Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 325
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
Сашо не ми се вижда пъргав в игрите , при евентуален дуел с някой, Сашо ще е навън
Наистина е бавен Сашо.

# 121
  • София
Всеки трябва да се защити с доказателства, на Росица не й дадоха аутопсия на заека. Малко като другарски съд  се получи. Напълниха гащите след снощи, това е проблема.
И защо е нужна аутопсия? И двете неща, които направи са достатъчни, за да убият заек, дори и да не е умрял от това, в което се съмнявам, поведението ѝ не е по-малко осъдително. Явно не държи на алкохол, едва ли трезва би го направила, затова и не смятам, че едно смирение щеше да е достатъчно.

# 122
  • гр.София
Харесвам такива непопулярни личности- Росица е голямо говедо, ама аз предпочитам говеда пред патки.
Явно е много дразнеща щом всички скочиха против нея. Истината е, че много се страхуват. Страховита жена е тя. И мъжете треперят.
ПП. Не харесвам Роси, но ме дразнят сценаристите как изкуствено настройват публиката срещу нея. По- ми е дразнеща Ваня, ама нейсе.

# 123
Наистина не мога да разбера този "другарски съд", който ми се вижда някак си тенденциозно направен. За Росица какво да кажа - понякога се случва, когато си наранен, когато душата ти страда, когато си физически и психически преуморен, алкохола да ти повлияе повече или по-малко, да се почувстваш самотен, да ти се поиска нечия близост.... И може да плачеш, или пък да поискаш да гушнеш едно мекичко и топло зайче.... Не се наемам да съдя, а и не може да се каже точната причина за смъртта на това животинче. Интересно ми е обаче, дали в менюто им в следващите дни няма да се появи и заешко /не от това, от другите, иначе за какво ги гледат/.

# 124
И на този фон, писмото на Радилена. Това колко от нас го забелязаха? И отбелязаха? Иначе масово беше дъвкана и наричана как ли не,не останаха не отбелязани по сто пъти всичките й негативи. Особено от някои потребителки, които сега подкрепят силно Роси. Защо хубавото остава в сянката на интриги и скандали?

# 125

Всеки трябва да се защити с доказателства, на Росица не й дадоха аутопсия на заека. Малко като другарски съд  се получи. Напълниха гащите след снощи, това е проблема.
И защо е нужна аутопсия? И двете неща, които направи са достатъчни, за да убият заек, дори и да не е умрял от това, в което се съмнявам, поведението ѝ не е по-малко осъдително. Явно не държи на алкохол, едва ли трезва би го направила, затова и не смятам, че едно смирение щеше да е достатъчно.

Защото обвинения на база косвени доказателства не вървят. Може да са достатъчни, но причината да е друга. Гледала съм зайци и знам от какви глупави неща могат да умрат. Търсят си повод да насочат омразата към някой, след като Христина я няма.

# 126
И на този фон, писмото на Радилена. Това колко от нас го забелязаха? И отбелязаха? Иначе масово беше дъвкана и наричана как ли не,не останаха не отбелязани по сто пъти всичките й негативи. Особено от някои потребителки, които сега подкрепят силно Роси. Защо хубавото остава в сянката на интриги и скандали?
Аз отбелязах че е написала чудесно писмо.

# 127
Ако беше да заколят заяка за ядене,нямаше да им трепне окото,а сега много загрижени.
На жените им треперят гащите,защото Росица ще мине през тях като експресен влак и давай,сега ни е паднало да сочим с пръст.

Александра е голяма хиена,за мен казва/прави нещата със задна мисъл,но по много хитър начин.Лили и тя преиграва,но по аматьорски.
Тази година - кастинга е абсолютен провал.

# 128
# 129
Роси може и да стигне до финала
Никоя от жените вътре няма шанс срещу нея.Те го знаят и са бесни и уплашени.
Ох със Сашо много се смях.
Гошо и Дидо- мистър задник и мистър ръце.

# 130
Аз от жените нямам любимки, обаче от мъжете си имам фаворит за финал.

# 131
  • Вестерос
Направи ми лошо впечатление как Алекс се бъзика леко подигравателно със Сашо. не ми харесва това.

Защо не изядоха заека, а го погребаха Thinking

# 132
Мъртво животно не се яде, не ме питай защо, така знам от баба ми.

# 133
Направи ми лошо впечатление как Алекс се бъзика леко подигравателно със Сашо. не ми харесва това.

Защо не изядоха заека, а го погребаха Thinking
И на мен не ми хареса Алекс.
Мъртво животно не се яде .Първо не се знае от какво е умряло.То може и да е от храната, но може и да не е.
И второ вече е мърша.

# 134
  • London
Всеки трябва да се защити с доказателства, на Росица не й дадоха аутопсия на заека. Малко като другарски съд  се получи. Напълниха гащите след снощи, това е проблема.

И каква е разликата дали днес умрял от инфаркт или утре от ножа? Абсурдни глупости, сега и ще го изядат с кеф ама иначе приказки.

Аха.. Те верно го заровиха, плашат се да не е било болно ами като са сигурни, че е била Роси виновната и си е било здраво преди храната или гушкането да го бяха сготвили.

Александра, вече се убеждавам защо ми казаха, че се вре около Гошо. На женени мъже да им обсъждаш задниците? На 25 години ходи и чете лекции и дава акъл я гледам на по-старите. Аз и 5 мин няма да я изтърпя.... Ще й кажа на 2 на 3....някои работи и ще замига на парцали.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 22:46 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт