Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 427
  • 785
  •   1
Отговори
# 255
Винаги има причина за масовото нехаресване на този или онзи. И не смятам, че нехаресването на Росица се дължи на страх у останалите от нея, не. Според мен ги отблъсква с отношението си към тях.

# 256
  • London
Тя и Алекс е търпяла насилие, ем умна и тя уж.
Умна, умна...колко да е умна? Междувпрочем, в лицето на Сашо мисля, че щеше да намери предан човек, който никога не би й посегнал, но човек сам като си бяга от късмета...и като търси големи задници, големи задници намира.

Алекс, изглежда умна на приказки....след 10 години ще си покаже умна ли е, не е ли. По семейството, което е изградила, кариера, лични постижения. То не е само да имаш някакъв читанков запас в главата, нямаш ли нещо постигнато на практика си оставаш един дървен философ.

# 257
Ето ме, наваксах си , изчетох ви. Ама голямо писане за този заЯк. И мен ми стана жал за животинката. Няма какво да коментирам, всичко сте казали.
Искаше ми се Радилена да остане, много ми е забавна. Да ,ама Росица си е машина , направо я отвя.
Хареса ми и Сашо фермер, ще е педантично.
И аз ЖДНБ Жоро хубав мъж, за мен хубав беше Дидо преди на оплешивее и сега Симо ми е сладко секси нещо.

# 258
Винаги има причина за масовото нехаресване на този или онзи. И не смятам, че нехаресването на Росица се дължи на страх у останалите от нея, не. Според мен ги отблъсква с отношението си към тях.
Напълно подкрепям! На няколко пъти тук се писа от потребителките, които харесват Росица, че ако бил някой друг, нямало така да му скочат. Точно тук е ключът за палатката. Как пък все на нея? Световен заговор срещу Роси ли има, що ли?

# 259
  • London
Явно на мен ми има нещо сбъркано, но грам не мога да гледам на участниците в такъв план - влюбвания, захласвания, задниците им, ръцете им, не знам си какво още.

# 260
Не е все на нея. Преди беше на Хриса, Радка също са я освирквали. Дойде ред на Роси, щото е просто на ред някой да бъде захапван. Когато се обединяват да хапят/ритат по някой, глутницата се чувства силна.

# 261
  • Варна
Напълно подкрепям! На няколко пъти тук се писа от потребителките, които харесват Росица, че ако бил някой друг, нямало така да му скочат. Точно тук е ключът за палатката. Как пък все на нея? Световен заговор срещу Роси ли има, що ли?

Не,просто е опасен противник и трябва да я махнат и понеже нямаха до сега причина, мълчаха и се облизваха доволно, обаче видиш ли, едно зайче починало незнайно как и ето ти виновната и зла Росица.

# 262
Жоржиньо явно масово го харесваме. Омъжени, моми, всичко пада подкосено от неговия чар Simple Smile) Бряя! То бива каризма, бива чудо, ама който си го има - има го. Ся, аз не бих му обяснявала колко му е голям задника, но примерно бих рекла: "Абе, ти знаеш ли, че имаш страшшни очи." И дотам разбира се. И така, по-под сюрдинка, че да не му образувам некви проблематики.
Пък колкото до нехаресването...Забелязала съм, че когато човек се чувства по принцип недооценен от половинката си, сякаш и в отношенията му със всички останали му избива тази неудовлетвореност. И дори да не е много явна, хората я надушват и се конфронтират. Или просто го отбягват. Особено пък ако е попаднал в някое гнездо на оси, може да получи ужилвания от много страни.

# 263
  • London
За мен винаги от първостепенно значение в играта е един играч да е минал през всичко и да се е доказал на арената - Росица бе няколко пъти ратай, бе два пъти на дуел. А има още много време и съм сигурна, че ще мине през всичко поне още 2 пъти. Локуми, приказки, тъпотии, сълзи и тн…...са нещо, което ама грам не ме вълнува накрая като си бил във Фермата основно за да дърдаросваш и на курорт. В крайна сметка за мен на финал ходят хората, които реално са я играли играта и строили и изнесли фермата на ръце както пък е при Нури ( на него само дуела му липсва ама вярвам скоро ще може и там да блесне ). В този ред на мисли.….хора като Александра, Симеон, Калоян и Митко например са си чисти курортисти там и да ви кажа ми е все едно какъв им бил характера. За жалост и Дидо, който харесвам горе долу влиза в тая група.....като се докажат малко по-категорично тогава могат да дават оценки на Роси. Симеон къде не го хванаха, там не го биха.....обаче и той гледа ровечката Роси. Ми като един човек малко или много се справя с играта в сурови условия, не скрит зад усмивки, мазнене на околните и криене в кьошетата малко или много си заслужава евалата. Това от мен.

# 264
  • Другата България
Тъкмо щях да ви се разсърдя, че от толкова коментари за Росица никой не ме е отразил с питането за фермера, и
Мери, Радилена посочи Александър за фермер, продукцията - Дидо, а Росица се явява претендент като победител в дуела. За нея не гласува никой, и Сашо и Дидо отидоха на дуел, а кой стана фермер....проспах го..Sleeping
Много ти благодаря. Hug bouquet Значи познах за Дидо. Laughing
Сега, не съм гледала - вече стана ясно, но от прочетеното разбрах какво се е случило. Симпатизирах на Александра, след прочетеното вече не чак толкова. За Милена мнението си съм го писала, няма да се повтарям, за Ваня също - затвърждава се. И трите ги е много, ама много страх от Росица, защото се виждат на финала и реално тя им е сериозна конкуренция. Жалка история, от Александра не го очаквах, така не се трупат позитиви където и да е, не само в ТВ предаване. Винаги съм била против другарския съд и соченето с пръст, радвам се, че не съм станала свидетел на това снощи. Съгласна съм с повечето от вас за Росица - че това е внейния начин да се докаже, че не допуска хора до себе си, че си е изградила някаква стена и това ѝ пречи, че всъщност не е толкова корава, а е ранима като всеки човек. Дори и да е сбъркала, нали е понесла отговорност, признала си е евентуалната грешка, какво се очаква от нея да направи повече? Ритуално харакири? Грозно е било, и предполагам опосумите са го направили още по-грозно. Наистина по-добре е да върнат Хриса, ония сеири бяха по-предпочитани за гледане.

# 265
Чета ви с интерес и все още се чудя на някои мнения тук.
Скъпи съфорумници, постъпката на Роси е неправилна само и единственно, че на пияна глава не се прави никаква работа (причини: трудови злополуки, неадекватни реакции и трезва преценка, притъпен контрол върху силите на човек и т.н.). От тук нататък всякакво грачене и прочие другарски следственно-съдийски пози са само да пренасочат силите върху излишния и силен участник. Нека не забравяме, че открито половината ферма не харесваше Стоян в предходните сезони, но той бавно и методично показа как трябва да им се отговаря на такива ....."хора"
По темата за това кой какви проблеми има извън фермата, мисля че е добре всеки да се остави да си изживее своите драми, без излишно да се рови в чаршафите на всеки участник. Ма май съм сбъркала формата....
Поведението на Роман, ще го оставя без коментар. Която от вас дами е съгласна да бъде унижавана по-този начин от такъв индивид, нека си го подкрепя. А лично бих му се изплюла в жалката физиономия....
Георги почвам да се убеждавам, че наистина е най-хлъзгавия участник. Беше сравнил Радка с лайната в обора преди нялко седмици, но иначе яхна вълната на всеобщия протест срещу Роси и подкрепи Радка на дуела. Мъка, мъка, мъж като канара, но с душа на врабче и топки на мишка.
Александра, загуби всичко, което можеше да има като предимство от страна на зрителя с този лешоядски подход.
Продължавам да си мисля, че Калоян ще се окаже най-чистата душа там. Може да не може много неща от фермеската работа, но определено държи нивото с човешко отношение.
За Роси, последно да кажа, жалко че продължава да се гледа с злоба и завист на успели хора зад граница, които не само че показват как се прави, но и не парадират много.... в това число включвам и Нури.

# 266
Ако на Хриси простотиите бяха в стил селска чест и липса на елементарно възпитание, разхайтена работа, то постановката с Роси бе на ниво партийна интрига.

# 267
Грозни неща има във Фермата, но и форума по нищо не отстъпва.

# 268
Ами не ни поднасят чиста игра, а вкарват ББ нюанси.

# 269
Сега пък й завиждали на Росица. Grinning Явно щом не харесваш някой, значи задължително му завиждаш.
Аз пък се чудя на голямата подкрепа, която получава, до вчера четях по-скоро негативни коментари за нея. Скоро ще си помисля, че сте й приятелки/познати.

Общи условия

Активация на акаунт