Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 362
  • 785
  •   1
Отговори
# 555
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
много ме хвана яд на тази мухла! Вземала нещо и капака се отместил.. ами наместиго бе.. нали все си компетентна и знаеща и можеща!
И другите мълчат...пфу!
О, да, много се изложи интелектуалката. А Сашето, нали я харесва, гък не й каза, останалите - също. Ако беше го направил някой друг, щяха да станат големи панаири.

# 556
  • London
За мен в поведението на Александра най-дразнещо е, че се опитва да продава на стари краставичари краставици. 90% от участниците се връщат оттам където тя се е запътила, ЕГН -то си има значение и да даваш акъл на някой врял и кипял е обидно. Че тя дори няма житейски опит, две страници с биене по канчето от страна сигурно на първия пикльо дето й обърнал внимание, гимназия,вуз...и малко учителстване по английски, който не е практикувала никъде по света щото тя май свят освен БГ не познава. И на какво точно може да ни научи тази мома? На нищо....ако бях вътре щях да я наместя.😁

# 557
Гледам на Георги фейсбука му и си мисля,кога успя да стане приятел със Цецо ,Гери и други напуснали участници,като нали уж е вътре  Crossing Arms

# 558
  • Вестерос
Мхм, определено се блазни от комплиментите.
Скрит текст:
А най-смешното е, че в тази група пише, че имало 100% анонимност. Каква ти анонимност, бре боже?!  Аз, дето не членувам в нея, вече видях десетки голи гъзици.
JoyJoyJoyJoy хахахах ще падна

# 559
Е как ве, нямаше ли една слъзлива тирада към жена му на личната камера по едно време...? Или бъркам?
p.s. Как да му намеря профила, излизат адски много "Георги Янков".

# 560
  • Вестерос
Аз в профила му не намирам раздел с групи Grinning

# 561
Профила на Георги
Скрит текст:
А за дупетата е на информация и скролваш най-отдолу на Харесвания чак  Laughing

# 562
  • London
Те вече всички финалисти се знаят, Фермата е свършила, остава само финала.

Колкото до Гошо само факта, че е лайкнал Гери Никол и Дарина Йотова ми говори достатъчно, не е много по-различно от това да лайкнеш Орк.Кристали честно казано.Laughing

# 563

Колкото до Гошо само факта, че е лайкнал Гери Никол и Дарина Йотова ми говори достатъчно, не е много по-различно от това да лайкнеш Орк.Кристали честно казано.Laughing

Е как няма да лайкни яката дупара.... Толкова разнопосочен образ като жоровия не бях виждала от много отдавна. От една страна се прави на стратег, ама ползва неправилни методи. От друга страна личи си че се подготвил за фермата физически. Отделно това с патриотичната нотка и клишираните изкази. Май ще се окаже той находката на продукцията, а не Хриса смока Simple Smile Дано поне излезлите участници видят какъв резил е и да го отсвирят с вота си Simple Smile

# 564
  • София
Те вече всички финалисти се знаят, Фермата е свършила, остава само финала.

ЖДНБ Grinning M как ще лайкне Цеца например,той е патриот! Simple Smile
Колкото до дуела е ясно ,че Симеон ще подходи астрологически,така че всичко може да се очаква.Аз мисля,че ако подходи чисто емоционално това ще е Роман и отново ще гледаме едни и същи хора по арената.
Как пък ги недомислиха тези правила-все едни и същи ратаи и дуелисти.

# 565
  • Пловдив
Ама сте голяма работа... Цял психопрофил направихте на човека от едно лайкване на една страница,измежду стотици. Трябва да си видя аз какво съм лайкнла, че явно човек отписвате по това. Не е смешно, тъжно е. Това си му е личен живот, ще си харесва дупета, ако иска, какъв е проблема? И мъжа ми харесва, даже аз му ги показвам, това ако прави един човек перверзник или фалшив или непатриот, трябва 99% от човечеството да се гръмна. Не си го харвсвайте, не е задължително, ама като се почне такова ровене и такива изводи от нищото да се правят... После иди обяснявай, че нямаш сестра.

# 566
  • Sunshine state
Той нали си каза, че е "гъзоман". 😂 И аз не съм го чувала да приказва за жена си. И не вярвам да е под предтекст да не я развява, защото ето как без свян развява родителите си. Иначе е по-здрав физически от Симеон със сигурност, като биче е. Според мен Симеон ще избере Роман. За мен са равностойни противници.
Люба, ние само си правим смях и си обсъждаме, никой никого не е отписал. Не знам защо го приемаш лично.

# 567
На мен пък ми е чуднон как така точно сега, тук във фермата в национален ефир , Гошо реши да прощава на баща си.Как не го реши в някой от важните моменти в живота си- когато се женеше, когато самият той стана баща.
А го реши точно тук и сега.

# 568
  • Пловдив
Интересно, че няма да е Нури, няма да е, явно обаче ще е изненада. Ще видим какво са го говорили звездите на Симо. 😀 Дано пък не са го подвели.

# 569
Росица отново преира. Жоро беше прав, много шум се вдигна, без нужда. Можеше да се повдигне въпроса пред всички мъже и со кротце, со благо да им се каже да бъдат по-внимателни. При мъжете този подход е много по-ефективен от крякането.

Общи условия

Активация на акаунт