Днес е един много специален ден за нашето семейство - Люси става на 2 г. И по този повод искам да ви почерпя с

Аз като гледам на повечето мъжете ни са на една възраст - мъжО също е на 35. И ние така бързахме за второ, а и да могат да израстнат заедно.
За предпазването - мисля да заложа на спирала Мирена - по съвет на моя гинеколог.
Енвия, защо не се обадиш на твоя лекар да те види - запушването на канал не е шега работа.
Не искам да те плаша, но една моя приятелка така не си обърна внимание на време и получи мастит. Извинявай, ако досаждам със съвети, но е от добри чувства - уверявам те. За Парацетамола -Ами не знам дали може, но аз не бих рискувала.
Филипа, много се радвам за теб

Лак за нокти слагам, когато намеря време за маникюрист, защото мен изобщо не ме бива да си правя маникюр.
200 лв еднократна помощ не съм ги пипала, така си стоят, защото имаме всичко - някои неща са от баткото, други са подарък. Всеки месец добавям към тях още пари и когато станат достатъчно - с тях ще обзаведем детската стая.
Цачи - разплаках се и от радост, и от болка. Знам какво е да чакаш, да се надяваш всеки месец, после мигът в който усетиш първият ритник, раждането, първото докосване - изразила си по невероятен начин своите чувства.
Аз всяка вечер като заспят децата благодаря на Бог, че ме дари с тях, че са живи и здрави.
Хайде оставям вече.
Приятен ден на всички.