Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 557
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Ееех, "Асамблея Знаме на мира".... Това беше част от първата ми съзнателна екскурзия, от която имам спомен, с мама и тати.... Rolling Eyes

Все забравям - знаете ли каква зодия са нашите априлчета, според Китайския хороскоп? newsm78

# 196
Голямо затишие тук днес.

Рина, не те ли е страх да сменяш формулата? На мен ми се искаше да яде от две различни, ама нали първия опит се оказа неуспешен ( по незнайни причини) и сега не смея да и дам друго.

# 197
Данче, Скарлет честити ви двумесечничета  bouquet

Ех, не знаех за асамблеята, иначе сутринта бяхме на кафенце в бизнес парка, можехме да скочим и до камбаните.

Ох, незнам дали не направих някакъв фал днес. След кафето продължихме разходката до 4 часа в Борисовата градина и уж бяхме в най-големите сенки, но бибанката сега спи като заклана.

# 198
Здравейте!Ако знаете колко ви завиждам че можете да излизате на разходки.При нас е голяма жега и я извеждам от 7 до 8 вечерта,когато се скрива слънцето.А и някоя сутрин ако на мама не и се спи слизаме на басейна Sunglasses
И като заговорихте за татковците-нашия любим тати е на 38,пък аз съм на 24  Flutter

# 199

Рина, не те ли е страх да сменяш формулата? На мен ми се искаше да яде от две различни, ама нали първия опит се оказа неуспешен ( по незнайни причини) и сега не смея да и дам друго.

Да ти кажа честно страх ме е, затова питам дали се продава в Бг. Не ми се иска да сменям.  В краен случай ще си нося от тук, ние така или иначе ще сме само за 3 седмици.

# 200
Здравейте - нашия тати е на 27, почти 28, а аз скоро станах на 26. Аз съм `80 набор, той `78  Party Две години разлика имаме. Аз съм близнаци, той Везни, като майка ми  и двамата понякога ми лазят по нервите  Wink

Олеее да ви кажа само колко ми е готскоооо  Mr. Green Mr. Green Досега правих гимнастика и масаж на бебчо, от една книга се мъчих там, четох и гледах картинки, ама то ги имало и тук упражненията http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_3_3_3&PHPSESSID= … 0da8407f90232c219 Суперско  Hug И се мацахме с олио за да стават по лесно масажчетата, и накрая си намерих и бюбхен олиото, беше останало още малко от родилния, и си го намазах и с него, и ми замириса на страшно готино Joy Направо се надъхах да му ги правя всеки ден тези упражнения. В книгата пишеше, че е хубаво докато стане на една годинка, но може и до към 6 месеца. Само дето се знам каква съм непостоянна  Blush и предполагам, че няма да съм много стриктна с изпълнението, но все пак тука поне една седмица ще го занимавам.  И след всичките мъки, горкото заспа не като къпано, ами направоо  Tired прибели комбалите и заспа на място  Joy , без да ползваме биберона както обикновенно правим baby_neutral

# 201
На мен цикъла ми още никакъв го няма, даже почвам да се притеснявам малко като ви чета. Кърмя още, но не съм сигурна, че е заради това.

Разходки правим по всяко време и ако не вали по цял ден даже, прибираме се само да се накърмим за 15-20 мин и пак навън.

Бебенца хем искам, хем не, но май повече - искам. Даже казах на моя още преди няколко седмици "Айде, това порасна, давай да правим другото  hahaha". Той е съгласен, но все пак да поизчакаме малко. Казват, че колкото повече се чака, толкова по-трудно се навивал човек после.

Памперси купувам на Хъджис, но някакви полски, имат картинки с медузи и някакви водни мекотели, звезди май. Един пакет с 35 броя струва 8,40 лв, т.е. един памперс идва около 24 стотинки. Понякога ми пропуската, нещо не мога да ги залепвам отстрани, но ми се струва, че става така, защото на ричката са му дебели крачоците и дупето.

Слънцезащитен купих на Chico 75мл за 13,60лв.

Кенгуруто не го ползвам, предпочитам на ръце да се носим, иначе тежи.

# 202
  • 2 етажа над тавана
Честит 2 месец на малките сладури на Данчето/най-специално/, Скарлет, ДесиМ, коко и денинас    bouquet

Милички, обхванала ме е тъга - до преди малко стягах багажа и утре рано сутрин заминаваме на Велинград с Маги - чак до около 26 юли, страшно ще ми липсвате, ама ще гледам ако се докопам там до някой комп поне да ви чета, пък дано мога и да пиша.
Е, поне мама ще ме поглези малко.

За протокола - нашия тати е на 30 години, аз в края на април ще направя 29. И на мен ми се ще поне още едно бебче, ама татито май трудно ще се навие, като знае как се гледа едно и че все иска само най-доброто, а като не можем да го осигурим и може и да не се съгласи. Е, надявам се да дойдат по-добри времена и да си имам пълна къща с дечица.

Кенгуруто си го ползваме и то доста - 2 минути след като сложа Маги в него и тя е заспала - движим ли се, спи през цялото време.
Енвия, според китайския хороскоп априлчетата ни са зодия Куче - сетих се, че още в бременските теми коментирахме, че 2006 е година на кучето, та ми просветна.

Ох, исках още много да пиша, но изключих какво беше.
Целувам ви силно, прегръщам ви още по-силно, спретнете си някоя и друга среща докато ме няма, пък като се върна ще се организираме пак, та да се видим най-накрая.

# 203
Хе хе  Laughing. Куче. Нашта комбинация става много добра на външен вид - маймуна (аз), кон (таткото)  и куче (бебчо). Май и двамата трябва да ме слушат  Thinking. Не че нещо разбирам от тези китайските, ама си представям, аз -яхнала таткото  Joy и бебчо търчи подир нас.

Офф, ние не можахме да акаме през деня, и сега тука от три и половина до четири плака. Чудя се дали мога да му дам вода от накиснати сини сливи. На мен това ми помагаше като бях бременна.

# 204
Здравейте от нас,как издържате на тия жеги   sweating  ние излизаме към 9ч.,прибираме се в 12ч. и после чак след 17:00ч. излизаме.................голям мор е (а пък все сме недоволни)
гледам,че пишете кой на колко години е ,ами аз съм каката  вече на 30,а пък моя септември ги прави 29г. amiiii 
Танина   на мен миналия месец ми тече един ден,ако въобще това беше цикъл,сега ще чакам включване този месец(вчера ме болеше корем,като пред цикъл) пък ще видим,на някои деиствително не им идва докато кърмят   newsm78
buble   приятно изкарване при мама,друго си е при мама  newsm68 поне ще си починеш..........
айде аз отивам да гледам един филм на ужасите   smile3508
лек ден ви желая!

# 205
Годината е на Огненото Куче - не знам какво означава.
Аз съм Дракон а тати е Вол.
Честито на празнуващите Априлчета!!!
Отивам да подивявам , че днес сме сами и на всичкото отгоре от 3 през нощта не иска да спи - гука, смее се и ако не му обръщам внимание реве!
Целувки на всички и приятен ден!

# 206
Благодаря ви момичета за пожеланията.  Hug  Hug  Hug
В това хубаво време всички сте по разходки и няма никой тук.
На нас ни е тръгнало на рожденни дни, че дори и по 2 на ден, но днес вече сме почивка.
Празникът на Люс мина невероятно - на децата много им хареса, но на майките и татковците им се надуха главите - то беше викане, дърпане, каране за играчки, заливане със сокове, мацане с торти. Въпреки лудницата аз съм щастлива, защото всички деца се забавляваха невероятно. Най- пострадалият от цялата дандания беше Йо, защото цял ден не можа да се наспи горкичкия, но през нощта и вчера през деня си навакса.
Енвия, все забравям да те питам как се държи вашият батко с Вили.
buble, приятно изкарване във Велинград - при мама винаги е добре. Като малка съм ходила там с нашите на почивка и много ми хареса, сега не знам как е.
Кенгуро ползваме мноооого рядко, но пък в шезлонга прекарваме страшно много време.

# 207
Здравейте и от нас с Ради! Laughing
Опитвам се да ви чета редовно,но с писането ми е малко по-трудно...
Честито на празнуващите днес Априлчета!
А сега по темите:М ми още го няма,но не ми е мъчно за него.
За годинките- и двамата сме на 27,почти 28
,аз съм малко по-голяма, с 3 месеца.
Излизаме преди обяд,като гледам най-късно в 12 да сме се прибрали,че е голяма жега.А вечер след 18 часа сме пак на линия.
В момента ползвам памперси Теско и съм много доволна.Вземам си ги на бройка,по 26 стот.Издържат дори и през ноща.
Все още нямаме кенгуру,но пък повечето време е в шезлонга и мисля че там му е добре,стои си и оглежда наоколо.
Засега това е,че се събуди и ще се храним...

# 208
Каква пустош е тук...  dontknow Едно такова тииихо, тиихо...  tiptoe
Но нека, нали това искахме - топло време за разходки! Flowers Sunflower

Леси, много са ти хубави юнаците на новите снимки!  Hands Clap
Пепи се държи изключително добре с Вили.  dancing Много я гали и целува, но много внимателно и преди това все пита, дали може. Говори й, показва й играчки, разлиства пред погледа й книжки. Все иска да помага - да подава шишето, да полива при къпането и най-вече да подбира памперса според картинката му. Когато тя плаче той често й казва - "Вили, не плачи - бати е тука!". Досега няма нито капка ревност в отношението му спрямо нея и дано така да си остане по-дълго време. Днес го слушам да й обяснява, че вместо нея ще напише писмото до Дядо Коледа, за да получи и тя някакъв подарък.
При вас как е? Но вашата разлика е по-малка!

Двойна брадичка имат ли вашите бебоци, когато ги държите на ръце с подпряно гръбче - не мога да обясня точно позата, но мисля, че се сещате? Нашата пухкава мома има!  reverance Но и брат й имаше, а сега е един клечо станал. smile3540

# 209
Честито на празнуващите днес  bouquet

Танина, споко, не си само ти без цикъл още. Ние сме на смесено хранене, но предимно на кърма и все още съм в очакване. Въобще не се оплаквам от това обаче, една по-дълга почивчица хич няма да ми се отрази зле.

Бъбълче, приятна ти ваканция, искам и аз!

Енвиа, ние направо си имаме гушка, ще качеш че кожата и там е повече от колкото и трябва сега, едни дипли, едно чудо...

Общи условия

Активация на акаунт