Все забравям - знаете ли каква зодия са нашите априлчета, според Китайския хороскоп?

Две години разлика имаме. Аз съм близнаци, той Везни, като майка ми и двамата понякога ми лазят по нервите 
И се мацахме с олио за да стават по лесно масажчетата, и накрая си намерих и бюбхен олиото, беше останало още малко от родилния, и си го намазах и с него, и ми замириса на страшно готино
Направо се надъхах да му ги правя всеки ден тези упражнения. В книгата пишеше, че е хубаво докато стане на една годинка, но може и до към 6 месеца. Само дето се знам каква съм непостоянна
и предполагам, че няма да съм много стриктна с изпълнението, но все пак тука поне една седмица ще го занимавам. И след всичките мъки, горкото заспа не като къпано, ами направоо
прибели комбалите и заспа на място
, без да ползваме биберона както обикновенно правим
". Той е съгласен, но все пак да поизчакаме малко. Казват, че колкото повече се чака, толкова по-трудно се навивал човек после. 
. Не че нещо разбирам от тези китайските, ама си представям, аз -яхнала таткото
и бебчо търчи подир нас.
ние излизаме към 9ч.,прибираме се в 12ч. и после чак след 17:00ч. излизаме.................голям мор е (а пък все сме недоволни)

поне ще си починеш..........

Едно такова тииихо, тиихо... 

Много я гали и целува, но много внимателно и преди това все пита, дали може. Говори й, показва й играчки, разлиства пред погледа й книжки. Все иска да помага - да подава шишето, да полива при къпането и най-вече да подбира памперса според картинката му. Когато тя плаче той често й казва - "Вили, не плачи - бати е тука!". Досега няма нито капка ревност в отношението му спрямо нея и дано така да си остане по-дълго време. Днес го слушам да й обяснява, че вместо нея ще напише писмото до Дядо Коледа, за да получи и тя някакъв подарък.
Но и брат й имаше, а сега е един клечо станал.

Препоръчани теми