Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 350
  • 785
  •   1
Отговори
# 585
Опосумите гласят Георги за победител ли?  Thinking Ми да му дават чека и да се свършва с този цирк.  Tired Смешник! Като се започне от нелепите му навирени мустаци и се стигне до фалшивите му отрепетирани пред огледалото речи.   Sick  Ако има нещо с което съм съгласна с Христина, е точно това което му каза докато бяха ратаи.
Чак баща му доведоха на крака и тъ-ъ-ънко ни поднесоха уж "истинската" причина заради която Георги иска парите.  Whistling Пффф... Tired

# 586
  • DE
Че Георги какво толкова е направил повече от Нури, Александър, Дидо, Митко....    та да го гласят за победител  newsm78
Не понасям личните "драми" които пробутват по такива предавания ooooh!

# 587
Че Георги какво толкова е направил повече от Нури, Александър, Дидо, Митко....    та да го гласят за победител  newsm78
Не понасям личните "драми" които пробутват по такива предавания ooooh!
Еми а де! И аз това се чудя. С какво е по-специален от другите.  newsm78 Защо не доведоха на Росица мъжа ѝ да се изяснят и те във Фермата?   Thinking

# 588
Споко,има време и за роскиния мъж.Grinning

# 589
За избора на Симеон мисля, че никак не го одобрявам. Да, Калоян е на пръв поглед най - слаб противник, но при условие, че си уж доста близък с него ми е тъпо да го избере. Ясно, че всички са отишли за победа, но в крайна сметка на финала така или иначе ще се срещнеш с по - силните от теб, защо да чакаш до края. Отделно, че прецаквайки близък отблъскваш част от зеителите, което е едното звено за определяне на победител накрая, както и другото звено са тръгнали си участници, които също най - вероятно биха се подразнили на този избор. В началото си мислех, че Симо ще ми е фаворит, сега определено е на светлинни години от това определение.

# 590
Според мен Симо не познава добре манталитета на българина. Той и Калоян имат манталитета на американски тип участници в такива формати. Там се прави разлика между личен живот и самата игра. Възприема се, че си отишъл да спечелиш и правиш всичко възможно за да се случи това и няма толкова сръдни както при нашите. Дори и най-добри приятели се отстраняват защото го приемат просто за игра и продължават да са си близки след края на предаванията. При нас не е така.

# 591
Фейса изригна срещу Гошо.Ври и кипи.Съмнявам се че дори и да стигне финал, Гошо ще спечели.Не, и зрителския вот.
Тооолкова беше тъжен и разтърсен от тази среща, че малко след това се хилеше и пърдеше в руската баня.
А и лъже според мен.Каза че от януари не си е говорил с баща си пък в същото време му споделил плановете со за парите от предаването.Нещо а...

# 592
Аз съм за Калоян. Стискам му палци от сърце!

# 593
  • London
В началото си мислех, че Симо ще ми е фаворит, сега определено е на светлинни години от това определение.

И при мен така се получи за съжаление.

И на мен не ми харесва да се акцентира върху 1-2.... техните истории, срещи с роднини и тн…., а в това време играчи като Митко да си ги чул 3 пъти да се изкажат за месец и половина.

Проблема на Симеон далеч не е Калоян, той просто....загуби още в мига в който Гошо го би два пъти. После се оказа, че няма и особени умения, отделно явно и камерата много не акцентира върху него и както се казва образа прашаса. Няма как да бъде вече фаворит.....поне според мен, изпусна влака. Трябва да мине адски сериозно със валяка на няколко дуела за да може да промени това всеобщо мнение.

# 594
Panda, съгласна съм с теб. Но веднага мина Симо в обяснителен режим пред Митко, а Калоян определи като бушон. Ами да, игра е, състезание, но защо унизи Калоян?

# 595
Panda, съгласна съм с теб. Но веднага мина Симо в обяснителен режим пред Митко, а Калоян определи като бушон. Ами да, игра е, състезание, но защо унизи Калоян?
Не каза ли на Митко същото което каза и на Калоян? Това с бушона просто беше лош пример. Според мен искаше да каже, че възприема Калата за конкурент който трябва да отстрани без значение дали му е симпатичен и близък вътре.

Симеон играе рационално, а не емоционално. Митко е на другия полюс. Той вече си каза, че при първа възможност ще извика Симо на дуел заради тази '' смъртна" обида. Всеки с разбиранията си. Все пак съм съгласна, че начина на мислене на Митко е по-популярния у нас.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 00:07 от pandaannie

# 596
Фейса изригна срещу Гошо.Ври и кипи.Съмнявам се че дори и да стигне финал, Гошо ще спечели.Не, и зрителския вот.
Тооолкова беше тъжен и разтърсен от тази среща, че малко след това се хилеше и пърдеше в руската баня.
А и лъже според мен.Каза че от януари не си е говорил с баща си пък в същото време му споделил плановете со за парите от предаването.Нещо а...
Болшой театър.

# 597
Аз само го слушах този цирк, толкова пък да не ме интересува, че... Astonished

# 598
На фона на целият този негативизъм върху Георги,който си спретна САМ,и ако същия този Георги спечели предаването..не знам,ще ми се стори много нагласено.
И на мен ми направи впечатление,че не си бил говорил с баща си от януари,а по някое време каза,че му бил споделил за плановете си КАТО спечели формата. Joy Joy А,сега де..
С по-малко приказки и повече толератност,щеше да е тотален фаворит,ама той - бълва злоба,че не се спира.

Симеон има много сдържан характер,все сериозен,не разбира от смешки,не съм го видяла искрено да се забавлява.Сигурно е Стрелец,те са такива ужасии.

# 599
  • София

ЛИНК - епизод от 25.10.2018

Общи условия

Активация на акаунт