Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 336
  • 785
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И на мен ми направи много лошо впечатление как продукцията се меси в отношенията между фермерите. Ами тя Росица сама си каза какво е направила, не е крила, не е лъгала. Защо си избраха определени хора, които да изгледат записите и да разказват после?
Лили си била сменила мнението за Роси след сутринта, Милена върви и си хули сама... Май се опитват да изпъкнат с "човечност" на чужд гръб.
Разговорът между Роси, Сашо и Дидо ми беше интересен, но трябваше да дадат повече.
Алексндра не ми хареса с две неща:
1. Позволява си да се подиграва на Сашо по доста грозен начин
2. Обсъжда задника на женен мъж и още по-лошото пред камери с ясното съзнание, че съпругата на този мъж ще види какво са си говорили

Накрая ми стана смешно как като коментираха кой има най-хубави ръце, когато Александра спомена Дидо, той си махна ръкавицата, която носеше Simple Smile

# 151
И аз не мисля, че Росица е непобедима, пък ако ще да треперят от нея. То и от Христина трепереха, пък я би една Лили. И близначките уж бяха яки, а ги отнесе Радка, дето пита какво да прави. Радка наистина си подреди игрите правилно, ако се беше концентрирала на четвърта игра, уестминистърката направо си заминаваше.

Много хубаво писмо на Радка. Съгласна съм с коментарите, че да видждаш доброто у хората е много хубаво качество, много по-хубаво от агресивната амбиция, да речем.

Изумена съм колко нормално се възприема смъртта на животно просто ей така - голяма работа, един заек умрял. То тя не искала, сбъркала, ама поела отговорност. Как точно пое отговорност? Ходи да се рови в книгите, само да докаже правотата си, вместо да наведе глава и да си признае, че е сгрешила. Дали е убила зайчето или не, можем само да гадаем, но реакцията ѝ беше отвратителна. Едно "извинявайте" не можа да ѝ се откъсне от сърцето дори. И какво значение има дали преживява тежък момент или не. И на Роман не му е леко, ама не бута зайци по чувалите. Милена добре го каза, отглеждат се за храна, но това не значи, че трябва да се проявява жестокост при отглеждането. Прав беше и Дидо, зайчето не е играчка, и то душа носи. Кой, по дяволите, разнася животно насам-натам и го храни с "чакай да видя ти това ядеш ли го"?!

Не разбирах защо не я харесват фермерите, тази вечер видях защо. Безочлива, арогантна, безпардонна. Ваня съвсем добронамерено се опита да ѝ подскаже, че отблъсква хората от себе си, но Росица отказа да се вгледа в себе си. Че какво ѝ има на нея, те другите са се наговорили да я игнорират! Не изплиска, ами направо обърна легена.

Дожаля ми за Роман. Евала, че запази мълчание и не осребри историята си.

Александра не ми хареса никак. Откъде тази увереност, че точно храната е убила зайчето? Пропуснала ли съм кога е станала експерт по отглеждане на зайци или пък някой от предаването ѝ е подшушнал?

# 152
  • София
То тя не искала, сбъркала, ама поела отговорност. Как точно пое отговорност? Ходи да се рови в книгите, само да докаже правотата си, вместо да наведе глава и да си признае, че е сгрешила.

Ами тя самата си го каза: "Поемам отговорност." Не е спорила, не е лъгала, но всички ѝ се нахвърлиха в замяна. Ами за мен е отговорно когато сгрешиш точно книгата да отвориш за да се поправиш и научиш. И естествено, че като са ѝ я навирали в лицето да я чете, тя има право да върне жеста.

# 153
  • Варна
Съвсем удобно водещите яхнаха вълната  .Нали трябва да направят интрига, да е интересно, пък няма значение за чия сметка и тук, на секундата се проявиха тъпаците.

# 154
  • София
Епизод от 21.10.2018 - директен ЛИНК

Епизод от 22.10.2018 - директен ЛИНК

# 155
  • Варна
Милена каза, че кюспето е убило заека заради мазнината в него. "Заека не трябва да яде мазнини" каза всезнайката.
Пък според гугъл хора отглеждащи зайци пишат "С най – голямо значение за нашата зайцевъдна практика има слънчогледовия шрот, който може да се дава в по – големи количества на бременни и кърмещи зайкини, а също и на растящи зайци. "

Как и защо умря зайчето няма как да знаем. Случилото се след това беше трагикомично.

# 156
Със сигурност заека не умря заради храната.Мъртвия беше в дясната клетка, този, дето Росица го носеше от лявата.Ако е бил умрял от стреса ,щеше да е в лявата клетка .Лежащ заек наподобява умрял.Милена за пореден път доказа, че не е наясно с този въпрос-кюспе не се давало, мазнини не се давали, само гранули.Който е гледал зайци знае за какво става въпрос.Заека беше вкочанен, за това е нужно време.Росица каза, че поема цялата отговорност,но това явно не беше достатъчно.Заради това отиде и провери в книгата, и се оказа права.Много деца и възрастни хващат и носят зайците точно по точи начин, въпреки, че не е добре.
На мен ми е интересно, че хората се възмущават повече заради заека, без да са наясно какво точно се е случило,отколкото от поведението на Роман спрямо Лили предната седмица-определено има сбъркано, той също не се извини.
Нямаше проблем да се заколи преднамерено животно,защото някой не беше доволен с шушулките, обаче сега е проблем.Росица след двубоя каза, че маските сега ще падат.Така и стана...
Александра няма какво да коментирам- ЦРУ ряпа да яде....
Милена-тотално падение...
Роман не го харесвам от началото...Сега май ще е новата звезда....

# 157
  • London
Нищо чудно и продукцията да е лизнала някой заек и после да са разменили с някой жив, за да има драми, циркове и рейтинг са способни на всичко. Пълна пародия.

# 158
Нищо чудно и продукцията да е лизнала някой заек и после да са разменили с някой жив, за да има драми, циркове и рейтинг са способни на всичко. Пълна пародия.

Точно това и аз коментирах.Колко му е да сменят заека, важно е рейтинга да се вдига и драмата да тече. Че сега без Христина и Радка ще е скука.

# 159
Не са ги разменили,но направиха от дреболия - голяма трагедия.Виня продукцията,които за пореден път се показват колко бигбрадърски са всъщност.Тези приказки за "най-народното,най-образователното реалити шоу.." хич не ми минават.
Апропо, като убиха яренцето,всички доволно ядяха и пиха на масата.Долни лицемери.👎

Александра,пак ще кажа,е едно много лукаво същество.За мен,всяка нейна приказка и всяко нейно действие е премерено и с цел.Аз пък искам да я видя на дуел и тогава да се обяснява кой,какви леки съперници има.Седейки на пейката,много сме силни и можещи..

# 160
  • Sunshine state
Много грозно ми стана как всички се нахвърлиха върху Росица заради заека, който в край на сметка може и от студ да е умрял. А и от храната да е.. Такова разследване, такава реч от страна на Андрей.. Аз смятам, че някой от продукцията им е казал за Роси и заека, понеже прекалиха със задълбаването - помня, че имаше и болна кокошка и с лека ръка й резнаха главата, а тук чак погребват заека. И какво толкова жестоко е направила Росица? Като изгледаха видеото, Ваня,Алекс и Нури бяха едва ли не в шок, че гушкала заека?! И аз съм расла в града, и ако никой не ми каже, и аз ще искам да ги гушкам. Гледали сме зайци, но съм била малка и не помня почти нищо. Грозно беше всичкото това. Умират си на яда, че Росица е силна и е още в играта. Ваня особено. Как само й говореше на чешмата, че никой не си говорел с нея.. Ванчето тя, колко е злобна само, окрилена от глутницата. Иначе има да мишкува..Пфу! Дори и Дидо ми падна в очите покрай цялата история. Росица ми е по-скоро неутрална, но това което направиха, беше нечестно.
Дълго стана, извинявам се, но се ядосах.

# 161
Още повече ми опротивя Росица. Не толкова заради това, че с неадекватното си поведение уби зайчето, а заради липсата на реакция след това. Аз лично не видях да се чувства виновна или отговорна. Думата "съжалявам" всеки може да я каже.
Като не може да пие, да си кротува.

# 162
  • Другата България
Големи драми, голямо нещо. Добре, че е Росица да им обира негативите на всички комплексари 

# 163
Ама ние не знаем от какво е умряло зайчето и дали наистина Росица има вина.Не я оправдавам,смятам,че няма работа при животни,ако не знае как да се грижи за тях,но пък и този другарски съвет е много грозен.
Ако беше някой друг дали щяха така да се нахвърлят?

Напротив,пое цялата вина.

# 164
Оффф, само Хорейшо остана да викнат да направи пълно разследване на местопрестъплението.

Общи условия

Активация на акаунт