Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 361
  • 785
  •   1
Отговори
# 570
  • London
JoyНе знам колко е нормално, но в случая се зарадвах, че моят мъж не го прави. Да му мисли жената на Георги и задници и чудо. Аз такива мъже ги отписвам....обичам мъже като Нури по поведение, не да им шарят очите и да им личи отгоре на всичко.

# 571
Според мен направи грешка. Трябваше да е Митко. Калата може да го изненада.

# 572
  • русе
Калоянчо ,как се радва,че отива на дуел?!

# 573
Митко защо се не скрие с тези глупави разсъждения. Симеон ще си е приятел с Калоян след предаването. Едното няма нищо общо с другото. Хайде сега Калоян да стигне до финала само защото го мислят за слаб и е срамно да го викнат на дуел. Всички са там наравно.

# 574
  • Пловдив
Митко защо пък така подскочи, обиди се на мъж. Перест петльо. Ууу, мъж ли е да го опишеш. Наистина Симо трябваше Митко да избере, та да видим кой кого.

# 575
Ще бъде интересно ако Калоян победи в неделя.
Но съвсем правилен избор на Симо.
Всеки един от мъжете щеше да дръпне Калата с надежда да продължи напред.
И за Митки е прав въпреки че ми е симпатичен, Митака.

# 576
Калоян бил бушон. Та ,този бушон да бъде гръмнат от звездоброеца. И така приятелят бушон да му помогне точно на него. Е не, Симо изби рибата.

# 577
Не го понасям Роман,как се подхилкваше ехидно - пълен противняк.А той също си избра слаб съперник в лицето на Цветан.

На дуела съм за Симеон,макар че нямам нищо против и Калата да спечели.И двамата са ми симпатични.

# 578
Театрото започва. Приготвяйте пуканките.

# 579
  • London
Всичко хубаво ама след тоя запис....вчера пак поуките заминаха и пак обиждаше всички емигрирали. Та аз се чудя какво изобщо е разбрал....като след 5 дни пак старата песен.

# 580
  • русе
Айде ,запълниха малко време...

# 581
Нещо ми е зле скалъпен сценария на театрото.
И се прегърнаха и заживяха щастливо и Гошо прости на всички емигранти.

# 582
След толкова години точно във фермата и точно пред камерите Георги стигна до тези важни изводи за живота. Доообре. Все едно това влизане на баща му не е подготвено още преди да започнат снимките на сезона. Тъпо. Това фермата ли е или искрено и лично?

# 583
  • русе
Георги по -специален ли е сега?

# 584
Гошо е убеден че ще остане още месец и половина и че ще вземе наградата.Даже планове си е направил човека и ги е споделил с баща си.Ти да видиш.Ами защо да гледаме тогава.Да му ги дават парите и да свършва.

Общи условия

Активация на акаунт