Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 418
  • 785
  •   1
Отговори
# 240
И сега защо е това не хуманно отношение към прасетата... Сутринта квичаха, че са гладни, никой не ги нахрани, само Росица. Сега ги гонят и им създават стресови ситуация....
Ами явно довечера прасетата са излезли от кочината и трябва да ги приберат.
Ама това да се опиташ да хванеш прасе е малко мисия невъзможна

# 241
И сега защо е това не хуманно отношение към прасетата... Сутринта квичаха, че са гладни, никой не ги нахрани, само Росица. Сега ги гонят и им създават стресови ситуация....
Ами явно довечера прасетата са излезли от кочината и трябва да ги приберат.
Ама това да се опиташ да хванеш прасе е малко мисия невъзможна

Има начин, казвам го като човек с 25 години опит във ферма. Обаче идеята ми беше друга. Лошото е, че коментари за прасетата и мравките в бъркана няма да има. А иначе прасетата са доста интелигентни животинки.

# 242
  • London
Колко да е интелигентна Рейна щом няколко години е търпяла някой да я бие по кратуната? Аз оттам като й чух любовните разкази и ми стана ясна, стихчета и празни философии.

# 243
Аз чак сега видях визитки на първа страница на темата и ги изчетох. Ами, от визитката та Жорката ми стана ясно, че и той мигрирал, ама не към Гермнания, а към София. Що не е останал да помага и да развива родния си град?

# 244
  • London
Сега иска лесни пари да си купи жилище в някоя панелка в София явно.

# 245
А много се пенявеше на тема кой къде заминал и защо.

# 246
  • London
Пуснах някакъв запис как казват на Пенчева да коментира татосването на Христина хах, направи се на луда. Ама какво ли е било вкъщииии…..

# 247
  • Велико Търново
Мери, Радилена посочи Александър за фермер, продукцията - Дидо, а Росица се явява претендент като победител в дуела. За нея не гласува никой, и Сашо и Дидо отидоха на дуел, а кой стана фермер....проспах го..Sleeping

# 248
Мери, Радилена посочи Александър за фермер, продукцията - Дидо, а Росица се явява претендент като победител в дуела. За нея не гласува никой, и Сашо и Дидо отидоха на дуел, а кой стана фермер....проспах го..Sleeping
Фермер стана Сашо.
Каза си какво иска човека, тихо кротко и спокойно.
Алекс не спря да го иронизира и подиграва пред камерата.

# 249
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Колко да е интелигентна Рейна щом няколко години е търпяла някой да я бие по кратуната? Аз оттам като й чух любовните разкази и ми стана ясна, стихчета и празни философии.
Темата за физическото /и психическо/ насилие е малко по-сложна и не ми се разпростира из нея, че ще се отклоним много, но да - за мен Александра е по-интелигентна от останалите жени във фермата.

# 250
Сега нещата се обърнаха, Александра и Милена са се сдобили с всенародната ''любов'', Книгата на фермера за пореден път е под въпрос дали е коректна, а стадото вътре действаше като хиени.Не се учудвам, че Росица не иска да се върне в БГ.Показа се , че е по-удобно да се обединиш срещу някой, отколкото да му подадеш ръка.И да има нещо вярно, казано от Росица, никога няма да го приемат, точно заради тесногръдото мислене и факта, че не я харесват.Другото е, че тя не изостави задълженията си и не тръгна да обижда, както направи Милена-по-грозно нещо не бях виждала да се обиждат на изрод.Сега ми е интересно дали ще я пратят пак ратай или ще дадат възможност на останалите да разберат как се гледат животни? Защото има доста неминали през обора. Аз залагам на мъжки дуел тази седмица.

# 251
Тя и Алекс е търпяла насилие, ем умна и тя уж.
Умна, умна...колко да е умна? Междувпрочем, в лицето на Сашо мисля, че щеше да намери предан човек, който никога не би й посегнал, но човек сам като си бяга от късмета...и като търси големи задници, големи задници намира.

# 252
Емоционалните проблеми и дефицити нямат нищо общо с интелекта на една жена.

# 253
Май и аз като Радилена съм тайно влюбена в Георги. Иначе съвсем ясно виждам негативите му, ама пак си ми е любимец.
Видяхте ли колко се изкефи, че Радка го харесвала, после крилца му поникнаха като разбра, че д-то му било перфектен размер. Май му липсва женско внимание, а си е най-хубавият мъж. Такъв мъж е на една крачка от изневярата.
Някои хора са С ПРИЧИНА нехаресвани масово, а не както те си мислят- безпричинно и, или почват да се изживяват като жертви, или пък да се доказват. И в двата случая губят. Защо просто не се вгледат в себе си вместо да се самосъжаляват или газят. Визирам Росица.

# 254
Жорко и хубав?
ЖДНБ

Общи условия

Активация на акаунт