, гледки, луксозна сграда, мебелите са явно скъпарски, дрешник... Но всичко е по-скоро за показ и "УАУ ефект" и не ми изглежда практично и удобно.
На теб гол апартамент с контакти не ти хареса, не мисля, че какъвто и да е обзаведен апартамент има шанса да се хареса на ваше величество Grinning Grinning Grinning

# 516
Попеа, на ул. Елин връх единствената гледка на юг е гората, точно както на ул. Борова гора на пл. Журналист. Познавам много добре мястото, хубаво е. Зона е от 01 ноември и там. Да, вечер е понатоварено с движение, обаче няма пълно щастие, то навсякъде е така вече. Но гората ти е пред прозореца, а метрото на две минути.
На това място съм минавала 1-2 пъти, беше ужасно за ходене, но щом е зона, със сигурност е много променено в положителна посока. Офертата е наистина добра, при това положение.
На картата се вижда, че  блок 48, който е успоредно на улицата (бл. 47 е по-навътре)  е наполовина към гората, наполовина срещу някакъв автосервиз или нещо такова. Според мен е в частта към автосервиза, затова са снимали накриво, да се виждат само дърветата, а не постройките насреща. И за съжаление си права - Борова гора също е връзка между натоварени улици (Хр. Смирненски и Др. Цанков) и е доста натоварена с транзитен трафик. Това е от правилото за улиците с гледка, не от изключенията Simple Smile
Аз лично не бих го взела, защото предпочитам частите по-близо до центъра, на достъпно пешеходно разстояние, но за който това не е важно, наистина мястото е перфектно.

Моралка, и аз не познавам Надежда, дано се включи някой с повече информация. Иначе за магазините те разбирам, но не виждам как можеш да влияеш на това, освен да отвориш ти магазин Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 09:42 от Анонимен

# 517
Голяма площ, гледки, луксозна сграда, мебелите са явно скъпарски, дрешник... Но всичко е по-скоро за показ и "УАУ ефект" и не ми изглежда практично и удобно.
На теб гол апартамент с контакти не ти хареса, не мисля, че какъвто и да е обзаведен апартамент има шанса да се хареса на ваше величество Grinning Grinning Grinning

И защо е този сарказъм??? Трябва ли всеки втори апартамент да ми хареса? Или трябва да имам вкус като на всички?
Впрочем, на голия апартамент ти написах какво не ми хареса и не мисля, че е ненормално. Освен това ако бях "принцеса" щях да се влюбя в този с уау ефекта, а не да търся практичност.

# 518
"Изцяло южно изложение, много слънчев и топъл с гледка към Витоша. " SmileSmileSmile

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15420995944334 … k=4876jv&f1=1

# 519
  • София
Гледката към Витоша е убийствена. Буквално човек убивам за такава гледка Simple Smile
Туй брокерите са голяма работа.

# 520
Голяма спалня - цели 13 кв Grinning

# 521
Може да върви с фототапет на Витоша. Като почнеш копи-пейст описания и не гледаш какво показваш. Чудно ми е, че не са снимани другите помещения на тази благодат, може пък отсреща в някой прозорец да се отразява Витоша?

# 522
Ама как го мразя тоя "тоалет" и тия "изби", "мази" и тем подобни. Край няма.... Неграмотници, които после искат хиляди левове комисионна. Колко грешки може да има в едно изречение или в една обява?!

Апартамента е с Източно изложение и лек Юг много топъл и уютен, без отстъпи, без скосове, изцяло среден отдолу и отгоре напълно

Ето и това било 46 кв.м..... Тея хора виждали ли са 46 кв.м. колко са?!

https://novdom1sf.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a150773416 … amp;f4=&f11=2

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 15:53 от drago_2008

# 523
Търся заведение ,скара за бърза закуска.ОКОЛО Подуене ,Левски В

# 524
Това са 25-6 квадрата максимум...

Общи условия

Активация на акаунт