Днес отивам да си взема 200те лева и детските за два месеца, кажете ми с тези пари какво ще правите, всеки ми казва да купя на бебо нещо за спомен, ама какво би могло да ни остане за спомен,

За този пуст запек правя масажче на коремчето постоянно и крачетата притискам, нооо не става и това е, обаче забелязах, че ака по едно и също време, а то от десетина дни насам е през два дни, та на втория ден вечерта след последното папкане за деня, украсяваме всичко та дори и мама, но мама е щастлива, че на бебо му олеква.

Филипа, радвам, се че всичко се оправя при теб, какво да ти кажа, от толкова ходене по лекари знам, че винаги трябва да търсиш и второ мнение, защото иначе могат да ни побелеят косите точно за един ден.
Роси, понякога и аз съм на същия хал, отчайвам се ама много, даже си мисля защо го създадох това дете, като не мога да се справя, но това е временно, само като го погледна и такъв хъс за живот и борба ми идва, че чак се чудя дали това съм аз, може би е нормално да се чувстваме така от време на време, но всичко ще се оправи да знаеш.

За предпазването и аз не съм решила, не ми се ще да ми завират разни неща, но пък и незнам дали ще се справя с хапчетата, щото съм шматка и сигурно ще забравям, а и съм си склонна към напълняване, но ще опитам с хапчета, пък живот и здраве ще се боря след две години да си осъществя мечтата - момиченце - дай боже само да сме здрави и да можем да си го позволим.
На мен също ми се вие свят, но когато пия кафе, аз си го обяснявам с умората, то и преди си ми се виеше постоянно, а и аз съм си с нисък хемоглобин и кръвното ми е едно, ниско та чак границите събирам от време на време, абе така е при мен специално вече си е старост - нерадост.