Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 320
  • 785
  •   1
Отговори
# 105
Ми ясно, който харесва Росица, ще я защитава. Аз, например, не я харесвам. И смятам, че прекали с лиготиите си. Не че го е направила умишлено, но доста се полигави с това гушкане. Все пак камери я снимат. Той току-що Дидо много хубаво ѝ го каза. Това че искаш нещо,не значи, че е ок да го правиш.

# 106
Абсолютно тенденциозно настройват фермерите срещу Роси.
Ще им вземат ключа.И Миленаи тя кряка.
Не казвам че има оправдание.Но милеем за животното, а много лесно и бездушно тъпчем хората.

# 107
Заради тоя другарски съд Роси ще вземе да ми стане симпатична.

# 108
не гледам, но чета - Роси само на 1 заек ли е дала храна? Другите що не са умряли ако е от храна, дадена на всички?

# 109
  • London
Милена и Алекс им треперят гащите, на дуел са умрели като заека и сега мачкат, мачкат, мачкат! Мъжа ми рядко се нерви на предавания, ама е на мнение, че нищо нв е станало, само изкуствени драми.

# 110
Радилена била влюбена в Георги  newsm78

# 111
  • Mediterraneo
не гледам, но чета - Роси само на 1 заек ли е дала храна? Другите що не са умряли ако е от храна, дадена на всички?

Даже май се оказа, че изобщо не е гушкала и мачкала точно умрелия заек, та не се знае кого е хранила и кого- не.

# 112
Радка е написала чудесно писмо.

# 113
  • София
Виждам, че тук повечето са на мнение какво толкова един заек. За мен това, което направи е крайно неприятно. Баба и дядо гледат животни от години, колят ги, но винаги са ме учили, че човек трябва да се грижи много за тях и да ги уважава. Баба не спи заедно с тях с дни в периода, когато ще раждат.

Не знаех какво точно понякога ме отблъсква в Роси, но днес го видях. Токова безотговорно поведение и липса на обща култура. А и спори, да беше казала сгреших и да се приключи. Връщането с алманаха беше противно.

П. П. Умирал ми е заек от преяждане с трева, смятам, че храната е причината и за този заек.

# 114
Сега Александър и Дидо ще се състезават за фермера  Sunglasses и Дидо май ще е

# 115
Не знам кой ще стане фермер, но предполагам кой ще е женския ратай ако не спечели имунитет.

# 116
  • London
Лили е голяма лисица бе....Роси сърдиш ли се? Върти й се да не я избира на дуели, днес ми стана ясно. Хората са такива мишки....

Росица и да е ратай ще изкара всяка от жените. Да му мислят другите.😂

# 117
Росица е арогантна и гледа на другите от високо, и не се държеше добре с никои от животните, пияна жена на възраст, пфффф.
Който и да стане фермер ще съм доволна.

# 118
Всеки трябва да се защити с доказателства, на Росица не й дадоха аутопсия на заека. Малко като другарски съд  се получи. Напълниха гащите след снощи, това е проблема.

# 119
Сашо не ми се вижда пъргав в игрите , при евентуален дуел с някой, Сашо ще е навън

Общи условия

Активация на акаунт