Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 31 230
  • 785
  •   1
Отговори
# 705
Интресен ми беше разговора с Радка и Хриса .Радка каза,че когато е влюбена в момче е без значение дали ще я бие .Любов нямала сега.Преместила се от Бургас в София да живее веднага след като излязла от фермата.Живеела в нейна приятелка,помагала и в бизнеса и отделно работела в заведение.Хриса напълняла в лице ми се видя .Нямала приятел и тя ,живеела сама на квартира ,работила си старата работа и двете казаха ,че са приятелки  Laughing

# 706
  • София
Радка каза,че когато е влюбена в момче е без значение дали ще я бие .
Определено не е добре това момиче.  Crazy

# 707
  • Другата България
Вече мисля, че няма да връщат Хриса. То не е и нужно, Гошо доста сполучливо я замества.

# 708
Поведението на Георги и Роман ми е много инфантилно.Довечера ще съм на пейката на Калоян.Не мразя Симо-просто ми е странен

# 709
  • Буркина Фасо
Довечера ще съм на пейката на Калоян.
значи ще те видим по ТВ-то.  hahaha

# 710
😂😂образно казано ..да😂😂

# 711
  • Карнобат
Така като гледам от промото ми се струва,че май Симката си отива.Явно Калата прави изненадващо представяне.

# 712
  • Другата България
Промото по принцип е подвеждащо.

# 713
  • Карнобат
И това го има ама все си мисля,че може и да има обрат.Ще видим довечера.

# 714
Иначе на промото показват как доминото на Симо пада в по-дълъг кадър, но в по-кратък показват и на Калоян как падат. Според мен въпреки всичко Симеон ще спечели.

# 715
  • Sunshine state
Аз ще съм на страната на Симеон, защото ми е симпатичен. Калоян ми е един такъв миличък и не ща и той да си ходи, но.. Абе май за пръв път нямам толкова изявен любимец дуелист.
Да беше избрал някой друг Симеон, нямаше да му се разсърдя. Ваня ми стана много противна с тия ЦСКА-ракски истории. Пълни глупости. Отделно и как ревна само.. Ще кажеш, че й дреме. Милена не виждам изобщо с какво е полезна на тая Ферма - тя едни млечни продукти има да оправя, а те взеха сами масло да си бият. Толкова ги и поглежда..

# 716
  • София
Калоян изрева като един истински тигър. Simple Smile
Тихите води наистина са дълбоки.

# 717
Не знам за кого да викам тази вечер. Май за Калоян. Поне има чувство за хумор момчето.
Като гледам как се извика, сигурно е спечелил някоя битка.

# 718
  • София
Много симпатично момче е братът на Симеон.

# 719
  • DE
Тези двамата/водещите на какви се правят с използването на думата ринг  newsm78 Не говорят ли български който си има подходяща дума метален пръстен  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт