Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 345
  • 785
  •   1
Отговори
# 630
  • London
Ама нали са там да се дуелират, аз съм по-склонна да разбера, че някой е доволен, че най-сетне отива на дуел отколкото някой, който се ослушва цялото предаване и мишкува. За какво точно са там тия хора в такъв случай?

# 631
Да, това е нормалното. И той много добре го знае, но не съм напълно убедена, че го чувства така. За мен той просто се държи така, както смята, че е коректно. Може би не е точно тактика, а въпрос на възпитание. Малко типично по американски- позитивно, ведро, вежливо. Но какво се крие зад усмивката- той си знае.

# 632
  • London
Калоян е наясно, че няма шанс да спечели предаването, а и дори който и да било дуел та той е имунизиран от някакви конкретни очаквания. Така че е логично да му е по-ларж и на сърцето и на душата. Виж някой като Гошо или Роман на които им личи, че са там на всяка цена един дуел ще им донесе много повече стрес, било падане в огън, било червенеене, аритмия или пренавиване. Калоян е освободен от това и според мен това му носи много повече удоволствие и полза от предаването.

# 633
Аз пък си мисля, че има шанс Калоян да бие Симеон и даже имам някакво шесто чувство, че баш така ще стане Simple Smile

# 634
Аз пък си мисля, че има шанс Калоян да бие Симеон и даже имам някакво шесто чувство, че баш така ще стане Simple Smile
Ох , ти представяш ли си Гошо о Роман какви физиономии ще имат ако това се случи.

# 635
  • London
Нямам и 1% съмнение, че Калоян ще отпадне. Не е като да не сме го гледали как е с моториката цял сезон.  Симеон го би Жоро, но Жоро е най-силният физически там. Калоян има шанс примерно с хора като Александър да речем, които са като костенурки и нямат особена физика като него, но Симеон....няма как.

# 636
Фейса изригна срещу Гошо.Ври и кипи.Съмнявам се че дори и да стигне финал, Гошо ще спечели.Не, и зрителския вот.
Тооолкова беше тъжен и разтърсен от тази среща, че малко след това се хилеше и пърдеше в руската баня.
А и лъже според мен.Каза че от януари не си е говорил с баща си пък в същото време му споделил плановете со за парите от предаването.Нещо а...
Ааа Гошо не е пр@днал в руската баня ,а Митко беше  Joy hahaha

# 637
Еее добре де обърках пръдльото
То вече  само Гошо ни навират , та реших че и пърденето му ни дават вече.
Той Гошо ако продължава да се налива с толкова мляко и да пълнее/ сам го каза на баща си/ може и да изгуби форма.

# 638
Много ми хареса срещата баща-син (или поне това което ни показаха). Като цяло съм против родители да оставят децата си сами, но в случая по-скоро майката обвинявам, че го оставила. На бащата това му е работа - да печели пари. Ама майка да остави детето си не одобрявам. Хареса ми баща му, защото разсъждава подобно на мен относно българите - аз също смятам, че основните виновници да е пропаднала България са самите хора, а не толкова управниците ни. Просто ние сме податливи на манипулации и се продаваме за пари. Примерно полицаите съзнателно вредят на българи за сметка на цигани - защото отгоре така им е наредено сигурно, но те са се съгласили да го правят, никой не ги е заставил насила. И за наглата и проста администрация и т.н. Хареса ми и че бащата каза Аз нямам за какво да ти прощавам. Мислещ, разумен реалист. Георги въпреки че се опитва да се представи като жертва, той реално е голям късметлия с такъв баща. И изглежда лека полека сам го осъзнава. Защо и аз нямам неговия късмет с родители...

# 639
Родители, които се оправдават с администрацията и хората принципно, и са оставили децата си на същата тази администрация и хора, а са си изнесли задника някъде-не са ми родители. Росица е родител-децата и са с нея, където е тя, и където е преценила, че тя ще е добре (съответно и децата и).

# 640
Децата на Росица не са ли родени в Лондон?
Не знам друго, ама си представям какъв цербер е Роска вкъщи, щом за един осран кенеф вдигна такъв скандал. Сигурно мъжът ѝ трудно я търпи вече.

# 641
Отдавна ми се иска да го кажа, но знам, че не е съвсем редно, защото не съм им в къщата. Росица не е лесен характер и аз лично не вярвам във версията за горкото, смачкано, недооценено момиче. Познавам отблизо такива властни женски характери, които държат на всяка цена и винаги да са прави и само те да редят картите. Не допускат друг да "кара влака". Не е лесно покрай тях и който не може да се приспособи, бяга.

# 642
Това с осрания кенеф съм го пропуснала.
Може ли кратко резюме?
Всъщност, ако някой системно осира кенефа и си мисли, че другите ще му подгъзуват, и аз бих яхнала метлата. Аз на мъжа си не се налага да чистя говната, камо ли на някой нагъл посерко.

# 643
  • На морето!
Това с осрания кенеф съм го пропуснала.
Може ли кратко резюме?
Всъщност, ако някой системно осира кенефа и си мисли, че другите ще му подгъзуват, и аз бих яхнала метлата. Аз на мъжа си не се налага да чистя говната, камо ли на някой нагъл посерко.
Не се знае кой е, но Росица държеше всички да отидат и да видят ла*ното в дамската тоалетна и този, който си го познае да я измие. Разнищиха надълго  и нашироко, при това супер натуралистично темата и накрая на Георги му писна, пзе една кофа, изля я в тоалетната и драматичното ла*но потъна в канала.

# 644
Хахах 🤣, значи за дрисла става въпрос.
Аз имам една култова случка с лайно и само едно нещо още ще кажа. Завареното в кенефа ако си остава собственост на открилия го.

Общи условия

Активация на акаунт