Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 346
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не схванах мъдрата мисъл Митко от предния епизод, че човек, който не уважава родителите си никого не уважава. За мен това е много ограничено заключение базирано явно само и единствено на някакъв случаен личен опит. Ами ако родителите НЕ заслужават уважение? Ако самите родители НЕ уважават детето си как то ще ги уважава?  
Това беше адски глупаво, да. Има толкова отровни родители, че не само не заслужват никакво уважение, но и да бъдат наричани родители. Не е много умен Митко очевидно, снощи също реагира смешно.
Симеон не го харесах от началото и сега продължавам да не го харесвам. На дуела "ще седна на пейката" на Калоян, макар да не вярвам, че ще спечели.
Георги от много мислене и стратегии сам не усеща как наградата му се изплъзва все повече и повече.

# 616
Добре де, защо ви учудва избора на Симо.Ами най логично е

Не ме учудва.
Отплесна се в обяснения защо го избира.
Също като влизаха да ратайстват заедно, как започна да го 'наставлява" да му показва как се мете, и го вкара в някаква смешна схема с обръщения. Калата му вика-ама защо това, тъпо е, не искам. Симо му вика-ей така, моля те, за мен е важно и е нещо от навън. Нещо такова беше. как бяха хахавите обръщения-Калоян  щял да вика на Симо чичи, а с Симо на Калоян някво друго подобно.

Иначе Гошо каза, че парите ги гласи да върне с тях родителите си-дали за издръжка за живот, къща или друго, не схванах, че и аз заспях от тъпотия.

# 617
Защо набързо заключихте, че Жоро и баща му са си говорили преди влизането му във фермата?
Възможно е плановете му да са много отдавна и да са имали спор преди януари. Ако Жоро има мечта да започне накакъв бизнес, е възможно да е дискутирана с баща му много преди кастинга за предаването.
Не смятам, че беше режисирано. Такива отношения са силно полюсни. Редуват се периоди на силна привързаност с други, в които не си говорят. Като два остри камъка, трудно мелят брашно. Много си приличат Жоро и баща му, очевидно е. Това, че имат търкания не означава, че не се обичат, напротив, отношенията им просто са твърде динамични.  Жоро не играе, той си е дете на баща си. Колкото и да е голям, едър, самия той вече баща, винаги ще си остане дете, когато е около баща си. Особено когато бащата е липсвал през голяма част от детството му.
За усмивките и щастието, което показа пред другите - нормално е. Нямате престава, какъв товар се е смъкнал от раменете му. Да си в обтегнати отношения с родител е силно натоварващо и разговора е бил освобождаващ за него. Баща му застана зад гърба му, което е чудесно и си е силна емоция.

# 618
не е работа да му свалят товари от плещите опосумите
срещи, драми-на лично
както някой каза, сега да доведат и мъжа на Роси, сестрата на Лилето, децата на някой, гаджето на Ваня, защо не и да ги венчаят по народному

Казано простичко, бащата на Жорко не е част от Фермата, че да го гледам със сълзи и сополи половин час.

# 619
  • Другата България
Отново написа мислите ми, точно това щях да казвам. Simple Smile

# 620
Е как пък точно в предаването реши да сваля товара от плещите си Гошо.Имал е толкова значими моменти в живота си преди това.Усетил е бащинството. Да го е направл тогава .Точно това може би е бил момента.
И ако наистина е товар и да това е освобиждаващо не се прави пред публика.Много е лично, много е съкровено, не е нужно да се опитваш да го превъенеш в реклама с цел да извлечеш полза.Защото според мен точно това искаше да постигне Гошо.За съжаление имА обратен ефект

# 621
  • Велико Търново
Аз съм за Калоян в неделя. Симеон ми е малко странен, особено като вземе да получава факсове от кораба - майка. По-нескопосани обяснения за избора си не бях чувала.
Сърцераздирателната среща между Георги и баща я пропуснах.

# 622
В анкетата гледам Роси е на второ място по гласове за спечелване, кой говореше за това, че нямала симпатизанти?
Настоящата анкета е за четирима финалисти. Предишната беше за победител, там най-много гласове имаха Дидо и Гошо. Иначе много хора казаха, че Росица им е фаворит от жените, да.
Ето я пак предишната:

Резултатите и от двете ще бъдат на първа страница от другата тема, да сравняваме в по-късен етап фаворитите си, ще има ли големи промени - и в предпочитанията ни, и в това дали ще останат до финал сегашните ни фаворити. Simple Smile

# 623
  • Другата България
Благодарности за труда и статистиките, добре е да си припомняме кога и как сме гласували! Hug
Твърдо за Росица съм аз от жените, после за Александра.
Мъжете са ми мъгла, за Коко съм Heart Eyes, ама ще си иде момчето сигурно. Иначе Дидо може би, да.

# 624
  • Вестерос
Защото са приятели, някак..нечестно ми се струва.
И на мен ми е странно. Но забелязвам , че тази година няма такива, които да се поддържат като Вила-Бентлито, Силвия-Макето, Нора-Малката Агонцева и т.н.

# 625
Не Жоро извика баща си, нали? Ония двамата малоумници се възползваха. 
Заради изпития алкохол и затворената среда той изпадна в лирични отклонения, а те извикаха баща му. Никой не може да ме убеди, че изигра тая емоция при срещата им. Да, донесе му негативи, но вината не е негова.

# 626
  • London
Едно към едно ми е с Димитър от 1-ви сезон на мен Георги. Готови и двамата за НАТФИЗ. Там е работата, че хората не са толкова глупави.

# 627
Като прочитах пропуснатите мнения от снощи,точно за Димитър си мислих и аз.Страшни актьори,хващат се за една драма и я преекспонират.Единият го играеше по линия на емоциите(детето ми е болно,дайте тук парите),другият пък по линията на псевдо патриотизма.

Ла Катрала,винаги сме на едно мнение,като те чета,все едно са моите мисли. Hug

# 628
  • Другата България
Защото са приятели, някак..нечестно ми се струва.
И на мен ми е странно. Но забелязвам , че тази година няма такива, които да се поддържат като Вила-Бентлито, Силвия-Макето, Нора-Малката Агонцева и т.н.
И Франческа-Елена, въпреки че този съюз накрая се разпадна, след като Франито го удари на чест и обида.

# 629
Ма молА ви се! Какви приятели могат да бъдат Симо и Калата? Това, че нямат особено голям избор в този ограничен кръг, освен да се подкрепят, не значи, че са точно приятели.
Мен повече Калата ме дразни как лицемери, че му е приятно. Ми личи си, че не му е баш кеф... Е, поне показва известен хъс. Те вярно, че го третират като бавно развиващ. Но чак да ходи да му стиска ръка.. прекалено беше.
Оня дьомбел, Митю пък се обиди, че някой може да го мисли за слаб. Изобщо...освен Дидо и Роса, вече ми е трудно да харесам някой и на 50%. Камо ли за фаворит.
Герги ме разочарова. Барем поне цицоман да беше. По-лесно щях да преглътна такъв вид онанизъм. А то...
И никак не е нужно да ровиш, за да му видиш харесванията. Първо, че не са стотици, второ, че от малкото такива, това е на видно място. Само бегъл поглед върху страницата му е достатъчен, за да се стигне до задниците.
Всъщност, аз исках да му намеря профила, за да опровергая мненията, че е самовлюбен егоцентрик. Защото те егоцентриците си личат отдалеч - много публични снимки, селфита, демонстрации. При него такова нещо не се видя от профила му, но пък ето, че се вижда друго. Което ако не значи, че е обикновен воайор, може би значи, че е доста повърхностен на фона на дълбокомислията и претенциите във фермата.
Сценката с баща му искрено ме...отегчи.
Баш така се става мъШ! Праиш една ферма и си готов. 😂

Общи условия

Активация на акаунт