Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 342
  • 785
  •   1
Отговори
# 645
Ама трябваше операторите да заснемат омазаното в клозета, та да добием представа за какво става дума. Иначе си Умрат да снимат кравите и козите как акат, а едно лайно в кенефа - не го показаха, аааа-ма-ха. Щото Гошо каза, че били две петънца, които измил, не огромни лАйна.
И що не казá каква е култовата случка, сигурно е било забавно. Joy

# 646
Уж ми беше симпатичен Симеон, пък и той се нареди на легена и плиска ли, плиска. На мястото на Калоян ще ми е обидно да ми обясняват как ще ме жертват, ама благородно. Не е срамно да си слаб, но отношението към по-слабия е красноречиво.

Надявах се да минем без драмите Гошови, но не би. Силно се надявам, че криворазбраният му патриотизъм е старателно подготвена страгия, защото би било жалко човек на неговите години, със свое семейство вече, да не може да разбере и оцени житейските избори на баща си. Да не си дава сметка, че ако е нямало евро от Хамбург, Гошо е можело да не бъде това, което е. Че един безработен баща трудно ще осигури условия, самочувствие и образование на детето си. Както казва Хайтов, друго стъпваш с петстотин жълтици в джоба. Че без добро образование може и да не получиш мечтаната работа и жизнен стандарт.

И кога рече Гошо "ще прощавам на тати", кога докараха тати. За мен беше нагласено и фалшиво, как за 15 минути се оправят отношения, буксуващи от години. Омазаха пейзажа Иван и Андрей, а най-лошото е, че няма кой да го измие.

Росица вярно Хитлер, щом всички успя да изнерви, представям си какво намилане е било. Чудесна тема за приготвяне на храна.

# 647
Избора на Симеон си е логичен, все пак е игра.Приятели или не , отишли са там за едни 100 хилки.И да, в БГ този тип мислене изобщо не е популярен, но на Запад е.На двубоя не съм за никой.Митко мнооооого се засегна от казаното за него-ама и Ивайло така го определи, че е слаб.Мъжки комплекси.Георги си спретна една драма в стил Робинята Изаура , ми не го харесвам заради тесногръдото мислене.Милена 80% от времето все свива някакви цигари.Останалите вятър ги вее на бял кон.Да се качват килограми, значи храната им стига и не гладуват. Андрей имаше супер странно изражение, когато питаше дали Нури ще е на дуел и Симеон каза да....

# 648
  • Пловдив
Много ми харесва атмосферата във Фермата, много е весело, леко и приятно. Браво на участниците, а ние тука нека се караме 😀

# 649
  • Разпиляна във въображението
Росица какво толкова реагира на думите на Георги. Те си бяха майтап. Представям си, ако така реагира на всичко.

# 650
Изборът на Симеон е логичен, просто обясненията му бяха дразнещи.

Забравих Митко. Ама, че комплекси. Да не хората да си помислят, че е слаб. Нещо като срамът да не си помисли някой, че е обратен.

Георги и Роман са голям тандем в шегите и си личи, че искрено се забавляват.

Някой може ли да напише какви са игрите, че изпуснах началото?

# 651
  • London
Георги и Роман тотално изпростяване. И Александра май, май ще си намери каквото очевидно си търси....

# 652
  • Пловдив
Игрите са онази с доминото, което трябва да падне в кофата, ама щяло да е по трудно, онази с дините и хвърлянето в сандъка - лост, онази, която Цецо не успя да завърши, и коя беше другата, ааа рязане на талпи, няколко на брой - 1 точка за нея, аламанаха 5.
Ооф, Катрала, не разбираш ли, че са на затворено, по 24 часа с други хора, без телевизия, компютър, книги, ако не се лигавят, трябва да се избият. (справка БИГ брадър). Толкова пък да не става ясно защо така се държат, по-добре е от скандали.  А че Алекс харесва ДжиДжи с вафления ментов финиш, е ясно. Жалко за Сашо, но така е, жените харесват такива не кротки мъже явно,колкото и да е странно по принцип.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 22:17 от luba_rizova

# 653
Сееш?? Не се ли сеят семена?? Flushed

# 654
Паднах от смях със скандала между Георги и Росица.... А Роман.... Проби дъното окончателно....

# 655
Росица е страшен провокатор. Усети тънкия фитил на Жоро и го подпали. Искрено се забавляваше с реакциите му. Тая жена дразни с маниер на говорене. Ако ще и за дзен будистки практики за ми говори, пак ще ме дразни. Ма трябва да пратя детето, дето си мънка под носа и не мога да го накарам да отвори малко повече уста, да го научи. Я, Росица как хубаво отваря на гласните....има скрит талант тая жена, трябвало е да се изявява на театрална сцена.😁
И Жоро прекали с тазманийския дявол. Ама поне си го каза.
А Сашка, дето се намърда в казана усул, усул...😏

# 656
Имам си именник и не можах да гледам.Я разкажете.
Май Бети ги поряза с кошниците.

# 657
  • London
И с право ги поряза, тия тъпотии да шарят по стените и аз бих ги порязала.

Роман така грозно да се хили на фона на майчината кончина и да има хабер да се зъби тук и там....не знам, аз съм тотално отвратена и изумена. Има едни граници, които наистина е минал, искрено се надявам един ден децата ми да не приличат на него.

Жоро, отвратителен. Направо вече нямам желание и да го коментирам. Замества идеално Христина.

# 658
Бети им взе кошница заради рисунки по стените на къщите. Ваня беше направила големи надписи "ЦСКА" и "Сектор Г", което потресе Бети. Имаше надписи за Христина и Радилена, а Симо си беше драскал някакви негови си неща.

Роман и Жоро се лигавиха по време на работа. Забавляваха се. Александра се повърта около тях, дори влезе при тях в жакузито. 😁 Уж чакаше Ваня май, ама нея така и не я показаха.
Накрая Росица провокира Жоро и той изригна. Нарече я с безброй епитети, тя не му остана длъжна. Продължи да се хили и да налива масло. И двамата прекалиха. Не мога да го преразкажа, трябва да се гледа. Беше идиотско.

# 659
Роман е адски противен. Има нещо много отблъскващо, дори плашещо в поведението му. Всеки път когато го покажат се сещам за резила с азбуката и не знам откъде го вади това самочуствие.

Общи условия

Активация на акаунт