Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 31 343
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
  • London
Много нагласено обвиниха Роси според мен.

# 91
И аз не бих я обвинила, още повече че тя ще поеме вината си, а и не се знае от какво точно е умрял заека.
Но другите и без това не я харесват, а сега сигурно ще я сдъвкат.
Няма да гласуват за нея в избора за фермер това е сигурно.

# 92
  • DE
Гледали сме много зайци, но не знаехме, че умират от страх newsm78 Точно от фуража който му даде е. Но тя май сложи и на другите от него Thinking

# 93
Да ви имам и логиката .За един заек такава драма, точно защото не я харесват.Все едно никога фермер не е правил грешки.Я се осъзнайте малко!

# 94
Много нагласено стана...

# 95
  • Пловдив
Е то па голямо важно, че един заек умрял... Кой знае какво станало. Но има хора, ровят ли ровят да търсят грешки.Иначе Роси очевадно се чувства недооценена от мъжа си, явно нещо я кара да се чувства втора ръка, а може 7 друго да има, но е факт, че не е точно щастлива. Ще видим дали въобще ще каже нещо повече.

# 96
  • Mediterraneo
Умират от страх зайците, факт. Пръскат им се сърчицата, и аз така знам.
Няма да се класира Роси, категорично. Те така не я харесват, сега като им умори заека, съвсем.
Не съм сигурна, че от фуража е умрял. Никой не може да бъде сигурен, та да обвиняват Росица! Да му направят аутопсия!

# 97
Баш от страх си е умрял според мен

# 98
  • London
Дошло му времето хайде....да нв му е скършила врата, че да каже някой как и защо. Теории. Тая Алекс голяма патка, на един дуел не е била, ама седнала да говори, че Росица имала лесни противници по дуели. Тя тази на първия дуел е аут ама приказки за околните. Мъжа на Росица изглежда някак по-несъсипан.....нищо чудно да я кара да се чувства едва ли не зле заради визия или нещо от сорта. А може и да й изневерява, пренебрегва....нещо такова ще е.

# 99
Поредния другарски съд срещу Роси.Ще рече човек че е извършила предумишлено убийство, дълго и предварително планирано.
Да, Роси беше пияна, да сгреши, но нужно ли е такова отношение към човек.

# 100
  • София
Абе на пияна глава човек какво ли не прави. Това не оправдава Росица, но много неприятно ми стана това водене на този и онзи да гледат записи. Това не е другарски съд. Сори, ама беше тъпо от страна на опосумите.

# 101
  • DE
Също така заек не се държи за ушите, но това нейното е от незнание. На всеки може да се случи.

# 102
  • Mediterraneo
Бахти тъпотията, верно! Не е истина какъв цирк спретнаха заради един умрял заек! а съвсем скоро клаха яре!
Не, нищо не оправдава Росица в отношението й към животните, но това гледане на видеото и целия разговор беше мега тъпо!

# 103
  • гр.София
Много ми опротивя тази Алекс. Другарски съд ще ми организира.
Роси поне нахрани животните, а другите какво направиха?

# 104
  • Пловдив
Намериха един враг, един случай и дай да трупаме точки пред зрителите на неин гръб. Грозно е! И неискрено! Ама хайде холан, все светци се събрали.

Общи условия

Активация на акаунт