Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 374
  • 785
  •   1
Отговори
# 465
Айде , Гошо пак почнА.Ей едно и също 2 месеца.Егати патриота.
Направо не го дишам вече с неговия фалшив патос.

# 466
Георги вече прекалява. Сега пък ще учи Роси как да си възпитава детето. Не знам как можете да го харесвате този позьор.

# 467
Абсолютен. Толкова му е елементарна играта, че ако го пуснат в пожарната, след 5 години ще е премиер Simple Smile)

# 468
  • London
Повдига ми се вече от тоя лайнар Гошо. Неудачник!
И тая Ваня....оффф! Тая пък Ваня ще ми вика, че не мога да гласувам, тя изобщо наясно ли е какви данъци плаща моето семейство там, че ще си позволява подобно нещо. Подозирам, че далеч повече от живущия там Жоро..., който сигурно е и нейде под наем.

# 469
Катрала, айде скроти се. Ако теб не те е гнус да ги редиш тези думи, някои ни е гнус да ги четем.

# 470
Гошо  е толкова заслепен в стремежа си да покаже пи тИлИ визора колко голям патриот е , че даже не пожела да чуе Роси.
Важно беше да повтори 100 пъти пред камерата че детето на Роси не говори български.Което не е вярно, но той откачи щото тя го хвана на тясно че използва най много чужди думи в речника си.Умря от яд че ореола му на патроиот, родолюбец и държащ на българското лекоо избледня.

# 471
И аз съм против трайно емигрирали да гласуват на избори в България.

# 472
  • София

+1
Абсолютно съм на същото мнение. Не може хора, които не живеят тук, да решават кой ще управлява страната, която са избрали да напуснат.

# 473
Симо ми е най-атрактивен от мъжете, но наистина погледа му е малко плашещ Grinning

# 474
Аз съм трайно емигрирала. И въпреки,че плащаме доста данъци в България, мисля,че не е редно да гласувам

# 475

+1
Абсолютно съм на същото мнение. Не може хора, които не живеят тук, да решават кой ще управлява страната, която са избрали да напуснат.
Тогава не очаквайте същите хора някой ден да се завърнат щом искате да ги лишите от правото да решат в каква България искат да живеят някой ден. Щом се гласува значи тези хора ги вълнува в каква посока върви страната ни.

# 476
  • London
Щом имам бизнес в България и плащам данъци, имам право на глас, а мога да живея и на Арктика. Това какво общо има? Някой може да живее в БГ ама да е безработен и безимотен.....той точно какво има право да решава и с какво нещо този индивид допринася?

# 477
Ами някой безработен( не по желание) сега, той не е безработен до живот. А има много малоимотни люде,които цял живот превиват гръб и ...допринасят.

# 478
  • Варна
Айде пак Росица е виновна, че има мишки.Simple Smile

Не понасям ксенофоби и Георги също. Няма шанс за някаква реабилитация в моите очи.

Никога и за секунда не съм пожелавала да емигрирам но съм на 100% хората избрали да живеят извън страната да могат да гласуват. ... ох, пак за Георги се сещам... останал тук и се бори. Трънки и глогинки.

# 479
  • London
Визирам най-вече циганите.....просто не схващате какви идеи давате с това да не гласували българите навън. Аз да съм упражнила вот един път реално.😉 

Общи условия

Активация на акаунт