Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 351
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
Разговорът на Симеон и Калоян след избора направо изби рибата Astonished. Какви бяха тия идиотии, които говори Симо, счупи тъпомера.
А това с Георги е толкова нагласено, че смърди ебаси. Сега всички разбрахме за какво са му парите. Ти да видиш...

# 601
Опосумите за кой ли път се излагат, не, че ги вълнува това, но така сами закопават предаването си.
По-нагласено нещо не бях гледала. Нима наистина мислят, че има работа за хора на възраст....като чистачи може би.
Вече ми е все едно кой ще спечели, само да не е Георги.

# 602
Да си го кажем в прав текст - Симо е глупав. Не целя да го обидя, но за мен е точно такъв. От ден едно така го виждам. Не прост, не нискоинтелигентен, а просто глуповат. Говори малко, защото няма бърза мисъл, а и за мен човек без чувство за хумор=глупав. И въпреки това не ми е чак антипатичен Simple Smile
Дразни ме, обаче, това отношение към Калоян. И от Симо, и от останалите, най-вече Сашо. Но евала на Калата за стоицизма и усмивката, с които понася всичко. С цялото си сърце му симпатизирам и се моля да победи в Неделя!!
P.S. Още не съм гласувала, нямам фаворит, пък какво остава за четирима!

# 603
Аз започвам да оставам все по-безмълвна.
Не знам какво да мисля.
Гошо-тотален шит. И баща м у. И опосумите. И Симо. И въобще, нямам думи.

Гласувах.
От жените искам Росица победител. От мъжете искам малък Кала.
Знам, че няма да са те, но това е.

# 604
И аз ще стискам палци на Калата в неделя. Съмнявам се да победи, но много искам.
А "трогателната" среща на Гошко с баща му... дори не ми се коментира, Цирк Буш.

Не очаквах Митето толкова да се засегне от изказването на Симо. Чаак пък толкова, дърт мъж, много пък докачлив, бе.
А Роска с кенефа направи от мухата слон, да. Айде, чак пък такива скандали, дребнаво ми идва. Гошко го изми и даде яснота по голееемия проблем - двете лайняни петънца са измити, дишайте спокойно. Joy

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 10:12 от Ензим

# 605
Аз след "трогателната" прегръдка снощи угасих телевизора, не гледах нататък. Като видях как му треперят раменете, реших, че може и от смях да е. Баси нагласената история. Rage

Роска от време на време ни показва нагледно къде може би се корени проблемът вкъщи. Като захапе, не пуска - само намила. Чак останалите женки успя да изнерви, дето по принцип ни е природа така да си мърморим. Smiling Imp

Симо вече го харесвам само външно, но не заради това, че избра Калоян. Голям сухар излезе, не знам какво бих си говорила с такъв човек. На дуела май ще съм за Калата. Харесва ми как леко и с усмивка приема всички бъзици по негов адрес. Само дано не плаче повече за мама, ще ми стане фаворит.

Митко според мен го подценяват. Изглежда ми пъргав и силен. По физически данни напомня на Финци.

# 606
  • постоянно
Ех, изтървах всичко. Имахме годишнина от сватбата и излязохме.
Я някой да разкаже какво се случи , ПлииЗ !

Heart Eyes

# 607
  • Другата България
Аз започвам да оставам все по-безмълвна.
Не знам какво да мисля.
Гошо-тотален шит. И баща му. И опосумите. И Симо. И въобще, нямам думи.
Гласувах.
От жените искам Росица победител. От мъжете искам малък Кала.
Знам, че няма да са те, но това е.
Peace Как с толкова малко си казала всичко, което искам да кажа и аз.
След влизането на бащата на Гошето заспах, в просъница слушах и гледах тази така вълнуваща сапунена мелодрама с елементи на турски сериал. Тъпо, та чак вдлъбнато. Stop И абсолютно нескопосана режисура. Случайно Гошето е сам на масата, обръща се също случайно и о, небеса-визуализира се бащата, с когото не е говорил от януари, но му е споделил плановете си за спечелване на формата и предназначението на паричната награда. След Х часа сълзи и сополи от негова страна плеснаха с ръце и се прегърнаха, и тате си тръгна щастлив, а Гошето остана удовлетворен, отива при останалите около огнището и небрежно подхвърля " Баща ми беше тука" Laughing Laughing Laughing, след което следват "изненадани" въпроси и възгласи от "нищо неподозиращите" му съфермери: "О, ама наистина ли? Верно? И сега к'во?" Joy Тия съвсем ни взеха за балъци, честно. Ако Георги спечели ще е егати цирка. Колкото ми беше анти, още по-анти ми стана. Самочувствие до небесата, а нещо покритието май го няма. И се смята за голям пич, това и аз съм го забелязала. Sunglasses За псевдопатриотизма му няма да отварям дума, всичко сте казали. Изобщо, на дъното на класацията ми е.
Над него е Симо погледа, с избора си снощи направо ме хвърли в джаза, не го очаквах, честно. Сега "викам" за Калата и се надявам на чудо. Laughing
В анкетата гледам Роси е на второ място по гласове за спечелване, кой говореше за това, че нямала симпатизанти?

# 608
Не схванах мъдрата мисъл Митко от предния епизод, че човек, който не уважава родителите си никого не уважава. За мен това е много ограничено заключение базирано явно само и единствено на някакъв случаен личен опит. Ами ако родителите НЕ заслужават уважение? Ако самите родители НЕ уважават детето си как то ще ги уважава?  И после мъдростите на Андрей, че в Библията даже го пишело, колко бил мъдър Митака. Моля? Как точно ако уважаваш родителите си без значение какви са и какво са ти причинили ще ти е добре на земята, а ако НЕ ги уважаваш кво - Господ ли ще те накаже или по-скоро самите родители ще ти се разсърдят и ще накажат непослушното дете? Too bad  - може да имат дар слово опосумите, ама логическа мисъл - нъц. Някой да ме опровергае?

# 609
  • Вестерос
Според мен Калата отпада. Не ме кефи Симо, куку ми е малко.

# 610
Моля някой да ме осветли за какво Гошо реди наградата. Пропуснах аз драматичната среща.

# 611
Добре де, защо ви учудва избора на Симо.Ами най логично е.В крайна сметка Сашо по същата причина прати Симо на дуел- вижда в него човек който може да го бие и иска да го елиминира някак си.
Симо пък иска да остане и избира възможно най слаб според него противник.И от тук насетне каквото стане.Нали ви е ясно че който и да е от мъжете на дуел ще гледа да " лапне" Калата.
Аз в неделя на дуела ще съм при водещите.
Моля някой да ме осветли за какво Гошо реди наградата. Пропуснах аз драматичната среща.
Не каза.Каза на Андрешко че си има планове които е споделил с баща си/ пък уж не е говорил с него от месец януари/, но  първо да вземе парите от наградата щото това влизало също в плана.

# 612
  • Другата България
Защото са приятели, някак..нечестно ми се струва.

# 613
Бе избрал го, хубаво. Ама да го нарече бушон, това още по не ми е приятелско. Има много начини да се каже едно нещо. А Калата е чиста душица. На неговата скамейка съм.

# 614
Защото са приятели, някак..нечестно ми се струва.
Мери, това е играта.
И двамата го знаят.И ако са разумни ще си останат приятели.
А и не бих казала приятели.Близки които си допадат- да.Но са и съперници.Всеки играе за себе си вече.В крайна сметка един ще победи
По ми е смешно като се зачудят как да се оправдаят за избора си, като се заоправдават.Ми избрал съм те и това е край.
И предпочитам всеки друг да победи но не и Гошо, ама няма да ме огрее

Общи условия

Активация на акаунт