Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 564
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Вени-Ние сме въздържатели Embarassed.Още нищо не сме правили.Пробвахме 3 пъти,ама то ако ме видите,ще се чудитре как съм родила.А то раждането си беше по-приятно.Абе аза съм като девствена монахиня CryМисля дая отида на док ,че още не съм била на контролен преглед Thinking
а това което пиша го знам от въпросните женора.А наскоро една позната ,която кърми бебето си до 9ти месец,ми каза ,че като било на 5 м бебето й дошло...Така ,че М не значи ,че спираш с кърменето.Аз все пак се надявам да не ми идва де baby_neutral
Днес времето става за излизане.Айде да яхаме метлите
Вени-все искам да ти кажа "изпреварих те",защото нали се оплаквахме и двете  по едно и също време,ама аз взех ,че родих тогава деhahaha.Това е  в кръга на майтапа  bouquetпросто съм запомнила ,че се бъзикахме дали няма заедно да раждаме Hug
Цачи-то знае ли се.Всеки може да чете форума

# 136
Оххх,май са сто вида тия Хъджиси.НА моя е един бебок,който си играе с некви купчета или нещо такова.Отдолу пише Хъджис ,после пише суперфлекс и онещо като номер май 3/5-9кг 60 бройки.Май наистина са  много различни.а горе пише Флексибъл и 2 анимирани бебовци разтягат 1 памперс hahaha
Както и да е.Много са добри тези Peace
Ние излизаме милички.До после Peace

# 137
тва трябва да си мазохист да го четеш ако не си майка Mr. Green
ако обаче някой има такова търпение да преживее всички теми дето ги обсъждаме - евала нека се обажда - вече ще е с достатъчно промит мозък Peace

# 138
Добро утро и от нас с Алекс Hug

Вени, при мен сексуалното желание е на максимум Laughing Стига и време и сили да ми оставаха..ехеее Crazy Ние също се кърмим - но под режим, лохиите ми спряха късно - към 50ия ден, още цикъл нямам, че и това остава #2gunfire малко почивка няма ли да има  newsm78

Аааа, Нуни,  Joy hahaha и аз искам 3 деца, ама таткото нещо се дърпа засега - беше казал - ако е момиче - толкова hahaha ако е момче - може още едно - та се моля на близнаци за 2рия опит hahaha Joy (и ако пак са момчета, ще е шоу) .... нооо с Цачи ще го обмислим хубаво и ще го планираме да не е така, нали мила:)

Ей, невроятни стихотворения, Цачи! Супер, така настръхнах, докато  ги четях...

Карате ме момичета да размисля за спиралата, определено искам още едно дете поне и то скоро, тъй като аз съм на 27 вече, а тати е на 35 Embarassed...няма време за кога да чакаме...май и ние ще си караме на кондомчета тогава

Цвети, зариби ме с тия Хъджис - ще ги пробвам май Grinning

# 139
Роси, аз мисля 200 лева да ги похарча според нуждите, а не за нещо за спомен. Ще отидат за стол за храненене или нещо от сорта.
Кърмя на поискване и М-то го няма Wink

И на мен тестостерона ми беше в повече навремето, но се изразяваше в ужасна кожа. Още си се боря с нея, но най-големите проблеми се решиха точно с хапчета. И тъй като тогава си правех редочно хормонални изследвания, си мислех че и сега предписват хапчета след такива newsm78

# 140
тва трябва да си мазохист да го четеш ако не си майка Mr. Green
ако обаче някой има такова търпение да преживее всички теми дето ги обсъждаме - евала нека се обажда - вече ще е с достатъчно промит мозък Peace
Цачи, супер си!Страхотни творения PeaceИ ти благодаря за милите думи Hug

Карате ме момичета да размисля за спиралата, определено искам още едно дете поне и то скоро, тъй като аз съм на 27 вече, а тати е на 35 Embarassed...няма време за кога да чакаме...май и ние ще си караме на кондомчета тогава

Сминсчо, и ние сме на този хал-аз на 27 почти, а той на 36 след месец.

# 141
Роси, ние просто ги сложихме тези 200 лв. при другите парички...не сме ги отделяли да кажем - ето с тях ще купим на бебо...просто от каквото има нужда за момента

Филипче, живот и здраве да е после заедно из някоя отчетна темичка на бременните hahaha ще вземем и Нуни  bouquet

# 142
Привет и от мен! Grinning
Аз продължавам да се мъча с тъпата си запушена гърда и вече взе да ми писваааа...  #Cussing out Снощи имах 38,4 Т, а днес 37,3 Т. Изчетох всичко в кърмаческия по проблема и сега прилагам различни методи за отпушване.

Свят ми се вие на моменти и ми се повръща. Дори си мисля, да не съм забременяла пак...   SickShocked Ама няма начин, то почти няма от какво...  Wink От преумора и ниското ми кръвно ще да е...

Хайде пак отивам да слагам компреси, да масажирам и да цедя тъпата си гърда... Ако до следобед не ми падне Т, ще ходя на лекар, че развих фобия към висока Т.

Цачи, браво на теб!   bouquet Какъв талант сме си имали тук,а! Heart Eyes

# 143
envia, ако наистина е запушен канал - опитна акушерка може да го отпуши!
Дори да не познаваш - бутни на някоя да го оправи - че иначе ПРОБЛЕМ!
И ако не се оправиш и днес - бегом! на лекар Peace

# 144
Здравейте и от нас Hug
Филипка супер, че всичко е минало гладко и не се е наложило да има интервенции Hug Ама как може да има такива лекари ей #Cussing out

tsachi, ама ти си голяма поетеса, страхотни са стихотворенията Peace

Аз кърмя още и нямам М, надявам се скоро да не идва Simple Smile

А тези 200 лв дето взех отдавна отидоха по предназначение, не съм ги предвиждала за нещо специално, просто за текущите нужди на бебо отидоха, ама аз и отдавна ги взех де Simple Smile

Лак за нокти и аз не слагам, ама то е защото нямам нокти, все ги режа заради бебо.

Бабълче, и на мен ми се вие свят от време на време, но аз съм свикнала с такива екстри и не обръщам внимание, то с мойто кръвно дето я го има, я го няма ... и малко ако не съм се наспала и пак така става.

Зарибихте ме с тези папмперси и аз все се каня да пробвам, ама трябва да видя къде ги има, че последния път като ходих в Метро не се сетих да купя, а в Била ги няма Sad

# 145
И аз парите ги наместих - не за нещо специално. Помня, че му купих албум за снимки и каната за вода ама другите сигурно са отишли за пампи и АМ, дрънкалки и някоя дрешка.
Ааааааааааааа да! и Юнга за кухнята купихSimple Smile
Мацета, на 18 - в неделя е ден на татито! Аз мисля да го изненадам и да му купя едно кенгуру щото е много навит. После ще му гледам сеира де Mr. Green
Ама ще го отбележим!

# 146
Забравих да питам - кърмачка може ли да пие парацетамол за Т? newsm78
Но все си мисля, че може, щом бременната може... Thinking

# 147
envia, може Peace в панадола за деца има парацетамол

деси, като отвори дума за Метро
- там пускат ли с кошници с бебоците? някоя мама ходила ли е? newsm78

# 148
Забравих да питам - кърмачка може ли да пие парацетамол за Т? newsm78
Но все си мисля, че може, щом бременната може... Thinking
Може, може, аз пих като имах същия проблем с гърдата, педито каза, че няма проблем, даже ми препоръча.

# 149
деси, като отвори дума за Метро - там пускат ли с кошници с бебоците? някоя мама ходила ли е? newsm78
Ами незнам, ние ходихме без бебо, бяхме в гарнизонка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт