Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 371
  • 785
  •   1
Отговори
# 525
Хър, Дидо мисля, че вдигна. Имаше още някой освен Роман, но не помня кой. Дали не беше Ваня?

# 526
Гошо си е драка,спор няма. НО, защо да няма самочувствие? Как така за едни било нормално това, за други не? Ей този двоен аршин винаги ме е дразнил.

# 527
  • London
Мравчица, 90% от коментарите ти са за да обсъждаш какъв бил климата в темата, какви били пишещите в темата. Извинявай, ама това не е предмет на ТЕМАТА. Само ти напомням, защото гледам трайно си го забравила.

Ама то и Жоро може да не се бие, ако се наложи, не само Симеон. То така на думи всеки може да каже всичко, като ги мобилизират половината сигурно ще дезертират, ама на приказки сме силни и вилни. Аз заради това не обичам да се говори хипотетично, нещата като се случат и са факт и имаш шанс да си покажеш реакцията реално то тогава имат смисъл, иначе празнословие.

А, такива като Роман дето не знаят азбуката са най-страшни по време на война.

# 528
Катрала, аз не твърдя,че не греша. Но моля виж и ти темата. Също и добрия тон.

# 529
Най-вероятно точно това е неговата тактика. Дори и да не е върл патриот, играе го такъв, за да спечели. Къде с хитрост, къде със сила.

# 530
Да де, и аз това имах предвид. Поне половината от тези, които вдигнаха ръка, го направиха без мисъл, по навик, защото така трябва. В реална ситуация (да пази Бог!) друго ще е.

# 531
  • Sunshine state
Ами на мен лично при него ми пречи това, че е всезнаещ и всеразбиращ. Хубаво е човек да има самочувствие, ама той филосовства на всякакви теми, дори когато и хабер си няма.

# 532
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз също харесвам Георги, но независимо от това, снощи ме издразни ужасно.

Ами на мен лично при него ми пречи това, че е всезнаещ и всеразбиращ. Хубаво е човек да има самочувствие, ама той филосовства на всякакви теми, дори когато и хабер си няма.
Точно.  Peace

# 533
То понякога това е въпрос на характер,не на самочувствие. При него не знам кое е. Комай просто повече говори,но не знам

# 534
Плюс това Георги открито си призна, че идеята за парите го блазни.
Който каже, че не го блазни, лъже като дърт циганин. Ще се емна аз да кеся три месеца в някаква ферма просто хей така от любов към родината и носталгия по селото, с някакви непознати и дразнещи хора, с които да се джанкаме по цял ден; да спя у сеното и да се чудя къде да си измия г"за. Чунким няма хиляда места из селата, дето като ти притрябва селска романтика, срещу скромно заплащане си начесваш...носталгията и готово. Дори и теорията с това как искали да се докажат на еди кой си, от един момент нататък издиша. Освен, ако не са се заблуждавали, че ще е по-лесно, отколкото изглежда. Пак има много други начини и места, където да се доказваш, и ако се справиш, ще бъдеш оценен. Та, каквото и да говорят, на мен ми е ясно, че са там да спечелят едни бързи пари. Както каза Жоржи, наградата се равнява на 3 негови годишни заплати. Толкоз по темата за амбициите и желанието за победа. Тия, дето се правят на много скромни, и те наум си броят пачките. Все едно като ходиш на работа, да не ти дреме накрая каква заплата ще получиш.

# 535
  • Sunshine state
То понякога това е въпрос на характер,не на самочувствие. При него не знам кое е. Комай просто повече говори,но не знам
Може и това да е. Мен лично ме дразни това му качество. Искаше ми се да го харесам, но не би. Иначе и аз не вярвам, че са там за едното доказване.

# 536
Що ли си мисля, че ако недай си Боже избухне война, Гошко не само че няма да нарами пушката, но и ще духне при родителите си в Германия.
Никой от фермерите нвма да грабне пушката.
И в този ред на мисли ми направи впечатление пак думите на патриот Гошо, че на България армия не и трябва щото не сме във война.
Е пи тъпо нещо не бях чувала.
Всяка държава има нужда от армия.
Ама не ние ще чакаме първо войната после ще събираме армия от мъже дето хал хабер си нямат
И нали иска силна България
Е каква ще е тая държава на която армия не и в нужна според Гошо.

# 537
  • постоянно
Джолева,
или при сестра си в Англия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Интересно ми е дали си плаща данъците въз основа на всичко изкарано като се бие в гърдите за такъв голям Българин .

Росица добре му каза - защо не тачиш и купуваш  всичко родно , нали по този начин създаваш работа на хора в БГ.

Правеж от класа, не ми понася.

Незнам дали си дава сметка , че парите пратени в БГ от чужбина са в Мноооого пъти повече от това , което  други са инвестирали в страната.

https://www.dnes.bg/business/2017/03/06/parite-ot-emigrantite-po … vesticiite.333913

Без тези пари , колко по-зле ще е на много хора. Disappointed Relieved

А знае ли как на много места по света Българи със собствени средства издигат статуи на БГ патриоти, музиканти , писатели .......

А знае ли колко много клубове по народни танци има  в Англия , в които играят от деца до баби , носят се носии, организират се фестивали и се събират пари всеки път за различна кауза В България ?!?

Ай сектир от псевдо патриотизъм ! Rage

Искам Симеон да го избере и да го махне .

# 538
Еййй, вие пък много знаете кой какво ще вдигне и кой къде ще се бие. Много ми е интересно, от къде пък сте толкова сигурни? Въз основа на това, че в продължение на няколко седмици гледате по час и половина някакви хора, и то избирателно, вече решихте, че можете да вадите твърдения  и изводи
с абсолютна категоричност! Уникално! Simple Smile Подкрепям Мравчица, аз забелязвам същата тенденция - за едни хора имането на самочувствие е едва ли не най-положителната им черта, за други е най-дразнещата. Ама решете го, най-накрая, хубаво ли е или не е хубаво да го имаме това самочувствие?

# 539
Ми ти откъде знаеш, дали пък звездите не ни говорят?
Може и ние да си имаме някакви схеми за изчисления като Симчо.
Самочувствието е хубаво нещо. То затова обаче е (само)чувствие, защото сам се чувстваш някак си. А дали и другите те чувстват баш така, божА раута.

Общи условия

Активация на акаунт