Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 566
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Добро утро девойчета. Simple Smile Аз смогнах да пиша, иначе чета редовно, явно бебоците са на моменти, а нашия момент от два дни е рев и мрънкане постоянно.
Днес отивам да си взема 200те лева и детските за два месеца, кажете ми с тези пари какво ще правите, всеки ми казва да купя на бебо нещо за спомен, ама какво би могло да ни остане за спомен, newsm78 като на него му трябват дрешки и играчки, а те са си временни неща, кажете вие  какво мислите ?
За този пуст запек правя масажче на коремчето постоянно и крачетата притискам, нооо не става и това е, обаче забелязах, че ака по едно и също време, а то от десетина дни насам е през два дни, та на втория ден вечерта след последното папкане за деня, украсяваме всичко та дори  и мама, но мама е щастлива, че на бебо му олеква. Simple Smile
Филипа, радвам, се че всичко се оправя при теб, какво да ти кажа, от толкова ходене по лекари знам, че винаги трябва да търсиш и второ мнение, защото иначе могат да ни побелеят косите точно за един ден.
Роси, понякога и аз съм на същия хал, отчайвам се ама много, даже си мисля защо го създадох това дете, като не мога да се справя, но това е временно, само като го погледна и такъв хъс за живот и борба ми идва, че чак се чудя дали това съм аз, може би е нормално да се чувстваме така от време на време, но всичко ще се оправи да знаеш.  Peace
За предпазването и аз не съм решила, не ми се ще да ми завират разни неща, но пък и незнам дали ще се справя с хапчетата, щото съм шматка и сигурно ще забравям, а и съм си склонна към напълняване, но ще опитам с хапчета, пък живот и здраве ще се боря след две години да си осъществя мечтата - момиченце - дай боже само да сме здрави  и да можем да си го позволим.
На мен също ми се вие свят, но когато пия кафе, аз си го обяснявам с умората, то и преди си ми се виеше постоянно, а и аз съм си с нисък хемоглобин и кръвното ми е едно, ниско та чак границите събирам от време на време, абе така е при мен специално вече си е старост - нерадост.  Wink

# 121
Браво Цачи. Страхотно е. Мисля, че трябва да публикуваш

# 122
Добро утро на всички мамчета и бебчовци! Simple Smile

tsachi та ние с теб сме почти комшиики - аз съм в "Братя Миладинови" бл.89 - а телефоните ми са 538081 и моб.0898741514 - Янка. Ще се върнем в Бургас след 1 - 2 седмици и ще ти звънна!

Лек ден на всички!

# 123
Браво Цачи. Страхотно е. Мисля, че трябва да публикуваш
Речено - сторено: публикувах го - ейго'в'на - http://bukvite.com/avt_data.php?cicle=0&offset=0&nick=&# … 73;ис
ама пак ш са изчервя Embarassed
Кръстих го ЧудоWink
другото - въпроси също е от мен но е от една дълбока депресия... не го чететеSad

# 124
Buble,виж рецептата моля! Защото не е без значение да изкажеш мнение за даден медикамент, и то от типа "от тях не се пълнее'. Да, ясно е, че за всяка жена е различно.

Tsachi, ма ти си истински талант! Добре ражда и мозъкът ти, в това вече се убедихме всички! Peace

За СПИРАЛАТА майка ми се изказа крайно крайно! Каза, че изобщо не ми трябва, имало после проблеми със забременяването, понякога ставали възпаления на матката, пък се и забременявало ...Ето, М. как била забременяла със 2 си син точно така, със спирала. Тя прие и обяснението, че медицината напредва и спиралите не са това, което бяха, но все пак каза да не си слагам, нейно мнение. А й с шев на матката... аз сега съм на "гуми", малко ми е криво, но после ще си купя хапчета.
ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ХАПЧЕТАТА няма кой да ви направи. Аз лично препоръчвам ендокринолог-гинеколог, д-р Коларов, в Майчин Дом е,работи със здравната каса, той ми пусна едни хормонални изследвания /тестостерон и де-хидро-нещо си, преди няколко години, установи, че имам свръхпроизводство на мъжки хормони, което при мен се изразява с пълнеене без ядене , т.е. блъскам анаболи все едно, даде ми Диане35, с което не наддадох повече, но не отслабнах също така. /баси изречението,а?/ Трябва ми специалист, знам и кой е, но ми трябват и пари за него. Но това за дебелеенето. За хапчетата не се правят изследвания за жалост, ами лекарите четата най-новите статии за нещо на пазара и започват опити на местно ниво - дават наред на всички жени и гледат сеир...

# 125
Цачи, бравос. И двете стихотворения са много хубави  bouquet

Ние така като гледам може скоро още едно бебе да си направим Laughing Нищо не ползваме, мъжо ме пази, ама той и миналото лято уж ме пазеше, но се сдобихме с писанчето набързо. Но лошо няма де, аз без това искам 3-4 деца. А и в болницата ми казаха, че с това леко и бързо раждане съм била призвана да бъда майка на много дечица bowuu Joy. Така че ако скоро видите под лентичката на Яна още една лентичка, да знаете, че добре са ме опазили Joy Joy

# 126
  • София
тази тема за противозачатъчните провокира у мен въпроса: на колко им дойде М. и кърмят ли? Има една теория, че докато кърмиш, М. не идва! Идва, когато кърмана намалява към спиране. Та затова питам да видим дали е така!

# 127
Цачи-аз бях с Хъджис-а,ама на моите опаковки няма мечо Пух newsm78.То до сега съм видяла 3 различни,ата може да има и още нови,знам ли?!
Аз смятам мъжът ми да ме пази.Като малка пих противозачатъчни хапчета(тва като малка трепе,ама така си беше-на 16-17)май Селест или нещо такова.Изписани от док,но напълнях 2-3 кила...
Абе Цачи и Ясек-как си давате така телефоните newsm78А стихчето е номер 1 PeaceАма Цачи ти ли го мисли бе????

# 128
[ Така че ако скоро видите под лентичката на Яна още една лентичка, да знаете, че добре са ме опазили Joy Joy[/i][/color]
Нуничка-отрепа ме Joy Joy JoyАма поне изчакайте година ,де......вие пък искате мъжко да е ,ся да е hahaha

# 129
Мале толкова теми сте записали чак се чудя откъде да почна и аз.

Компрес от зелево листо намалява кърмата ако не се използва умерено! Иначе наистина помага, ама за "инструкции за употреба" вижте в кърмаческия, не карайте сами.

Бабъл свят и на мен ми се вие, не е откръвно проверих, май си е баш от преумора а и времето едно такова...

Дали ще дойде мензиса на кърмачката зависи от хормоните и, а те зависят основно то това дали кърми на поискване или не. На повечето жени кърмещи на поискване не им идва, на повечето кърмещи на режим им идва, но има и много изключения. на който му е дошъл и кърми, възможно е по време на цикъл да се промени вкуса на кърмата, ако бебчо се мръщи не се шашкайте, като ви мине и на него ще му мине.

Лак на ръцете не слагам защото Вени ми смуче пръстчето когато е с колики, а и някак си не ми се струва редно при грижа за бебе. А и лак на къси нокти, и с това постоянно миене на ръце - колко ли ще изкара... Виж на краката и аз си имам.

Абе за противозачатъчните - само аз ли съм "за" добрите стари кондоми? Изобщо не мисля да ги сменям, с тях сме по принцип - ми то всичко останало вреди на жената в една или друга степен  newsm78

Цачи - бравос!   bouquet  bouquet  bouquet

# 130
Вени-аз мисля ,че това не е вярно.Моето свеки е кърмиола мъжо 1г и 8 м и всеки месец е била с цикъл,а баба ми пък е кърмила 1г и 3 месеца майка ми и даже не и е дошъл цикъл и хоп ,пак бременна newsm78 

# 131
  • София
Дали ще дойде мензиса на кърмачката зависи от хормоните и, а те зависят основно то това дали кърми на поискване или не. На повечето жени кърмещи на поискване не им идва, на повечето кърмещи на режим им идва, но има и много изключения. на който му е дошъл и кърми, възможно е по време на цикъл да се промени вкуса на кърмата, ако бебчо се мръщи не се шашкайте, като ви мине и на него ще му мине.

Аха, разбрах, значи да не чакам скоро!

# 132
  • София
А, сега пък Цвети друго пише! Е, ще чакаме - така или иначе съм без мъж и дори като беше тукабях като пън! Как е при вас сексуалното желание?

# 133
Абе Цвети, момиче момче все едно, важното е деца да има, лудница да става Joy Joy Joy

Вени, аз кърмя и все още не ми е дошло. Обаче тук май има мами кърмачки, на които си им дойде и то с пълна сила.

Хъджис с Мечо Пух според мен е много по-добър от онзи другия - с едни пилета Peace

Честит втори месец на Соня на renni и на Християн на yacek Hug

# 134
Абе Цачи и Ясек-как си давате така телефоните newsm78А стихчето е номер 1 PeaceАма Цачи ти ли го мисли бе????
Ми даваме си ги - кой ще чете форума че да се обажда освен вас Mr. Green
а за писането - писах го, даже правата са запазени Wink не че някой ще го краде де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт