Иначе по таблицата ми позна за първото, работата е там, че нали второто го искаме момченце, та тази година ни се явява по-благотворна за такова. До година ми го дава пак женско, та незнам как ще ги засучем нещата. Знам че гаранция няма в тези таблици и не на всеки познават, ама пак си е някаква надеждица.
Цачи, невероятен стих, много ми хареса.
Лейди, и аз знам че по хотелите си имат кошари и осигуряват при нужда, само питай предварително.
Леси, честито ти рожденник, много, много да ви радва

Аморитка, на нас ни удариха 3 ваксини, ама останах с убеждението, че бяха за 4 работи, ама може и да не съм разбрала, че нали татко и я води.
Мама Меца, не си само ти на кондоми, и ние така караме, заради гореспоменатата причина. Аз и преди бях казала на хапове не ми се връща, а за друго за кратък период няма смисъл според мен.
Тези лепенки противозачатъчните, както каза Бурка са на същата основа като хапчетата. Тук обаче напоследък гледам по телевизията че май имат доста странични ефекти и се събират потърпевши за завеждане на дело срещу фирмата производител. Не казват коя е, обаче е факт, че като ходих на прегледа след раждането и доктора ми предложи лист с един билюк варианти против забременяване, лепенките въобще не бяха на него.
Честито на всички празнуващи бебочета и техните мами