Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 329
  • 785
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Предполагам заради начален стадий на разложение или ако има някакво съмнение за болест.

# 136
  • DE
Освен Александра и продуцентитИ се подиграват с Алекс. Мижитурки ooooh!

# 137
Богат епизод беше.
Видях една много наранена Росица, застанала на кръстопът. Уморена и гневна, затворена в собствената си клетка, затова хапе наред. Брани достойнството си, понякога без нужда. Не я харесвам, не я понасям, но много ми дожаля. Не искам да предполагам какъв живот живее, за да се докара до тук. Надявам се да намери отговорите, които търси, за да продължи напред.
За гафа със заека- пресолиха. Нормално е, предвид изолираната среда, всяко нещо се преекспонира. Продукцията яхна вълната, недолюбващите Росица се възползваха на макс и сътвориха голяма драма. Единствено Дидо изрази позицията си по що-годе човешки начин. Милена, Александра...чак не ми се коментира.
Лили запя "Повей, ветре".
Кофти стечение на обстоятелствата за Росица, макар че можеше малко да наведе главата. Нещо тотално сбъркано в реалния живот, обаче я кара да се държи по този начин. Мисля, че не е въпрос на характер, а на оцеляване.

Радилена - бих искала да я познавам. Може да е недодялана, наивна, хаотична и прочее, все тая. Голяма душа е, незлоблива.  Да откриваш доброто у хората е безценно, с възрастта все по-малко ми се удава, за сметка на циничността.

Роман, някой видя ли го това момче? Как се разплака, заради разговора по повод самотните празници. Сви ми се всичко. Респект за стоицизма, който проявява и все пак, дано изпусне малко пара контролирано, за да не изригне спонтанно в един момент /за мен случката с Лили беше такъв/.

Александра стремглаво лети надолу. Има един дразнещ даскалски маниер, който ме вбесява.

# 138
  • София
Катрала, за теб може да е едно и също, но за много хора не е и няма нужда да се обясняват. Убийството на животно за храна е много различно от това да си направиш кефа и защото си пиян, не е нужно човек да е вегетарианец, че да прави разликата.
Всъщност хората в началото ѝ казаха, че няма проблем, случва се, ако беше навела глава, щеше да мине и замине. Моето мнение е, че тя ги провокира с поведението си.

# 139
  • Вестерос
Не мисля, че й е правило кеф. Тя нямаше идея, че може да му стане нещо. И да беше навела глава, те не я харесват, щяха да продължават.

# 140
Ами тя не е много за харесване Росица, непоносима е.
Защо ли ѝ е да се доказва пред мъжа си? Нищо няма да постигне според мен, ако наистина затова е влязла.

Не мисля, че другите жени се страхуват от Росица чак толкова, та тя победи възможно най-слабите жени дотук.

# 141
  • тук и там
Голям филм беше със този заек..Първо -кадри със музика като за психо трилър,докато Росица хваща заека,после голямото разследване,разкриване на "престъпника" и накрая-другарски съд.Това със водененто на хора да гледат видеото беше върхът!!! Както и да е -след тези мили сценки,аз  започнах да харесвам повече Росица.Сценаристите и продуцентите,(ако четете тук)по-сериозно малко следващия път,моля ви..

# 142
Хора, не преувеличавате ли малко? Всички треперят от Росица, била непобедима... Ако Радка-ШмаДка си беше дигнала знаменцето навреме, Роска заминаваше за Острова. Няма непобедими!
Ще го кажа пак, излишно беше това лигавене със животните, прасетата квичаха ужасени, кокошките и те не бяха много на кеф, зайчето пък... И сега трябва да се убедя, че Роси, в самотата и ранимостта си почувствала нужда от близост и отишла да награби прасетата? В смисъл, вие сериозно ли? Пълно лигавене за пред камерите, така изглеждаше в моя телевизор Simple Smile

# 143
Хора, не преувеличавате ли малко? Всички треперят от Росица, била непобедима... Ако Радка-ШмаДка си беше дигнала знаменцето навреме, Роска заминаваше за Острова. Няма непобедими!
Ако на Радка- Шматка, продуцентите не и бяха казали какво да прави със знаменцето, сигурно още щеше да зяпа в сандъка и да пита" какво да правя"

# 144
Ако на Радка- Шматка, продуцентите не и бяха казали какво да прави със знаменцето, сигурно още щеше да зяпа в сандъка и да пита" какво да правя"
Да, но времето, за което взе играта пак си оставаше по-добро

# 145
Росица ми е фаворит сред жените. Да не кажа изобщо. Силна и борбена жена. Евала. Някой хора се плашат от такива хора и особено ако са жени. Мен ме радват.

# 146
Да, но времето, за което взе играта пак си оставаше по-добро
Да ама не.Катоя знаем каква е можеше поне 2 минути да се чуди сега какво трябваше да прави

# 147
  • тук и там
Ми то е крайно време да спрат да вкарват елементи със "тука има" “тука нема" във игрите..Забавно е,ама от къде на къде -късмета ще има определящо значение.

# 148
Симпатични са ми : Росица, Симеон, Калоян, Дидо.
Антипатични - Георги и Ваня.
Всички други са ми безразлични.
Стискам палци на 4-мата ми фаворити!

# 149
  • инфантилно и разглезено хлапе
Много нагласено обвиниха Роси според мен.
Мъртвият заек беше вече вкочанен, когато го вадиха, може да е умрял още от вечерта. Обаче понеже ги е яд на Росица, че е силна и спечели и всички се нахвърлиха върху нея.

Общи условия

Активация на акаунт