Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 813
  • 303
  •   1
Отговори
# 165

Филипче, живот и здраве да е после заедно из някоя отчетна темичка на бременните hahaha ще вземем и Нуни  bouquet

Хихи. с удоволствие, ама няма да изневеряваме и на тази Hug
Ако не се лъжа и мисЗ може да се присъедини към нас Wink

# 166

В никакъв случай Naughty... Joy hahaha всички са добре дошли  bouquet

# 167
Леси, честит ти рожденник! Да е жив и здрав! smile3510

tsachi, браво, страхотно стихче, ти си скрит талант. smile3501

Ние днес много се забавлявахме. Всеки петък ходим на едни сбирки на майки и бебчета до 7 месечна възраст и днес беше музикален ден, пяхме песнички на бебоците и танцувахме с тях newsm19 , гъделичкахме ги с перца по крачетата, прекарахме си много весело. newsm35

честито на месечничетата    ura

# 168
newsm51 Специално за мама Татяна и малката Милена! newsm51

Mерси мили4ко  Heart Eyes  Hug

Филипка, нямаШ си на представа как се радвам на добрите новини  Hug  Браво, явно е имало полzа от стискането на палци  Joy

Да ви кажа, аz като бях с мастит съЩо вzех гореЩ дуШ, направих топли компреси и т.н. но не помагаШе. Обадих се на акуШерката ми и тя ми каzа в никакъв слу4ай топлина, това е въzпаление и в такъв слу4ай не трябва топлина  Shocked  Ходих на лекар и ми дадоха рецепта zа електри4еска помпа (тук от аптеките ги дават под наем) и така, иzцедих се 3 дена след всяко кърмене и ми мина  Peace  

Ца4и, много хубаво си писала, много се раzвълнувах. Знам какво е да 4акаШ двете линии....

А бе вие какво се имате zа дърти, кво да кажа аz с навърШени 31?  Mr. Green  Ама хи4 не се имам zа стара, младея  Mr. Green И второ дете искаме, може и трето, в днеШното време няма проблем да раждаШ по късни4ко. Все пак не по4ваме на 40 години, я  Wink  

Днес ни биха ваксината, Шествалентна, т.е. 6 zаека с един курШум  Wink  Малката се държеШе много добре в 4акалнята и в на4алото на прегледа, тъкмо я похвалих колко кротка станала, и по4ва един реееееееев  Joy   То4но както по zакона на Мърфи  Mr. Green  
Та не мога да кажа да ли плака от ваксината, тъй като тя ве4е си пла4еШе  Wink  Но сега, да 4укна на дърво, е спокойна и както винаги, никаква раzлика не намирам, но все пак е под специялно наблюдение днес.  
Оба4е когато й преслуШаха сърцето, имало някакъв Шум  Shocked  Каzаха ми, 4е това било 4есто явление при бебетата и да не се тревожа, при следваЩия преглед след 2 месеца Ще погледнат пак, ама аz как да не се притеснявам  Sad

Искам да споделя с вас какво питах педито и какво ми отговориха, 4е може и на вас да ви е полеzно.
Не е желателно детето да стои пове4е от няколко минути в седнало положение, много е натоварваЩо zа гърбът. Милена е много любопитна и 4есто я слагам седнала в скута ми, подпряна в мен, а не бивало  Embarassed  
В таzи връzка питах zа Шеzлонга, zа него важи съЩото, не пове4е от 30 минути  Shocked  Е това не го zнаех и я държах в него с 4асове  Embarassed  Sad   В легнало/по4ти легнало положение можело, та сега промених поzата.
За обли4ането педито потвърди какво ми беШе каzала и акуШерката, на вън zадължително вси4ки 4асти на тялото трябва да са покрити, т.е. дълги ръкави и дълги кра4оли, и винаги zадължително Шапка.

А, да кажа zа противоzа4атъ4ните Жасмин, 4е някой ги беШе споменал. От тях наистина не се пълнее. Те са продукт на фирмата Шеринг и докато бях студентка в Берлин, единия ми доцент беШе голяма кле4ка в Шеринг и когато Жасмин иzлеzе на паzара, той в една лекция покаzваШе рекламната кампания zа нея и ни обясни на нас студентките  Wink  А аz пиех Мерсилон и от тях не съм напълняла. Пълнея от Шоколад  Embarassed

Леси, да ви е жив и zдрав баткото и много да ви zарадва   bouquet

# 169
  • София
Честит рожден ден на Люс! Да бъде много щастливо и здраво дете!
 smile3540
Ейййй,голяма съм заспа! smile3506
Бързам аз да изчета какво сте писали, но Давид мрънка!И аз реших да му дам малко водичка, че не съм му давала, а е топло днес и толкова съм се сърдеточила във форума, че на автопилот грабвам шишето, но вместо да махна капачката, разввинтвам и биберона и на 2 см от устата виждам,че му подавам едва ли не да пие.... smile3556 Така щях да го олея милия със 100мл вода...Направо щях да го изкъпя!  bath

# 170

Оба4е когато й преслуШаха сърцето, имало някакъв Шум  Shocked  Каzаха ми, 4е това било 4есто явление при бебетата и да не се тревожа, при следваЩия преглед след 2 месеца Ще погледнат пак, ама аz как да не се притеснявам  Sad

Татянче, не се притеснявай, на лекцията за родители ни предупредиха, че в началото може да чува такъв шум в сърцето.

Честит втори месец на Миленка Party Time

# 171
  • Boston, MA

Филипче, живот и здраве да е после заедно из някоя отчетна темичка на бременните hahaha ще вземем и Нуни  bouquet

И аз, и аз! Може ли при вас?
Само че ми се ще поне 1 година да се порадваме на Дани, докато е самичък.

И я не говорете глупости, че нямало време. Да не съм ви чула повече  Naughty  Ние с мъжа ми сме по на 34, аз скоро ще стана на 35 (взела съм си по-млад мъж хи-хи с 6 месеца) и със сигурност ще пробваме за второ, аз искам и трето, ама ще го мислим по-нататък... 30 са новите 20  Mr. Green

Цачи - браво! Много искрено и красиво!

Леси, да ти е жив и здрав рожденика! Да го преследва късмета и да бъде здравичък, умничък и добричък!

Честито и на второмесечковците!

Филипа, много се радвам за добрите новини!

Енви, радвам се, че ти оздравява гърдата!

# 172
  • Varna
Във Врна  в метро не пускат с бебета от опит го знам и съм опитвала не само при един служител.
  Някой питаше дали в хотелите има стаи оборудвани за бебета  мога да дам информация. някои хотели предлагат бебешки легла. Особено хотели които работят с англичани  тях съм забелязала че идват  с най много бебета. а и в договорите с туроператорите им е заложено. Но като по правило леглата са 2-3 и в разгара на сезона никога нестигат. така че като сиправиш резервация за някой хотел просто попитай дали имат. Ако става въпрос за златни пясъци мога да съдействам.

# 173
  • Boston, MA
...
Искам да споделя с вас какво питах педито и какво ми отговориха, 4е може и на вас да ви е полеzно.
Не е желателно детето да стои пове4е от няколко минути в седнало положение, много е натоварваЩо zа гърбът. Милена е много любопитна и 4есто я слагам седнала в скута ми, подпряна в мен, а не бивало  Embarassed  
В таzи връzка питах zа Шеzлонга, zа него важи съЩото, не пове4е от 30 минути  Shocked  Е това не го zнаех и я държах в него с 4асове  Embarassed  Sad   В легнало/по4ти легнало положение можело, та сега промених поzата.
За обли4ането педито потвърди какво ми беШе каzала и акуШерката, на вън zадължително вси4ки 4асти на тялото трябва да са покрити, т.е. дълги ръкави и дълги кра4оли, и винаги zадължително Шапка.
...

Татянче, и от мен честит мини рожден ден на Миленка!

По повод на горното, аз забравих да ви кажа - специално и аз питах нашия лекар за седене и стоене на крака, което Дани много го практикува напоследък, и той каза, че нямало проблем, щом той иска, да не го слагаме ние насила де...
Така че - отново различни мнения...  newsm78

А за обличането - в жегата стои по боди с къс ръкав, или блузка без ръкав, като потник... Аз гледам деца само по памперси по улиците. Не знам, ако е за слънцето, покривам количката с памучна пелена. Той горкичкия се поти (някой беше казал, че било рано да се потят и било признак на рахит, но това не се смята така тук).

Задължително ни е шапката за слънце!

И друго - никакъв подарък не сме взели на таткото за деня на бащата. Някакви идеи?

Хайде отивам на срещи и глупости!     bouquet

# 174
Ха здравейте и от мен! Аз вече съм на работа на половин ден за 2 седмици и после на цял. Чувството, че оставям беба е гадно, но поне знам, че майка ми добре я гледа.
Цачи, много хубаво и истинско стихотворение. Мисля, че най-добре могат да го усетят мамите, които дълго са си чакали рожбите. А да те питам от къде беше това "Искам да се возя на Маруся", май от някакво руско детско филмче  newsm78 ?
Филипа, много се радвам, че всичко е наред  Peace , сега Преско сигурно получава двойно повече гушкане Simple Smile .
Бабълче, не ми се вие свят, но и аз добре си се наспивам. Може при теб да е от преумора.
Леси, честит ти рожденик, да расте здрав, щастлив и много да ви радва !!!
Лак за нокти и мам само на краката.
Противозачатъчни - ще сме на кондоми вероятно.
Мензисът ми дойде, но аз приключих тия дни с кърменето - имах само по няколко глътки за беба, а сега и като тръгнах на работа съвсем вече ми спира. Поне ще мога да си пийвам, ако изобщо некърменето има добра страна  Blush .
За възрастта - скоро ще направя 34, а татито ни е на 37 и половина. Та и аз да кажа - не ни подценявайте златните 30 години. тука масово раждат на по 35-40  Peace .
Спирам до тук, че да се стягам за работа.
Бурка, мисля да му подаря бебешка рамка със снимка на Мимата да си я сложи на бюрото в работата, че си няма. За по-големи неща не се сещам.

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 17:50 от Zarka

# 175
Здравейте,
Честит рожден ден на Люско на Леси
newsm59 newsm38 newsm51
Абе мацки,моЙто мъж ли е най-младО smile3534само на 28.
Който ще си купува Хъджис да гледа къде пише FLEXIBLE newsm10
Започвам с извинение за главните букви,които ще последват
Енвиа-Хайде Пловдив да се организира за среща.Предлагам следващата събота да отидем на лекцията на ЛЛЛ и след това на кафе?Каня те специално,защото на предния ми призив и Юлчето и Шансче отговориха,но ти нещо се спотайваш майна.
Ако сте съгласни да е тогава  деее.И ако искате да посетим лекцията въобще.Ако ли не....приемаме предложения(аз и Ицето де smile3541)
Аз ако въобще решим да имаме 2-ро дете  предпочитам да е след поне 5 години smile3506Иначе Бурката е права 30те са новите 20 rotfImao #Silly rotfImbo

# 176
Абе мацки,моЙто мъж ли е най-младО smile3534само на 28.

Мне, моят е на 25, щото аз си падам по по-младички   Sunglasses  Ама какво да се прави, това си ни е семейна традиция един вид   Mr. Green

Аз не знам за другата събота, щото Младен отпраши за София, утре ще се върне чак вечерта, в неделя е на изпит... И пак няма да можем да се видим с него въобще тази седмица. Но ще видим, де, има време до тогава.

Уф, аз пак съгреших с едни череши и ся ще ни излезе през носа и на двамата с Иво... Сега повече през неговия, през нощта - повече през моя...

# 177
Цвети, мила, мерси за поканата, но НЕ СЪМ от Пловдив! Cry
От Хасково съм, но понеже Пловдив ни е град любим  Heart Eyes /там учех висше/ доста често пътуваме уикендите натам. Е, откак съм родила - не сме. Rolling Eyes
Малко като пораснем, съм готова да се видим! Hug
1-2 пъти в годината минаваме и през Асеновград, пътувайки за Родопите, така че може и там да се видим.

Какво е това ЛЛЛ? newsm78

# 178
Здравейте мацки!!!
Благодаря ви за подкрепата-аз знам ,че всичко ще се оправи ,но тогава ми беше толкова мъчно и нали сме си семейство тука и реших д ави се наоплача,че да ми олекне Hug

Честито на всички празнуващи!!  bouquet
Цачи-евала мацко  bouquet
За противочаткащите-и на мене ми препоръчаха Ясмин.Били някакви нови и съдържали някакъв естествен хорон ,от който не се пълнеело и нямало странични ефекти-до колкото е  вярно инфото де Peace

Оле от тия хапове за спиране на кърмата направо съм като парцал.Дано да спре по-бързо и всичко да е наред ,да няма усложнения Praynig

Айде мацки отивам да си храня дятето   bouquet

02.05.2006-50см. 3250кг.
07.05.2006-51 см. 3065 кг.
22.05.2006-54 см. 3900 кг.
02.06.2006-55 см. 4400 кг.

# 179
  • София
На нас ни го откриха още при раждането. Ходим от време на време на преглед и това е. Ако е физиологичен, няма проблем. 70-80% от населението на земята го има този шум.
Ла Лече Лига-повече можеш да прочетеш в кърмаческия форум, че аз също не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт