Аз смогнах да пиша, иначе чета редовно, явно бебоците са на моменти, а нашия момент от два дни е рев и мрънкане постоянно.Днес отивам да си взема 200те лева и детските за два месеца, кажете ми с тези пари какво ще правите, всеки ми казва да купя на бебо нещо за спомен, ама какво би могло да ни остане за спомен,
като на него му трябват дрешки и играчки, а те са си временни неща, кажете вие какво мислите ?За този пуст запек правя масажче на коремчето постоянно и крачетата притискам, нооо не става и това е, обаче забелязах, че ака по едно и също време, а то от десетина дни насам е през два дни, та на втория ден вечерта след последното папкане за деня, украсяваме всичко та дори и мама, но мама е щастлива, че на бебо му олеква.

Филипа, радвам, се че всичко се оправя при теб, какво да ти кажа, от толкова ходене по лекари знам, че винаги трябва да търсиш и второ мнение, защото иначе могат да ни побелеят косите точно за един ден.
Роси, понякога и аз съм на същия хал, отчайвам се ама много, даже си мисля защо го създадох това дете, като не мога да се справя, но това е временно, само като го погледна и такъв хъс за живот и борба ми идва, че чак се чудя дали това съм аз, може би е нормално да се чувстваме така от време на време, но всичко ще се оправи да знаеш.

За предпазването и аз не съм решила, не ми се ще да ми завират разни неща, но пък и незнам дали ще се справя с хапчетата, щото съм шматка и сигурно ще забравям, а и съм си склонна към напълняване, но ще опитам с хапчета, пък живот и здраве ще се боря след две години да си осъществя мечтата - момиченце - дай боже само да сме здрави и да можем да си го позволим.
На мен също ми се вие свят, но когато пия кафе, аз си го обяснявам с умората, то и преди си ми се виеше постоянно, а и аз съм си с нисък хемоглобин и кръвното ми е едно, ниско та чак границите събирам от време на време, абе така е при мен специално вече си е старост - нерадост.

. Така че ако скоро видите под лентичката на Яна още една лентичка, да знаете, че добре са ме опазили