Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 561
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Филипа, радвам се че нещата се развиват в твоя полза, карай по-спокойно сега. Относно отбора на желаещите за второ в скоро време, там съм. И аз като Бурка искам да имам около година да се порадвам на Алекса, въпреки че още сега съм готова да забременея, ама нашия тати ще щурне ако го изненадам така.

Иначе по таблицата ми позна за първото, работата е там, че нали второто го искаме момченце, та тази година ни се явява по-благотворна за такова. До година ми го дава пак женско, та незнам как ще ги засучем нещата. Знам че гаранция няма в тези таблици и не на всеки познават, ама пак си е някаква надеждица.

Цачи, невероятен стих, много ми хареса.

Лейди, и аз знам че по хотелите си имат кошари и осигуряват при нужда, само питай предварително.

Леси, честито ти рожденник, много, много да ви радва  bouquet

Аморитка, на нас ни удариха 3 ваксини, ама останах с убеждението, че бяха за 4 работи, ама може и да не съм разбрала, че нали татко и я води.

Мама Меца, не си само ти на кондоми, и ние така караме, заради гореспоменатата причина. Аз и преди бях казала на хапове не ми се връща, а за друго за кратък период няма смисъл според мен.

Тези лепенки противозачатъчните, както каза Бурка са на същата основа като хапчетата. Тук обаче напоследък гледам по телевизията че май имат доста странични ефекти и се събират потърпевши за завеждане на дело срещу фирмата производител. Не казват коя е, обаче е факт, че като ходих на прегледа след раждането и доктора ми предложи лист с един билюк варианти против забременяване, лепенките въобще не бяха на него.

Честито на всички празнуващи бебочета и техните мами  bouquet

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 21:46 от missZ

# 181
И аз, и аз! Може ли при вас?
Само че ми се ще поне 1 година да се порадваме на Дани, докато е самичък.

Разбира се, че може, аз всички мами поканих hahaha, тъкмо няма да пишем и по други теми Hug Ааа, и ние поне една година ще му се порадваме на Алекс, а много ми хареса да е пролетно бебе, така че само живот и здраве да е...догодина ще му мислим за зачеване Laughing...

Ох, бяхме в кварталната механичка, тримцата с тати и алекс...супер Heart Eyes

Мамчета, ние изчезваме събота и неделя към Търговище при моите баба и дядо, ще ми липсвате! Приятен уикенд и много разходки и усмивки ви желая! Heart Eyes

# 182
Искам да се возя на Маруся!!!
Това е детска руска класка от Сънчо по времето, когато съм била на около 3 Mr. Green
За мен това е израз на моето непрекъснато Искане да правя всичко наведнъж и да не се отказвам от плановете си.
То си е инат Първа степен и ако малкото Овне си мисли, че ще ме надмине... Ще има да взема!
Може да е овне, да е инат ама ние близнаците сме калабалък голям - с един да се разбереш, с останалите няма да можеш Mr. Green

# 183
  • 2 етажа над тавана
Мацки, само да ви кажа, че качих малко снимки на Маги в албумчето!
Да ви пожелая лека нощ и до утре - вероятно чак вечерта ще се включа, че ще ходим пак на вилата!
Целувки и прегръдки на всички Hug Heart Eyes

# 184
Ейййй, къде сте, мили дами!? newsm78

Знам аз -  1stroller family 1swing  car003

И ние ще излизаме, но надвечер, че жежко взе да става тука! sweating

Лек ден! Flowers Bouquet lovekiss

# 185
И аз искам навън но с тези мачове - мъжо спи непробудно. Ще го чакам да си разходи наследника с кенгуруто Mr. Green и затова не съм излязла още.
Лек ден на всички  bouquet

# 186
здравеите мамчета.Чак сега успях дае се включа че тиа колики на Мадлен ни изтощават до край и само ви чета в движение.
Явно ние сме с наи младия татко-23 год. а аз съм на 27  Grinning но любовта няма граници.................
Всички ли сте доволни от кенгурата,бебоците обичат ли да са в тях?
Мисля и аз да взема че да мога да свърша нещо в нас но се опасявам че няма да иска да седи в него.
Пила съм противозачатъчни 3 год Регулон и напълнях много и траино .
Свалям ви шапка мами дето искате второ дете още от сега,аз с едно не мога да се оправя а камо ли и друго да има.Не си чувствам тялото вече от носене и дундуркане.

Боже, Боже тя заспа на соленете ми както ви пишех,това не е за вярване
Чао.

# 187
  • София
Айде Скарлет да слагаме виртуалната маса, да сипваме студени, виртуални питиета и да черпиме за 2рия месец на бебочетата ни!    bigdance2  ura dance  ura dance  ura dance  bigdance2
Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 188
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС АПРИЛСКИ БЕБОЦИ!
  ura newsm67  party002 Gift
ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, УМНИ И КРАСИВИ!
  party006 Flowers Sunflower birthday

# 189
Абе мацки, голяма жега тука!Тъкмо реших да разходя щерката, а то 34 градуса в количката! Ужас! А сега пък не ще да спи вкъщи. Cry

Отдавна не бях писала защото едва ми остава време да ви чета.

Абе да ви питам - утре ще ходя на пикник, който фирмата ни организира. Ще бъде на Витоша на Дендрариума и съм се хвърлила в размисли как да облеча малката. Ще бъдем с кошницата за кола, но ще и взема и одеалце да не стои толкова време в нея. Вие направихте ли вече сефтето в планината и как си обличате бебоците?

Дея, Щерката се казва Станислава и се роди на 01.04 при термин 30.03 (аз и затова не съм си писала с вас като бременна). Тежеше 2800 и беше дълга 49 см. На изписването бяхме 2715 кг.

За цикъла - на мене на 59-тия ден ми дойде и преди два дни пак - но не толкова силно. Мисля че е цикъл защото горе-долу през толкова време ми идва. А иначе кърмя под час - поне се опитвам, защото доста често просрочваме часа за хранене или пък не издържаме до следващото. На мене последните няколко дни гърдите ми бяха супер меки и като че ли не и стигаше яденето та давах и от другата гърда. И пак мрънкаше след това. Но днес (да чукна на дърво) ги усещам значително по-твърди.

Ох щях да пиша за толкова много неща - но ми изхвръкнаха от акъла. Като се сетя продължавам.

Чао засега и чакам отговори за обличането!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 15:55 от natali_sl

# 190
ААААА и честито на всички, които имаха празници досега, че все немога да се включа.

А за мъжа - моя е на 33, прекрасна възраст да станеш татко. А той иска пълна къща с деца. Че и близнаци даже. А в моя род в две поколения по женска линия е имало, пък на него са му предрекли Shocked - Направо не ми се мисли какво ни чака. Абе да сме живи и здрави пък каквото ще да става. За предпазване д-р Богословова от Шейново ми препоръча противозачатъчни, но след ката спра да кърмя. Аз си мислех за спирала, но тя не дава Simple Smile

Абе в жегите изкарвате ли бебоците по обяд. На мен много ми се иска, но все си мисля че не е много добре. И затова днес бяхме навън до 1 и сматам чак към 6-7 пак да излезем. В тази връзка си купих слънцезащитен лосион mrcrosun - бил специално за бебета с някакъв филм против слънчевите лъчи. Препоръча ми го аптекарката пред Мустела и Себамед. Чували ли сте за него някакви отзиви и дали някой го е ползвал?
А между другото нашата щерка доста я водим по кръчми (с градина де). Даже рекорда ни е до 11 ч на кръчма и до 12 на двора на село. Много и харесва и като заспи няма събуждане Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 16:08 от natali_sl

# 191
Честито на празнуващите днес  bouquet

Елима, ние много си обичаме кенгуруто, това май ми е единствения начин да свърша нещо из къщи. Все по-малко и по-малко спим през деня и все и се иска да си играе с някой. То хубаво, ама нямам време по цял ден, та се разнасяме. И аз все едно съм си пак бременна Mr. Green, ръцете ми свободни, само на шкембака тежко.

Натали, аз пък се надявам на близнаци другия път. Все си мислех че ще си оскубя косата ако ми се случи, но сега ще ми хареса. Знам че няма да е лесно, но пък нещо съм се запалила за 3 деца, пък таткото не е навит, та това ми е шанса. И при нас имаме и в двата рода близнаци, ще видим...
Иначе малката си направи първия поход като беше на 1 седмица, ходихме из планината ние луди глави и направихме поход до един водопад, татко и най се озори, че я носи в кошчето. Нямаше как кенгуру тогава, сега ще е къде къде по-лесно. Но и ние  пикник
 си направихме беше супер. Държахме я в коша, тя тогава само спеше, но ти си вземи одеялце, ще бъде супер.

# 192
  • София
ЧЕСТИТ 2-МЕСЕЧНИК ДАНЧЕ! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 Да са ни живи и здрави дечицата и само радост да ни доставят.

ЧЕРПЯ ВСИЧКИ МАМИ ПОСЛУЧАЙ 2-МЕСЕЦ НА ТОНКАТА. newsm38  cook newsm38 Wine Glass И специално за другия 2-месечник и неговата мама една студена beer

Ние ходихме на камбаните да откриваме отново Асамблея знаме на мира (какви спомени има мама от там, нали там стана чавдарче). Имаше толкова много деца, песни и танци, но и жегата беше изтощителна, добре че после седнахме на едно кафенце на прохлада да отморим малко.
Като чета годинките на повечето татковци установих, че и  нашия тати е като повечето, а си и мислех, че с него ще сме най-старите, той е на 35, а аз на 31.

# 193
   Честит втори месец на Тони и Станимир, много да радвам мама и тати  baloni

Ние вчера за пръв път излезнахме вечерта в една квартална кръчма и изкарахме до 11. Ема си спа в количката, събуди се по някое време, нахраних я и пак заспа, после направо в кревата . Е , къпането и се размина , ама нищо днес ще свършим тая работа .

За разходките - аз обикновено я разхождам след 10 до 1 часа, прибираме се и се седим вкъщи до 5-6 и пак навън. Много ми се струва топло и не ми се стои по жегите, въпреки че нашия парк е сенчест. Исками се да си свикне следобед на истински сън в креватчето.

За протокола - мъжът ми е на 33 , а аз на 30. След година , две ще започнем опитите за още наследници, поне сега така си мисля пък ще видим.

# 194
Честит 2-ри месец на Тони и Станимир!
                                                     Tada     Party Time  ura
Абе да ви питам - утре ще ходя на пикник, който фирмата ни организира. Ще бъде на Витоша на Дендрариума и съм се хвърлила в размисли как да облеча малката. Ще бъдем с кошницата за кола, но ще и взема и одеалце да не стои толкова време в нея. Вие направихте ли вече сефтето в планината и как си обличате бебоците?

Обличи я както си я обличаш по принцип, но и вземи някои дрешки в чантата, че там може да е по-хладно. Аз винаги така правя, като не съм сигурна как да я облека, взeмам резервни дрешки и  преценям на място.
За разходките по обяд- ако е много топло не я изкарвам по обяд, защото не се диша от жега, но ако не е толкова топло и няма слънце излизаме.

Малката я взехме с нас на ресторант едва когато беше на една седмица, стояхме до 10.30 вечерта, тя яде и спа през цялото време в кошницата за кола.  Но тук е хубаво, че пушенето е забраненео на обществени места и можем да я вземаме с нас навсякъде.

Въпрос: Знаете ли дали в Бг се продава АМ- SMA Gold? Защото ние сме на такова, а не знам дали се продава там, след месец ще си идваме в Бг и не ми се иска да мъкна кутии с АМ от тук, чудя се дали да не го сменя с Аптамил, което се продава в Бг. newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 12:05 от Rina

Общи условия

Активация на акаунт